Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pecina-Crna Trava
#61
Donet je kuci a veceras posle posla pokusacu da ga stavim ovde,do sada mi nije uspevalo da postavim slike,mozda zato sto se konektujem preko mobilnog tel.
Odgovori
#62
Bokal i case nisu kod mene vec kod druga sa kojim sam bio na terenu ali ako budem u prilici slikacu i njih,dve case su bile polomljene i njih nismo ni doneli,taj deo je bio vlazan i ispucale su pa kada smo ih uzimali raspale su se.
Odgovori
#63
jesu te case isklesane u steni ili su od nekog materijala keramike itd
Odgovori
#64
Vucko vidim da nisi korektan a recicu ti sta znaci x, l - nadjeno od hajduka i tu je grob....
Odgovori
#65
Case su od keramike nisu isklesane u steni opisao sam ranije sve kako je,slike sam pokusao da postavim i nije mi uspelo ako ima neki drugi nacin da vam ih posaljem javite mi.
Odgovori
#66
Kolege i prijatelji shvatite da sada kod mene nije vreme da se ide na teren,sneg je oko 1m a i hladno je,do pojedinih mesta je rizicno da se ide po ovakvom vremenu,potrebno je po vise sati pesacenja da bi se otislo do tamo a treba se i vratiti a dan je kratak. Zar mislite da ja ne bih iso da probam da odradim ovo mesto,prilicno je jasno sta treba raditi. Imam jos mesta koja treba odraditi, na slicnom terenu sam naso lanac i jos neke znake na steni,kopali smo malo ispod lanac i nasli cumur na nekih 80 cm  koji se pruza prema jednom kamenu na nekih deset koraka,to takodje treba raditi ali vreme ne dozvoljava a moje zdravlje i zivot su meni i mojoj porodici potrebniji od bilo kog blaga .
Odgovori
#67
Ma u pravu si kolega.Zima je sakupljaj informacije i udri na prolece. Big Grin I ovaj  lanac ti interesantan otvori novu temu da se ne pogubimo ovde oko kantara nacisto. 8) A i ovo ti interesantno kako ne mozes da ubacis sliku iz mobilnog.Probaj da ubacis u kompjuter i onda ovde.Ili neka ti neko pokaze veoma je prosto.
Odgovori
#68
(19-01-2017, 10:27 PM)Bayer04 link Piše: Otvorio sam i temu za znak Riba i pojasnio sam sta i kako znaci ne tresite gluposti da znaci voda ili neznam sta

Da da Bayer je u pravu riba samo to treba da znači to je iz univerzalnog bukvara.
I vi Evropejci,zapadno orijentisani uopšte ne dirajte i ne kopajte ispod znaka MEČKA ne znam šta sve može da vam se desi ako vas zbrzi Putin jer svi znamo da je to njihov zaštitni znak.

Morao sam malo da se našalim jer čovek kaže da tresemo gluposti,možda za nekog sve ovo predstavlja glupost ali za neke i ne.
E sad RIBA ima različitih i po veličini,obliku, po tome gde je znak ostavljen u kom položaju i dali je ta riba samo pola,sa perajima ili bez, pa samim tim može i drugačije da se tumači.
Neka od značenja su:
obična riba- voda
riba sa stomakom ili sa glavom dole-vir
vertikalna riba sa glavom gore-vodopad
pola ribe-voda koja presušuje
U nekim slučajevima glava ribe označava pravac u drugim peraja itd.
Odgovori
#69
Crni sve sto si nabrojao je tacno samo znaci na razlicita mesta po opisimai vaze za ta mesta, isti znak na drugo mesto nije isto rastojanje i dubina kopanja....
Odgovori
#70
Pa slažem se potpuno sa tobom BrankoV ali sam ja napisao bar deo i bilo bi dobro da još neko dopuni o ovom ili napiše nešto drugo o drugom znaku a ja ću uvek da pomognem i dopišem ono što znam.
Ne volim nikog "da bodem u oči"  a najmanje da neko pomisli da nešto dokazujem,eto došao i ja u neke godine pa hoću da pomognem drugima, ako nisam ja uspeo u nečemu nisam ljubomoran i to hoću da ostavim drugima,valjda će imati više sreće.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 22 Gost(a)