Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zastita zakopanog blaga
najvise isceljenja-molitvi i sl tj zastita od zlih duhova,u nasem slucaju "dzina" cuvara blaga ima u pravoslavlju i budizmu,ali i u ostalim nabrojanim religijama...ali to su sve obicne radnje-rituali u koje ako ne veruje taj koji ih obavlja i prisutni  nece imati ama bas nikakvo dejstvo...provereno znam da nijedna magija i slicne stvari nema dejstvo na coveka ako je on siguran da ne moze da mu naudi...takve stvari sigurno postoje-cuvari blaga-u bilo kom da su obliku ali oni su samo ostaci energija,mi se sastojimo i od cvrstog oblika-materije-jaci smo energetski od njih,tako da nama ne mogu da naude ako smo mi sigurni u to da ne mogu,u slucaju nase labilnosti-slabe volje mogu imati nekakav efekat jer se samo takvim oblikom energije oni i mogu "hraniti"
mnogo vise paznje treba se posvetiti na "praznjenje" zlata zakopanog vise od 7 godina,trebamo znati kada tacno se moze kopati(ja ne znam tacno,znam da ima veze sa Djurdjevdanom i Mitrovdanom,pa ako  neko od starijih sportista to zna bilo bi dobro da to ovde napise,da podeli sa ostalima),treba se obratiti paznja na prvi kontakt jer u slucaju da se bas u tom periodu zlato prazni-ispusta tu neku energiju pri prvom kontaktu nastavlja da se prazni u nasem telu sto je za nas pogubno,takodje se ne treba odmah unositi u kucu,treba ostaviti da odstoji 2-3 dana na otvorenom,ispirati i sl...ima dosta slucajeva da zbog kazu ovog fenomena ljudi naprasno umiru od neke galopirajuce bolesti,a doktori ne mogu da pomognu ili da nadju uzrok,ili ako se unese odmah u kucu i ukucani...takodje se treba obratiti paznja kada otvaramo prostorije koje su dugo vremena bile zatvorene,moze imati otrova,bakterija,svakakvih isparenja itd  znam za slucajeve da je bilo umrlih ljudi i zbog ovoga-nisu pazili zastitili se pri ulasku itd.....
Odgovori
jesi siguran da nam  te zle sile nemogu nista?
Odgovori
moje misljenje je-da bilo sta takvog oblika energije nam ne moze nauditi ako imamo jaku psihu,volju,sigurnost...
takve stvari postoje naravno,sad zavisi i sta i kako-"dzini"-navodno su to demoni koji su ostavljeni da cuvaju blago-u sta ja ne verujem cisto sumnjam-mislim-"demoni koji cuvaju blago???" u pitanju je verovatno sledece-- po prici dzini se pojavljuju posle tek 7 godina kao cuvari blaga-sto se poklapa sa pocetkom praznjenja zlata sto sam vec naveo-da posle 7 godina ima odredjeni periodi kada se prazni i kada nije bezbedno za vadjenje-tako da je ocigledno to u pitanju samo drugacije ispricano
drugo-postoje  duhovi ljudi ubijenih na tom mestu i sl,uglavnom sve ovo je ostavljeno da cuva pomocu magija itd...sto nam moze nauditi samo ako nas je strah,da se bojimo od takvih pojava,sto je glupost,pojave se da ih vidimo i onda mi treba da se uplasimo jer je "nepoznato"  a oni su u obicnom "vazdusnom" obliku energije... pojave koje su na tom nivou ne mogu nauditi coveku-mi smo jaci energetski.samo se ne treba bojati i obracati paznju na takve stvari jer se oni hrane samo time-paznjom,strahom-itd

