Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minelab CTX 3030
Sta mislite o ovom aparatu ? Gledao sam neka testiranja, ali dok ne vidim uzivo kako radi ne bih bas da puknem silne pare i posle da ga drzim u ostavi. Da li je neko imao prilike da rukuje sa njim i kako se pokazao ?
Odgovori
ako izuzmes brdo opcija koje ti netrebaju uopste ili ako ne planiras da trazis u vodi do pojasa njaobicniji kalasican metal detektor sarena laza da se izvuce jos neka crkavica iz dzepova

posle kupovine samo je pitanje vremena kad ces priznati sebi da si se zajebo po sto prvi put

na forumu naravno neces priznati nikada hvalis ga na sva usta i naravno  prodajes u oglasima  jer jedva cekas da se oterasis krsa i uvalis sledecem pacijentu ....
ma sve vec vidjeno na zapdu u skorije vreme nista novo
kod nas HAHAHA pa mi smo prica za sebe kod nas nema nista novo jos od 1712

nebacaj lovu brate moj dobronameran savet a ti kako hoces

Odgovori
A,koji bi,Bodo,po tvom misljenju bio dobar aparat...za nase uslove? Nemoj samo da mi odgovaras,potpitanjima,vec navedi,recimo,tri aparata,za koje ti smatras da nisu bacanje para. Ovo je cisto,drugarsko,pitanje.
Odgovori
pehina11420 cisto drugarski savet na pitanje odgovaram odgovorom
1. xp deus sa velikom i malom sondom obavezno elektronika sa slusalicama samo jeste jeftinije ali nije bas najsrecnije resenje nema sva podesavanja na slusalicama
2.xp gold maxx power
3.xp gmaxx-2
4.ko voli dubince ili pi detektore jedino sto radi ali stvarno radi na nekoj dubini i nalazi predmet pristojne velicine ili ti cup
garet gti 2500 +igl sonda
eto moj drugarski najdobronamerniji odgovor ja sam drugari bacio mnogo para za aparate vi nemorate
e sad znas da ce posle ovog mog odgovora da se digne prasina i panika jer mnogima istina neodgovara jer nece moci da prodaju svoje aparate
ja naprimer trenutno radim sa garetom gti 2500 i stavio sam ga u oglase na prodaju ali nemogu da kazem da je on babaroga i svemirski brod jer to nije
detektuje velike predmete do dubine 3 metra sa igl sondom  MA DA ALI SUTRA KUME vecu glupost cuo nisam
dali je dublji od vecine pi aparat jeste sigurno ali 3 metra mozda lokomotivu celu

mozda gresim ima boljih uredu izvoli kod mene u bg idemo na poligon teren dokazi da gresim i javno cu to objaviti i napisati da je detektor koji pravi i prodaje perica peric bolji od svih gore navedenih modela
dosada smo probali dosta modela cak sam i ja izgubio opkladu za jedan model detektora za koji sam bio sto posto siguran da ce biti bolji od svih i ispade da nije tako jbg pogresi covek platis pice posle i nikome nista .....
nego pehina ima neki terencic u tvom kraju skoro sam nesto citao javi se na pp
Odgovori
Dobar redosled aparata, mada bih ja stavio na prvo mesto
1. XP GMAXX II , aposle kako ko god hoce , ovo je neprikosovena masina.
Imam i Deusa, ali gmaxx 2 je cudo.
Odgovori
moz da si menjas redosled kako os samo da ispred bidne xp
ma meni sve jedno u rukama kraljevica marka svaka puska ubojita
ako ne tu je lopata bitan je cilj sredstva me ne opterecuju uopste

Odgovori
Smile Smile  Kolega, "U rukama Mandusica Vuka , svaka puska bice ubojita",, a marko kraljevic je bre imao buzdovan.
¨
Slazem se da je XP vrhunska masina ja radim iskljucivo sa tim masinama (da se ne hvalim imam ih 3)  Smile

A onaj sto sam ga prvog stavio (gmaxxII) je nasao drugu ostavu, sa velikom sondom 36  Smile
Odgovori
na koju dubinu na 30 cm
Odgovori
na dubini od 25 metara Smile

80 cm
Odgovori
aha da marko buzdovan vuk puska boda lopata malo sam okrenuo redosled pogresi covek ....
mislim da je to stvar navike ja sam ipak za deusa
gmaxx 2 sa njim sam najmanje radio i jednom sam ga testirao na poligonu
sto se tice nalaza nesmatram da ako u datom momentu nadjem nesto sa tim detektorom da smesta on bude najbolji na svetu znas i sam da to zavisi od mnogo drugih uslova sreca polozaj sonde dubina vlaznost pozicija sa koje strane dolazis nekada je dovoljno 1 cm pa da detektor detektuje metu ili da je nedetektuje
bitno slazemo se sto se mene tice XP
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 8 Gost(a)