Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Poštovanje, pročitala sam ovde na forumu da ste napisali knjigu o GARRETT GTI 2500. Ja imam ovaj detektor, ali sam baš početnik, a sve je na engleskom i ne znam kako da ga koristim. Ako ste sve opisali u knjizi, ja bih rado da je imam. Ne znam kako to ide na forumu ovde, ali MOLIM VAS obratite mi se u privatnim porukama. Nadam se da ćete pročitati ovu poruku.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pročitala sam sve odgovore na temu GARRETT GTI 2500, i videla da je neko napisao knjigu o njemu. Rado bih je kupila jer sam baš početnik i prvi put se srećem sa detektorom. Sve što ovom mom ima je uglavnom na engleskom, čak i uputstvo koje sam dobila. Ni za njega ne postoji prevod. Molim nekoga da mi pomogne, ne znam odakle i kako da počnem.
Kažem ponovo, rado bih kupila knjigu ili preveden priručnik. Pomagajte Huh Baš sam rešena da se bavim ovim sportom Smile
Unapred hvala
Teme: 37
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pozz. Da Sneshko je napisao knjigu o ovom uredjaju. Ali on vise ne posecuje sajt. Znam ga licno. Ako vam treba knjiga javite se u pp, da vam ostavim broj Sneshka
Pozdrav
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Kupila sam knjigu od Sneskha i verujte da je za svaku preporuku. Kod nas se ne može naći prevod na srpskom, ali čovek je do detalja opisao sve. Čak i ono što je skriveno, što ovu mašinu pretvara u pravu zver. Najtoplije preporuke za knjigu, jer imati ovo znači...mnogo
Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
pozdrav hteo bih da kupim knjigu i ja, imam gti 2500 vec 15 godina iako nema vise tajni za mene ipak bi mi bilo drago da imam i ovu knjigu, ako bi ste hteli da mi date neki kontakt telefon ili nacic da kontaktiram prodavca bio bih vam zahvalan