04-01-2013, 11:08 AM
ma jok aco ja neradim nisacim ja zivim na tudja ledja vidis da me moj veliki prijatelj sladjanko provalio
pa sta da radis neko i to mora glupo da svi radimo neko mora da uziva ko ja
sad ce sladjanko da se izervira i pocasti nas slikama njegovih nalaza
a kad se novica izervira pa kad on iznese ovde svoje nalaze i iskustva pa sve to pravno pravopisno inetelektualno nafiluje ......eeeeee ce vidite vi jedno veliko nista
tresla se gora rodio se mis
inace super ti ideja za VIP FLIP rum
admine acabg je dao dobru ideju mozes i ti da uvedes tako nesto tipa soba za lecenje kompleksa ili virtualni psiholog
idemo u evropu a tamo je kul da svako ima svog psihologa pa se njemu zali hvali jada i naravno psiholog to sve lepo naplati
VIRTUALNI PSIHOLOG pomaze pri odvikavanju od raslji url vlf pi sken gprs mms sms pms MD I TD
otklanja crnu magiju daje talismane koji stite od duhova koji napadaju u pecini sa blagom
vraca odbeglo zlato nudi pojase za spasvanje od vodene zamke
POSEBNA PONUDA ultra tin pancir za grudi koji stiti vase junacke grudi od napada smuka sto sas rep bije u grudi
tanke prutice za cackanje po duvke i raznorazne motke za sve vrste duvki
sklapajuce plasticne case neizistavni deo opreme da se napijes ladne vode kog pizdin kladenac ....mozda te ladna vode presece pa se svestis
raznorazne flajere svetlece reklame +prirucnik sam svoj menadzer ....to je za one sto prodaju detektore a ubi nas kriza pa neznamo kud i kako dalje
i ZA MOG PRIJATELJA NOVICU ja poklanjam za novu 2013
nov novcijat komplet ALA SERLOK HOLEMES da konacno otkrije ko se cime bavi ko je ko i sta je cije
ustvari poklanjam DVA KOMPLETA trebace mu posto je skroz pobrkao loncice :-*
pa sta da radis neko i to mora glupo da svi radimo neko mora da uziva ko ja
sad ce sladjanko da se izervira i pocasti nas slikama njegovih nalaza
a kad se novica izervira pa kad on iznese ovde svoje nalaze i iskustva pa sve to pravno pravopisno inetelektualno nafiluje ......eeeeee ce vidite vi jedno veliko nista
tresla se gora rodio se mis
inace super ti ideja za VIP FLIP rum
admine acabg je dao dobru ideju mozes i ti da uvedes tako nesto tipa soba za lecenje kompleksa ili virtualni psiholog
idemo u evropu a tamo je kul da svako ima svog psihologa pa se njemu zali hvali jada i naravno psiholog to sve lepo naplati
VIRTUALNI PSIHOLOG pomaze pri odvikavanju od raslji url vlf pi sken gprs mms sms pms MD I TD
otklanja crnu magiju daje talismane koji stite od duhova koji napadaju u pecini sa blagom
vraca odbeglo zlato nudi pojase za spasvanje od vodene zamke
POSEBNA PONUDA ultra tin pancir za grudi koji stiti vase junacke grudi od napada smuka sto sas rep bije u grudi
tanke prutice za cackanje po duvke i raznorazne motke za sve vrste duvki
sklapajuce plasticne case neizistavni deo opreme da se napijes ladne vode kog pizdin kladenac ....mozda te ladna vode presece pa se svestis
raznorazne flajere svetlece reklame +prirucnik sam svoj menadzer ....to je za one sto prodaju detektore a ubi nas kriza pa neznamo kud i kako dalje
i ZA MOG PRIJATELJA NOVICU ja poklanjam za novu 2013
nov novcijat komplet ALA SERLOK HOLEMES da konacno otkrije ko se cime bavi ko je ko i sta je cije
ustvari poklanjam DVA KOMPLETA trebace mu posto je skroz pobrkao loncice :-*