Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garrett Ace 250 da li je dobar za trazenje zlata i srebra?POMOC
Fišer 1266XB je malo moderniji i za nijansu bolji detektor od 1266X a 1270 je lošiji-plići detektor.
Svi ovi detektori su dobri sa Spider sondama sa onim drugim okruglim su mnogo lošiji.
Ovaj Fišer 1266X i XB mogu se poboljšati uz male modifikacije i onda su dublji 20% a možda i malo više.
Odgovori
Hvala na brzom odgovoru ,
takodjer bi mi bilo drago da mi napisete koje su to male modifikacije kojim se poboljsava dubina i ako je moguce neku adresu gdje bi mogao da kupim sve to.
Zaintersovan sam veoma.

Odgovori
Za pocetnika kao sto sam ja ,ace 350 mislim sa je sasvim korektan. Ima tu i od 200 eur , ali nekeko ih ne vata oko.Ne kazem da nisu dobri ali meni ne ulivaju poverenje iako sam nov u ovome.
Odgovori
(20-01-2017, 01:17 AM)TIMOK link Piše: Za pocetnika kao sto sam ja ,ace 350 mislim sa je sasvim korektan. Ima tu i od 200 eur , ali nekeko ih ne vata oko.Ne kazem da nisu dobri ali meni ne ulivaju poverenje iako sam nov u ovome.

ACE350 je sasvim dobar za početnika kao i za iskusnije tragače.Na njemu nema onih nepotrebnih podešavanja u programima koji skoro u mnogim slučajevima na terenu nisu efikasni.Kao što kažu ovde kolege,bolji je neki stariji"analogni"detektor fisher,whites,tesoro nego li ovi komplikovaniji digitalizovani modeli.Jedino treba paziti sa ACE350 ako se isključuje nivo diskriminacije prva tri kvadratića da eliminiše ciglu i gvožđe.Ako je  cigla i gvožđe isključeno a u prisustvu je neki novčić ili vredan predmet,neće biti nikakve detekcije.To isto važi i za mnogo skuplje digitalne modele detektora.
Odgovori
Hvala relko .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)