07-02-2013, 10:22 PM
lele pa ovde bre sve pravnici
da niste malkice omasili forum
ili da menjamo ima foruma pravno potkovani zlatari kopaci grobova mineri citaci mapa tragaci za skrivenim blagom
a ja budala placam advokata 100 evrica po rocistu da me brani kad ono vidi ovde sve pravnik do pravnika
ko ste bre vi da sudite o tome sta se sme sta se nesme
ovo je pravna drzava sud je nadlezna institucija sudija sudi
policija vrsi istragu privodi kraj price amin
navikao nas narod da se trpa de mu nije mesto sve znate i politiku i pravni sistem i zakone samo sto vas ponekad napadnu duhovi
prvo pocistis svoje dvoriste resis probleme u svojoj kuci pa onda POMOGNES komsiji braco srbi
tako rade domacini
a vi kad tragate sta radite drzite se zakona inace
a tragate sa rasljama detektorima i raznoraznim dzidzabidzama busite tunele kopate septicke jame i bunare
vi ne krsite zakon sve sto nadjete prijavite
ti sunce aj malo cuknite se po lejku i pisite o mapama zlatu blagu duhovima pisite bre ljudi o onome u cemu ste strucni nemoj da me nervirate bezveze
volim i ja vas
da niste malkice omasili forum
ili da menjamo ima foruma pravno potkovani zlatari kopaci grobova mineri citaci mapa tragaci za skrivenim blagom
a ja budala placam advokata 100 evrica po rocistu da me brani kad ono vidi ovde sve pravnik do pravnika
ko ste bre vi da sudite o tome sta se sme sta se nesme
ovo je pravna drzava sud je nadlezna institucija sudija sudi
policija vrsi istragu privodi kraj price amin
navikao nas narod da se trpa de mu nije mesto sve znate i politiku i pravni sistem i zakone samo sto vas ponekad napadnu duhovi
prvo pocistis svoje dvoriste resis probleme u svojoj kuci pa onda POMOGNES komsiji braco srbi
tako rade domacini
a vi kad tragate sta radite drzite se zakona inace
a tragate sa rasljama detektorima i raznoraznim dzidzabidzama busite tunele kopate septicke jame i bunare
vi ne krsite zakon sve sto nadjete prijavite
ti sunce aj malo cuknite se po lejku i pisite o mapama zlatu blagu duhovima pisite bre ljudi o onome u cemu ste strucni nemoj da me nervirate bezveze
volim i ja vas