Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gluposti: MIlan - Donce
Nas narod kaze:Kad nemas sta da kazes, ti izguglaj malo, pa se kurci po forumima. E tako ti.
Sa foruma sveta kompjutera si preuzeo tekst o frejmu i dosao ovde da pricas kako si pametan. Tu ti je trag ostao.
Pa Ja tebe pratim Milance Vlaski Magu. I bas mi je drago da si se oglasio.
Sto se tice tebe Milane Tvoja slika koju si postavio je FALSIFIKAT. Frejm je namerno upotrebljen jer si namestao pozadinu e u toj pozadini ti se ocitavaju,a pozadinu si postavljao zato sto je senku tesko falsifikovati. Najlakse nakacis crnu i miran si.
Sto se tice mene i mog sajta on je jasno otkriven na mestu koji je predvidjen za postavljanje adrese sajta, tako da nisi nista novo otkrio. Nisam rekao da imam saznanja si nekoga privatno prevario, vec da su ti slike obradjene. Sto se tice ostalih tvojih lupetanja nemam komentara zaista. Nisam dugo bio na forumu pa nisam procitao ovu tvoju poruku. To sto se predstavljas imenom i prezimenom kod mene ti ne pije vodu, jer si previse mali da bi se tobom bavio, najjednostavnije receno.
Sad jos da mi bacis neku vlasku magiju i da zavrsimo pricu, posto si Veliki mag,a usput i upadas u kompjutere. Jeli mangupe?
Tu pricu pricaj po tvojim cukama, nemoj meni.
Pozdrav svima i jedini razlog sto se nisam oglasavao je taj sto sam uzivao u praznicima, dok je Milance gledao filmove i citao magazin kod mene na sajtu. I to je jako cesto prisutan koliko mogu da vidim. Hvala na poseti Milance i bolje ti je ne preti. To sto si nabavio probnu verziju trakera i vidis mi I.P.adresu, nije ti valjda dalo krila da mislis da mozes da pretis. Nemoj molim te. Uozbilji se. Ja se ne bavim pretnjama, ja delam. I ovo ti nije drugarski savet vec opomena.
P.S. Ukolio imate mape sa blagom u kompu sklanjajte ih jer Milan Vlaski mag hara netom.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Gluposti: MIlan - Donce - od zeus - 27-07-2012, 11:51 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od donce - 05-08-2012, 09:36 AM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od milan - 16-08-2012, 10:11 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od milan - 22-10-2012, 09:22 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od plandzija - 23-10-2012, 06:57 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od milan - 23-10-2012, 07:20 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od milan - 29-10-2012, 10:16 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od donce - 25-01-2013, 03:08 AM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od donce - 25-01-2013, 03:23 AM