Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pomos za kvacka zo 12 pilinja
Kvacka so 9 pilinja...
Odgovori
Jelda pope sta si izasao iz onu pecinu gde sam te ostavio,pa sada mrsis konce ljudima,ako toliko znas sradi nesto,ako si covecan zasto te niko ne druzi pa nemas s
kome raditi,jel si covek ili sami vrag??? >Sad
Odgovori
imam srna videno i mecka poz
Odgovori
ja da vidam,ta e mpjata srna,ja ga znam meckata,ti ne si videl jel si lazes,da ne si prevarant,ti nisa neznas
Odgovori
e so takvi tesko site gi stavat vo zabluda
Odgovori
U bre ima srne kolko oces al zive u sumu.Ima i srndaci i na svi zdrave i sije i noge.Jos nevide nijednu sa skrsenu i to cudnosavijenu nogu.Na kamen moz da bude al uzivo u sumu jos nesam videl.A mecke ima al na bugarsku granicu ovde u Svrliski kraj gi zive odavna nema! 
Odgovori
drugari samo baram koga nekoj tacno ke mi odgovori na moite prasajna i togas i plus da ne si prevarant i zatova ide sporo i tesko ja normalo trasam cuvek na mesto volcin sto te prasav ne mi odgovori a komentari davas kreska poz
Odgovori
Mosam po red da vi gi kasam cnacite koj kade i koja pored ili nekoj neka kase kako se i kaj trba da stojat koj znak so kogo treba da bidat i togas ke ve veruvam na primer SRNATA SO KOGO ILI MECKATA I DRUGO OLOVNI KRST I DRUGO I TAKA NATAKA ZNCI IMA USTE EDEN NEKA KASE DA VIDAM POZ
Odgovori
znam samo da je kvocka i 12 pilica ostava koja meri 2kg i 120g.... za ostalo neznam... srecno
Odgovori
Da pomos vo sekoa doba  Kazi Dali pozadi kvackata ima kamen nekade okole 1-50
Kazi Kako stoi
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)