Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crvena lokva
pozdrav crvena lokva ima makedoniji na planini jablanici na granici sa albaniom ima ih jos dve znam da se jedna zove bas crvena lokva u blizini je i vrh crni kamen.
Odgovori
postoji jedna crvena lokva u mom kraju blizu nje ima zidani bunar pored turskog puta...ako je to to u kracim crtama..pozzzz
Odgovori
STA E TO CRVENA LOKVA
Odgovori
zdravo dali blizu lokve treba da ima vodopad ispred vodopad vodenica kad se okrenes od vrata vodenice prema vodopad karpa u obliku neke terase iznad terase uklesano kotle sa duplo dno koe visi koe e okaceno na verige ispod kotle i td itd ..... kad e velika kisa i oluja iz te stene siklja plamen ko da gori stena al aparati ne pokazuju nisto tu ko da nema nisto ne reagirav pozzzz
Odgovori
ona je u staroj planini ja je znam kod crnovunskih koliba ili sela.
Odgovori
(15-08-2011, 11:37 AM)bane link Piše: ona je u staroj planini ja je znam kod crnovunskih koliba ili sela.
na samoj granici Wink pola je kod nas, pola u Bugarskoj. Tacno, ima temelja starih koliba.
vidim neko pominje Dupni kamik. nemoj dzabe da se mucite, to je odradio bracni par iz Vojvodine jos pre 15 godina.
Odgovori
zadravo drugari gledam mnogu diskutiranja okolu ovaa crvena lokva  inaku na planina belasica vo makedonija ima crvena lokva i nekni bas procitav nekoj nasol ploca na koja imamlo isklesano angel i pisuvalo odosdola pop martin a voedno nasov pestera(odnosno poveke lice na nastresnica) kade sto velat deka mnogu odamna se kriel nekoj pop dale e moguceda je to pop martin i  sve toa sto vie go barate da se naoga na belasica
Odgovori
e vasile jas go imam drzano toj angelot samo nekoj mislel deka vo plocata ima pari i ja skrsile na pola inaku mnogu dobra slika kako vistinski samo ne se sekavam dali pisese pop martin odamna bese a i znam kade e najdena plocata e zolt kamen kolu 3..4 santima debel i 60 na 40 s ....
Odgovori
Postovani
Radojica je imao planove i njegova sveska je ovde
A sto se tice krvave bare treba se naci brestov kladenac i otfes
...............
Odgovori
pozdrav svim clanovima foruma.Vidim da sed pominje crvena lokva u mesto Padez kod sela Smrdan koje se sada zove Petrovac. Na toj lokaciji nisu dva vec tri bunara jedan je zatrpan i pored njegaa ima jedan veliki kamen drugi je okruglog oblika a treci je ozidan u pravougaonom obliku.Tu dole na oko dva kilometra ima stara razrusena crkva i veliko kale rimsko. Ovo znam jer sam ja rodom iz tog sela i trideset godina sam ziveo u njemu i na toj planini sam odrastao.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)