Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zabeka
Pozdrav
Pa do ovoga je moralo doci , ali to je vec druga stvar i vi je resite medjusobno . Nista ne ide na silu i ako se kontrira . Doduse ljudi sa foruma ce biti odusevljeni ako se pokrene ta tema oko planova . Elem ja sam skrenuo sa teme .Cackalo me je od kad sam procitao to ZABEKA . Pa cu vam reci ali samo kao informaciju koju treba proveriti tacnije . U bugarskom jeziku ZABEK se kaze u jednini a zabeka je kad zelite da prenesete znacenje reci na taj , ovaj . A sam termin je pogrdan i odnosi se na malog coveka , mucavca , nekog neuglednog , obicno krezubog i ruznog . Znaci to je pogrdan naziv za neku osobu , kada zelite da uvredite nekog . Moram vam objasniti odakle mi ovo saznanje . Ranije sam putovao za sofiju TAXIJEM i taksista mi je bio jedan omanji , suvonjavi covek koga su ostali taksisti nazivali ZABEK, ZABEKO .Naravno to mu nije bilo ime . Provericu prilikom prvog sledeceg odlaska preko i informisacu vas. Vi naravno bolje znate dal je u tim druzinama postojao neko koga su mogli da tako prozivaju i po njemu ostave znak.
Odgovori
Opet nije Zabeka . I nije mesto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Video sam ga ocima ali  nije ni vazno neka je zabeka. Kraj o zabeci od mene.
Odgovori
Ja da se koristim od tudju svadju i nesrecu necu .Ni pre ni sada ni ubuduce.To mozete da radite ali bez mene!Niti cu to da citam niti cu u to drustvo da sedim!U toj drustvo nece vidite  ni Svrliski dzak a ni Svrlisku subaru!
Odgovori
Zdravo apis
Nikakva svadja nije izbila. JA Neznam Ko je spominjao svadju . To je plandzija samo hteo da ispita ja KOSAm , Ceka da se iznerviram. I to je njegovo pravo. Ja se nisam iznervirao.
Tako da je sve ok.
pozzzz
Odgovori
Govoril sam ja o toj i popre!Malko je oni sto interesuje sta imas da kazes vise gi interesuje ko sta odakle sa koga.Vi stari igraci se vecinom znate koji ste i kakvi ste.Znate i koj je  kakoj do planovi doso!Dal su nadjeni po pecine il su ukradeni od ljudi koji gi imase popre.  il je neki morao i silom da udrvi cibuci  da bi neki do nji dosal.I ajduci imase razni takoj i sportisti ima razni.Nekad se neisplati zbog grbinu da se kaze istina ama nemora ni da se laze!
A danaske se nemoz nisto sakrije koj se ukaci na ovoj sokocalce odma je na izvolte!Oni sto im sluzba da znav oni znav sve sto im treba!I ko smo i odakle smo i gde smo!A da nemorav da zna cel bel svet e tu si u pravuto je ispravno!
A ako mislis daces izmrdas  a da se ne vidis sa Svrlizanina    e toj nece    izmrdas  sigurno ce se  gledamo.
Odgovori
                                znam mesto!
Odgovori
plandjijo genijalce poceli su sa zabekom to ti je prvi ulaz mesto je zabek a lepo si i otkrio da je van srbije napredujes a kad se otvoris reci cu ti gde je drugi ulaz samo jednom mozes da izneses
Odgovori
zabeka je original plan jedan od ulaza je u mestu zabeka ne moras da krijes ima stari isklesan visak a drugi pitaj
Odgovori
U STARA PLANINA ZNACI NEVIDENI CUDO I TU U FORUM SAMO CUJEM VAS I CITAM DOSTA TACNO    BRAVO  SVAKA VI CAS ALI TO JE SVE PRICAMO A RESENI JE NEMA I MI MOSEMO JOS 10 GODINA TAKO A DA ZNATE SVE JE TACNO SAMO NEZNAM ZASTO NE MOSEMO OVO SVE DA RESIMO NEZNAM KOLIKO MOSE DA ME SVASTITE I VELIKI OD POP MARTIN I HIMOVIC I LEGENDA SAMO DA ZNATE KOLIKO MI JER TESKO KAD CUJEM NESTO TACNO I DA TRBIS VELIKI POZ
Odgovori
JEDINI I PRAVI VODIC NA TE PUTEVE I OTVARANJE TIH TAJNI JE SAM GOSPOD BOG A AKO JE SAPUTNIK POHLEPA OD USPEHA NEMA NISTA.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)