Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Molim za pomoc
Nema na cemu
Odgovori
Hvala druze na savetima,,,obavesticu o napredku,,,a gde Sam obelezio onu sliku sa neki lik je ocrtan na steni,IMA jos trougla uklesanih kao udubljenje postavicu Jo's slike,a da razbijem ovaj trroguao sa tackom,
Odgovori
Ja ga nebih raz bio proveri ga prvo sa detektorom mozda je lazan znak.
Pozz
Odgovori
Dekisa a kako moze znati sa detektorom da li je lazan znak? Trogua sa tackom u sredini trebalo bi da uznacava ulaz u pecinu. ko sto sam naveo da su kolega nasle takav znak razbili znak i otvorili pecinu kao osrednja soba
Odgovori
Druze Backtrak.
NAVODNO ali nije proverena ta teorija, hajduci su navodno da kod pravog znaka ostavili po jedan komad kao da bi se znalo daje to pravi znak.
Zato sam napisao ali kazem to je samo teorija jos nije potvrdjena.
Pa ako vec ide verovatno nosi i detektor ne kosta nista da proveri.
Samo je teorija u pitanju.
Pozz
.
Odgovori
Tako je dekisa treba proveriti celu okolinu detektorom, ali detekotorom ne moze znati da li je lazan znak i da li postoji pecina iza trouga.
Odgovori
Druze Backtrak pisao sam i ja da je u pitanju zatvorena prostorija ako dobro pogledas od pocetka ovu temu pre nego sto je uopste i postavljena slika sa trouglom i tackom u sredini.To saam pisao na osnovu oznaka koje je spomenuo drug Danca.
Isto vazi i za sve ostale oznake ne vezano u kom kraju se nalaze.
u svakom slucaju detektorom ne moze da se utvrdi dali ima ulaz ili prostorija sem koliko sam ja upucen to bi moglo nekim TWo Box detektorom u smislu TM 808.On navodno menja zvuk kada je supljina u pitanju.Ja to neznam i nisam proverio jedino sto moze jesu L antene i skener da se nebi djabe radilo.
Pozz
Odgovori
Tako je Dekisa. pozzzz
Odgovori
malo se kasno javljam ali ovo je definitvno zatvorena prostorija i to je blizini leskovca ako se ne varam,
Odgovori
Tu je na jugu ali IMA jos trouglova utisnutih u kamenu na razlicitim nestima[tt][/tt]
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)