Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garrett ACE 250
Garrett ACE 250 nov nekoriscen u kutiji, 290eur.

061/1680455

[Slika: bMCLr.jpg]
Odgovori
280e
Odgovori
samo ne znam kako ces da ga prodas kad je nov kod nas 230 evra a u americi se prodaje po 212 dolara, sto kod nas dodje nesto manje od 200 evra
Odgovori
Izvini, ali idi ga ti donesi iz Amerike... 8)

Annunaki...
Odgovori
Prodaje ga drugar tako da me bas briga. A ta visokoumna poredjenja sa americkim cenama su jako zanimljiva. Da se covek dubookoo zamisli...
212$ je recimo 150e plus karta do NY od 600e u jednom pravcu (nekako mu izadje jeftiniji aparat ako tamo ostanes da zivis jer ako se vracas, onda jos 600e na ovamo) i to mu dodje 750e ako ostanes tamo, a 1350e ako se vratis. A ako ti ga salju odande izadje te koliko je u oglasu plus smaranje oko svega. Zato ne lelemudi nego se prvo raspitaj.
Odgovori
Kakav put za Ameriku, jer vi citate to sto pisite? Taj detektor je kod nas NOV (ne polovan) 230 evra. Ja sam samo podvukao paralelu izmedju 212 dolara i 230 evra, normalno je da je u americi malo jeftiniji jer je firma americka. A ti Kiza bolje da si se registrovao na neki sajt sa samo oglasima nego sto si dosao ovde da pametujes i da se proseravas. Vidim da si opasan jer si dao svima do znanja da si 73 godiste.
Odgovori
Kizo lepo ti rekli ljudi , ovaj sajt nije za vredjanje . Imas prodavce i kod nas pa vidi cene . A normalno je da svako ko hoce nesto da kupi prvo proveri cenu toga sto gleda.
Odgovori
Lepo sam napisao da nije moj i da me bas briga da li ce se prodati. A ovaj HC, bivsi AT se nasao uvredjenim. Zasto, ne znam. Mozda zato sto je na dinarskoj (geo-oblast) frekvenciji...
Kao sto ti sebi dajes za pravo da se PRESERAVAS-tvoj izraz u tidjim oglasima, tako i ja sebi dajem za pravo da te lozim. Cuj opasan, pa 73 godiste... Sta bre lupetas, saberi se malo. Ako ti je recnik ogranicen onda cuti i setaj.
I niko ovde ne pametuje. Ja se zezam malo na konto onoga sto je @marsovac napisao, a ko ima kolac i dupetu ne mora da cita i vredja se...
Odgovori
Kizoooooo, ovaj "HC" nije nikada bio bivsi "AT", ja sam tu. Nego, vidim da ljutis i druge clanove po forumu, ccc, kakav si to covjek Kizo, nemoj da si takav? usput, ona ponuda za antoninian stoji jos uvijek, znaci, cijelih 10 jevreja dobijas za njega a ti plati slanje za austriju (rekao si da ti nije stalo do para pa onda ti nece biti problem platiti postarinu)...ako hoces, poslacu ti i jedan tanjir pride, ali nemoj da ga ispustis i polupas Smile
Odgovori
Koji si ti Antoninian...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)