ono na sta trebamo obratiti paznju  i o cemu  trebamo voditi racuna je -prvi kontakt sa zlatom zbog tog praznjenja o cemu sam pisao,tu vrlo lako moze doci do smtnog ishoda,i ne donositi prva 2-3 dana kuci(posle govore da je  prokleto i sl,unesu ga odmah u kucu,na zalost ta energija zapati i druge ukucane pa pocinju umirati od galopirajucih bolesti a doktori ne mogu da pomognu,pa vrate zlato nazad gde su ga i nasli,i dalji smrtni ishodi stanu,kazu ukleto bilo,a stvar je samo  u tome sto se energija ispaznila,pa nisu morali da ga ni vracaju jer je bilo ocisceno nazalost na njihovu stetu)
kazu da moze pomoci ako ponesemo  mace kuce pile bilo sta sto ima krv u sebi i da pustimo da prvo to dodirne zlato,onda ce to umreti-zlato ce se kroz njega isprazniti  a mi smo sigurni...mada ja to licno ne bih radio jer je greh ubiti bilo sta zivo pa makar i zivotinju radi takve koristi,dodirnuo bih sam prvi pa kako mi je sudjeno...naravno pre toga ostaviti na otvorenom 2-3 dana,ne dodirivati rukama,ispirati itd      vec sam naveo da je jedan stariji kolega napisao na drugom forumu da zna dosta o ovome i da zna jos jedan nacin kako neutralisati to,pa bi bilo dobro da napise to ovde,mada ne verujem da ce to uraditi ako nije tamo-kao kaze covek-cuva to za sebe? ???    ne zeli da podeli sa drugima jer mu je trebalo dosta vremena da to sazna...nemam komentar na ovako nesto-cist sebicluk 
i treba se obratiti paznja prilikom otvaranja dugo zatvorenih prostorija-grobnica itd  zbog bakterija,isparenja,mogucih otrova itd  i tu znam da je bilo smrtnih slucajeva na nasim prostorima,ne samo u Egiptu i sl
Odgovori
    Postovani kolega Sanco Pansa.

Vec neko vreme ne komentarisem previse sa svojim pisanjem na ovom forumu osim u slucaju kada imam sta da kazem a kazao sam dosta toga i napisao u svojih preko 1500 postova (neracunam one obrisane) pa ko je citao nadam se da je dosta i procitao. Neka ostane tako zapisano na ovom forumu sve dok isti bude postojao ali nista nije vecno kao ni mi osim znanja koje se uci i prenosi s kolena na koleno. E upravo zato sam i pisao manje-vise od svega po malo ali cesto sa namerom da se shvati na nacin da natera ljude da razmisljaju svojom glavom i da ne cekaju da im nista s neba ne padne pred noge.
Necu da kazem da od svega gore navedenog sto si napisao a i sve ono sto nisi napisao nepostoji i da tvoj stav treba da se kritikuje. DALEKO OD TOGA. Od svega recenog vidi se da nisi "skromno" upucen u neke "finte" ovog naseg hobija i da si voljan da citas , da slusas ko sta ima da kaze ili pak da precuti (ovo se odnosi na kolegu Milana , koga nisi imenom prozvao ali sve ostalo jesi). Njegovo je pravo da nesto kaze ako hoce ili ne , kao sto je to pravo svih nas i netreba tu niko nista da se ljuti ako se smatra uskracenim za neka saznanja. Jer priznao ti to ili ne "NISU SVA ZNANJA ZA SVAKOGA A PO NAJMANJE ZA JAVNOST" Tako je receno od davnina i tako ce ostati.
Lepo je sto si manje vise sve nabrojao ( a jos mnogo toga fali) i lepo je da neverujes u sve to. Ti si neki jako hrabar covek i da je srece da je vise takvih. Onda bi se izbegle raznorazne gungule , strahovi , prevare i tome slicno i broj uplasenih bi bio sveden na minimalan broj ali bi se verovatno i drasticno povecao broj nalaza svog tog zakopanig blaga koje jadno trune u zemlji i ceka nekog da "vekovnim casovnikom" zna tacan dan ostavljanja tog spmenutog blaga na odredjenom mestu , pa kad istekne 7 godina (a tebi na znanje nije 7 godina vec je taj broj drugi) , krene da kopa i bezbedan je... sa mackama , kucicima ili sta li vec ne a pri tom ce biti siguran da nece doziveti nikakvu neprijatnost.
Dosta si ti izgleda slusao i citao razne price i dosao do zakljucka do kog si dosao. Samo ima jedna sitnica sta ti fali u svemu tome ! A TO JE ISKUSTVO !!! Ti ga ocigledno nemas licno osim nekih prepricavanja tako da moja preporuka tebi je da odmah krenes u akciju da steknes iskustvo. Tako ce biti najbolje za tebe.  Wink A kada ga steknes nemoj kao kolega Milan da "skrivas ljubomorno" svoja saznanja i vestine vec se nadam da ces svima nama ovde da lepo opises kako izgledaju ta "vazdusna bica" koja nama fizickim jadnicima nemogu nista.
JAKO ME INTERESUJE KAKVA JE TO I KOLIKA HRABROST BILA POTREBNA DA NE VERUJU U ZLE SILE CETIRI OSOBE U ZADNJIH MESEC DANA CIJE SU PORODICE ZAVIJENE U CRNO JER NISU BILI TAKO SAMOUVERENI A SADA LEZE U SVOJIM GROBOVIMA ???

