Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
НАЈНОВИЈА ВЕСТ...
Драги пријатељи!
Вест о новом налазу казана са 300 килограма турских златника објавио је касно синоћ "Blic".

Уживајте!

http://www.blic.rs/vesti/srbija/potera-z...ta/cmpzs8d

Поздрав!
Sneshko

Odgovori
Vest je počela da proveljava po portalima još dan 2 ranije.
Kao i obično teško je utvrditi koliki je stepen tačnosti podataka koji se iznose kada su ove teme u pitanju.
No drage kolege možda mi bar u našoj diskusiji možemo doći do zaključka da li je priča ako ne tačna a ono da li ima osnovu.
Elem ima li među nama neko sa dokumentom za taj lokalitet?
-PODRIMCE {Pašina česma izletište} a sigurno se ne zove slučajno baš tako  ;D
E sad da čujemo ko je o tome nešto ranije načuo?
Odgovori
Posto vidim da se niko ne oglasava povodom ove teme ajde da ja napisem sta se desilo (informacija od par mestana sela).
Prica ide ovako.
Tacno je da je neka firma i ili ko vec kopali za vodu.U toku dana prisao im je jedan starac (jako naporan i tezak covek) i poceo da dosadjuje radnicima sa pitanjima sta traze i sto kopaju. Ljudi koji su radili tu verovatno nisu mogli vise da ga slusaju pa mu je neko odgovorio trazimo zlato. Starac je nastavio da bude uporan i neko od radnika mu je iz ciste gluposti ili besa rekao "jeste iskopasmo kazan sa 300 kila zlato". Starac odma ode i uznemiri celo selo sa recima "Ako samo vi lezite eno oni dole iskopase kazan sa 300 kila zlato" E sad ljudska radoznalost je cudo.Celo selo krene da vidi taj famozni kazan i tu nastane velika guzva i galama.Koliko ja znam neko od radnika pozvove policiju jer je vec nastala opasna situacija.Naravno informacija da je "nadjen kazan sa 300 kila zlato" se prosiri brzinom munje kod lokalnih kopaca. Tako da pisanje Blica i ostalih portala nije tacna, nista nije nadjeno. Opet napominjem ovo je prica od par mestana sela.
Pozdrav
Odgovori
Postovanje kolega Sneshko.Prica je tacna radi se o Pasinoj cesmi,atar sela Podrimce.Sad koliko je bilo nezna se ali je drzava odradila svoje.Radovi prekinuti,policija obezbedjuje mesto.Kasno sam video post,zato kasnim sa odgovorom.Veliki Poz sneshko,od Moravca sa ekipom.
Odgovori
Pitanje je da li je to prava pasina cesma
Odgovori
Coveku mozes na silu da uzmes a nemozes da mu das a i glava nije tegla da otvoris pa napunis .
Ko je razumeo razumeo a ko nije ,cao.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)