11-01-2013, 08:49 PM
(11-01-2013, 03:35 PM)sladjanko link Piše:Doktore sto te ne stavimo malo na k...c pa da ti vrtis malo na mojega.Dzaba ti skola ako je uopste imas kad si selac u dusi...Sladjanko... sladjanko ovaj tvoj post je pun uvreda ZAŠTO? Ja tebe nisam vredjao. Ja sam BIRAO RECI bez obzira na moje misljenje u vezi mnogo cega...
Da si ti neki doktorr da kazem skolovan i pismen covek ne bi gubio ovde vreme sa nama nizeg ranga,serem ti se na diplomu ko ti je dade.
Hoces da me stavis na k...c i da ... pa to rade samo homoseksualci ili Srpski receno "pedercine". Dobro iako ja ne odobravam i ne podrzavam homoseksualizam to je tvoja stvar samo nemoj to da budes u duši.
Moja škola... diploma... "POGLEDAJ SE U OGLEDALO" evo samo u ovom postu gde si pogresio:
-ne kaze se "da ti vrtis malo na mojega" nego se kaze "da se vrtis malo na mog"
-ne kaze se "selac" nego se kaze "seljak"
-ne kaze se "doktorr" nego se kaze "doktor"...
nemam nameru vise da te ucim pravopisu zato nadji neko dete koje ide u 3 razred OŠ da ti pokaze a dok ne naucis neka ti on pise postove.
Ja pokusavam da pomognem za zdravlje i da sami napravite nesto, da ne bacate velike pare... kazi iskreno sladjanko koliko si platio ove tvoje raslje?