Koliko god ovaj moj odgovor tebi izgledao jako "lican" veruj mi da nije , ali imam pravo da se pitam a tebe licno da zamolim da nebudes kao "neki" skrt u svojim odavanjima znanja pa nam objasni KAKAVA JE TA HRABROST KOJA CE SVE NAS DA SACUVA OD ZLA KOJE NE POSTOJI ? Hvala na razumevanju i citanju ovog mog posta. POZDRAV
Odgovori
Postovani kolega Grotagold!
po vasem iskustvu,broju poruka,tome sto sam stigao da procitam iz vasih postova,pa i avataru svakako si covek za postovanje.
tacno je da imam vrlo malo iskustva u ovoj oblasti-potrazi za blagom,sta vise pocetnik sam.ovo sto sam pisao o zastiti blaga-7 godina itd  je samo sto sam cuo od starijih kolega i procitao,na kolegu koji je rekao da zna vise o ovome a da nece da podeli sa ostalima mislio sam na  futyfutyja(ne volim da imenujem ljude ali posto si vec spomenuo...)  ne znam da li je on Milan,uglavnom moj stav je da ako znas nesto sto moze ljudima bukvalno da spase zivot to ne mozes da odlucis da ne podelis sa ostalima jer  tretiras kao poslovnu tajnu?  ali ok svakom svoje kako kazes.
daleko od toga da ne verujem u te zle sile i sl,naravno da ih ima,ali provereno znam da sto je covek sigurniji u sebe,svoju "snagu" to mu mogu manje nauditi,ili ne mogu nauditi nikako,pogotovo jer sve te cuvare su ljudi prizvali magijama,a magija nema dejstvo na coveka ako on tako kaze sebi-da mu ne moze nista-da se najpeostije izrazim.nazalost istina je da ima dosta smrtnih slucajeva kao sto si rekao,ali pitanje je koji je razlog tome-da li ta energija zlata ili nesto drugo?  u svakom slucaju treba preduzeti preventivne mere,ali i te mere-molitve,bajanja,popovi,hodze su najvecim delom snaga naseg uma-ako verujemo u njih imace dejstvo,ako ne nece.ima naravno tu pomoci i od "visih instanci" ali najvise sve zavisi od nas samih.najvaznije je sto je kolega Himovic(koliko god cudno covek pise)dosta puta naveo-cisto srce,da je covek cist...ostalo dolazi po zasluzi
i blago Pop Martina su mnogi trazili,ali ne dolazi svakom kao sto je covek rekao,dobrim delom "izacice samo" u 21 veku,kada bude bilo najpotrebnije

"pa nam objasni KAKAVA JE TA HRABROST KOJA CE SVE NAS DA SACUVA OD ZLA KOJE NE POSTOJI ??
zlo postoji,duhovi i ostalo,ali i dosta toga je i izmisljeno....strah,sumnja ubijaju nasu energiju nasu vitalnost,ta hrabrost je cista vera u sebe i svoju snagu,i 99% ovakvih stvari ako ne i 100% nam nece moci nauditi,ali naravno ostavicu tih 1% za neke slucajeve kada ce nam MOZDA zatrebati pripomoc,nikad se ne zna
Odgovori
(19-12-2015, 10:33 PM)Sanco Pansa link Piše: ovo sto sam pisao o zastiti blaga-7 godina itd  je samo sto sam cuo od starijih kolega i procitao,na kolegu koji je rekao da zna vise o ovome a da nece da podeli sa ostalima mislio sam na  futyfutyja(ne volim da imenujem ljude ali posto si vec spomenuo...)  ne znam da li je on Milan,uglavnom moj stav je da ako znas nesto sto moze ljudima bukvalno da spase zivot to ne mozes da odlucis da ne podelis sa ostalima jer  tretiras kao poslovnu tajnu?  ali ok svakom svoje kako kazes.

Pozdrav Sanco Pansa,
Šteta što  ste sud o kolega Milanu doneli tako preuranjeno (sudeći po vremenu od kada ste na forumu)
Kolega Milan je do svojih saznanja dolazio korak po korak kroz decenije i životno iskustvo ga je naučilo da ono što je za crkvu nije i za kafanu.
Mislim da ćete ovako možda bolje razumeti.
Srdačan pozdrav
Odgovori
Pozdrav kolega Timpolok!
daleko od toga da sam doneo bilo kakav sud o coveku,jer niti ga poznajem,niti sam od onih koji ne postuju starije(i po godinama i po profesiji),bilo bi bezobrazno sa moje strane,plus sam cuo o coveku sve najbolje,samo sam dao svoje skromno misljenje da razlog da se tako nesto ne podeli ne sme biti "...godinama sklapao kockice..."  tj decenije rada.
Ako je razlog ovo sto si sada naveo-koliko sam razumeo da to dolazi po zasluzi-onda u redu,slazem se,u tom slucaju-opravdano.
Izvinjavam se,nije mi namera da donosim sud o bilo kome pogotovo koga ne znam-samo otvoreno diskutujem,mozda sam malo vise direktan,tako komuniciram.da se ne uvredite.
Odgovori
Kolega Sanco,

Prvo, zelim da Vas pozdravim kao mladi i neiskusni hobista koji se nedavno nasao u citavoj ovoj prici, novim saznanjima i td.. Dakle, ne znam gde bijem, a kamoli sta sve treba da znam, tumacim i sl. No, vremenom i sticanjem iskustva nadam se da ce sve doci na svoje mesto. Smile

Drugo, vidim da ste pobornik teorije da nema nicega, ne moze nista da se desi ako samo verujes u to... Hmmm, ne bih bas bio saglasan sa tom konstatacijom. Razlog? Pa ovako, mislim da je svima ovde dobro poznato da Energija ( kakva god da je - forma, oblik, intenzitet ) se ne moze unistiti. Vec moze samo promeniti svoju formu postojanja. Dakle, mozemo doci do zakljucka da smo MI - LJUDI uopsteno receno skup velike kolicine energije na jednom mestu koje ima medjusobnu interakciju u odredjenoj i tacnoj ravnotezi. Sada sledi ono pravo pitanje, da li se taj balans energije kod coveka moze izbaciti iz ravnoteze i poremetiti? Prilicno sam siguran da moze, a to nosi sa sobom posledice ovakve ili onakve. Mala digresija, ako covek ne moze da nesto shvati i vidi (trenutno) ne mora da znaci da toga nema i da nepostoji, isto tako da se time i ne moze manipulisati ( mislili smo i da gravitacija ne postoji, pa vidi sada )...

Sledeca stvar, na osnovu fakata iz prethodnog pasusa, gotovo sam siguran da ukoliko neki oblik energije postoji u blizini zlata ( da nije samo akumulirana energija ostave ) docice do interakcije sa Vasim poljem energije, sto ce dovesti do poremecaja ravnoteze kod Vas i ispoljavanje nekih poteskoca. Da budem vrlo precizan, ne kazem da cete videti duhove, konjanike, ale, azdaje, drekavce i sl, ali one druge stvari su vrlo moguce - poput tera me maler, ne ide mi nista od ruke i td... E sada, opet jedna mala zackoljica, koliko neki oblik energije moze da utice na Vas, mislim da zavisi od toga koliki je dijapazon moguceg delovanja te koncentrisane energije na koju nailazite. Da pojasnim, ukoliko Vase polje energije ima odredjenu amplitudu oscilovanja ( talasno zracenje ), a energija na koju nailazite manju amplitudu, onda do interakcije nece doci i sve ce proci bez problema. Ipak, ako bude obratno, pa ta energija ima mnogo vecu amplitudu nego Vasa, onda ce do problema (distorzije Vase energije) doci gotovo sasvim sigurno i to sa velikim poremecajima.

Sada, sto se tice teranja dzinija, sejtana, necastivnih i sl... Metodologija vracanja energije u balans je nama manje-vise nepoznanica, ali naravno, moze se sve istraziti ukoliko volja za tim postoji. Mada, moze biti i ona nasa domaca, vec se zna o tome dosta, ali mali broj ljudi to zna. Jedino pitanje na koje ne mogu da Vam dam odgovor, jeste to, da li moze da postoji dovoljno jaka kolicina energije koja moze da se reprezentuje kao entitet koji moze da ispolji neke cudne, da ne kazem nadprirodne, pojave? Verovatno moze, ali je takva pojava vrlo retka.

Poslednja stvar, jedno moje licno iskustvo. Da ne biste nesto tek tako shvatili da ako verujem u nesto ne moze mi niko nista, objasnicu u kratkim crtama svoje licno iskustvo, samo nije vezano za zlato. S obzirom da sam iz urbane sredine, bio sam pobornik toga da su to sve gluposti i td ( mislim na magiju, vracare i sl. ) Medjutim, pre par godina, desilo se da je namestaj u dnevnoj sobi poceo sam od sebe da pucketa i to onako sve ucestalije i jace.. Naravno, skontamo u fazonu namestaj je star, poceo da se raspada. Zamenimo to, stigne novo iz prodavnice, medjutim posle par dana opet se cuje isto pucketanje kao i pre... Sigurni smo da namestaj nije u pitanju, sta sada? Verovao ili ne, nas Svestenik koji je dosao da sveti vodicu za Krsnu Slavu, dao nam je savet da potrazimo pomoc u Vlaskoj krajini. Bez neke konkretne adrese, sugestije i sl... Preko rodjaka saznali smo za odredjenu personu, odemo tamo i ii iiii... Uglavnom, ja ostao bez teksta i mogu reci za te ljude da imaju moje strahopostovanje ( barem za one koji se baziraju na uklanjanju posledica ). Meni je i dan danas cudno kako je ta osoba znala nesto sto ja nisam, a bilo mi je svakog trenutka ispred nosa. I opet, bicu zahvalan na pomoci, koliko god da u to nisam verovao. Posle nekog vremena pucketanje je prestalo, da proverimo teoriju, vratili smo nesto od onog starog namestaja i naravno nije ni to pucketalo. Dakle, pouka, nemoj biti toliko suguran da ne moze i nece, udarices glavom o zid kao i ja. Smile

Izvinjavam se, kolege, na ovako dugom postu, nadam se da Vas nije smorio.
Odgovori
Kazu prokleto zlato,nije istina,zlato kada dugo stoi u zemlji postaje radioaktivno,covek nadje zlato nosi kuci hvali se,dodiruje ga cela porodica I onda umiru redom,ima dosta mera predustroznosti,pravi ljudi koji se bave ovim to znaju mada zlato lako navuce,kupite aparat vojni,za proveru nije skup 40setak evra.To je provereno.
Odgovori
Sta treba raditi kada se nace zlato ???
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 13 Gost(a)