07-05-2015, 07:46 AM
29000 bas si tupan nevidis li da su orginali ,meni se cini da ti je bas zao sto nisi ti izbacio nista duze vreme ;D, pa valjda se vidi I prepoznaje,zao mije dacu ti I naocare
FILIP II
|
07-05-2015, 07:46 AM
29000 bas si tupan nevidis li da su orginali ,meni se cini da ti je bas zao sto nisi ti izbacio nista duze vreme ;D, pa valjda se vidi I prepoznaje,zao mije dacu ti I naocare
16-05-2015, 08:16 AM
aaa evo jos nekih nalazaa bas interesantno
16-05-2015, 09:13 AM
29000 pa jos nesto interesantno, nevolim da se niko naljuti a I ovo je skinuto sa internet sigurno ,kako rekos Grants I jos neki na forumu sve se falsifikuje I postavlja,bas smo mi cudni ,a mou da kazem da ima I staro planinskog kackavalja I ovcijeg siraa pa izvolite da se druzimo
17-05-2015, 09:55 PM
@29000
Potrebno je mnogo rada za ovo ... Stecno u daljem radu ... [move]Pozdrav[/move]
21-12-2015, 11:10 PM
e moj pirocanac kitis se tudjim perjem znao sam ja odavno da ti imas jos uvek pocepane patike,izvini admine mene si kritikoivao a jel vidis koliko ovaj pirossi laze i sta covek radi,kakmo ovakve postove ne sankcionises i nekaznjavas,sada mi je jasno zasto se on onako naljuti kad sam rekao da je gusta suma odradjena,vidi kako procanac hoce da vara svoje kolege ali on nezna da je samo mala kuca da ovde ima pravih vukova u znanju i vestini,da ima ljudi koji su mnogo videli,mnogo procitali koji se razumeju i u arheologiju,etnologiju,istoriju,itd u mnoge druge naucne discipline i nauke a on mislim pirossi procitao naslov sa korica neke knjige i misli da moze da prodaje m... za bubrege
MODERATORSKA SEKCIJA JE NAŠLA DA OVAJ POST SADRŽI UVREDLJIVE ELEMENTE TE SE MOLE ČLAN/ovi KOJI BI BILI ISTIM EVENTUALNO ISPROVOCIRANI DA NE REAGUJU DALJIM RASPRAVAMA SA AUTOROM OVOG POSTA
22-12-2015, 12:56 AM
(21-12-2015, 11:10 PM)caja link Piše: e moj pirocanac kitis se tudjim perjem znao sam ja odavno da ti imas jos uvek pocepane patike,izvini admine mene si kritikoivao a jel vidis koliko ovaj pirossi laze i sta covek radi,kakmo ovakve postove ne sankcionises i nekaznjavas,sada mi je jasno zasto se on onako naljuti kad sam rekao da je gusta suma odradjena,vidi kako procanac hoce da vara svoje kolege ali on nezna da je samo mala kuca da ovde ima pravih vukova u znanju i vestini,da ima ljudi koji su mnogo videli,mnogo procitali koji se razumeju i u arheologiju,etnologiju,istoriju,itd u mnoge druge naucne discipline i nauke a on mislim pirossi procitao naslov sa korica neke knjige i misli da moze da prodaje m... za bubrege O OVOM VAŠEM POSTU U KOME STE PONOVO POČELI PROZIVKU SA ČLANOM KOJI VAS NIČIM NIJE PODSTAKAO NA OVAJ VID RAZGOVORA OBAVEŠTENA JE VIŠA INSTANCA FORUMA I KAO MODERATOR ZATRAŽIO SAM MIŠLJENJE O VAŠEM SLUČAJU JER STE NEBROJENO PUTA PO RAZNIM OSNOVAMA OPOMENUTI, ALI STE NASTAVLJALI PO SVOME.
22-12-2015, 02:59 AM
cajo ne prozivaj I ne unosi nervozu ova 4,komada su moji orginali,drugi su 2,izbaceni da bi imali uporedjenje o cemu se radi,sve sto stavim ja stojim iza svega, I nedozvoljavam da me neko pljuje I negora moje nalaze,neka svako to razume I svati,a ti ne ucestvuj u tome, znas da ces biti kaznjen zbog takve stvari,opameti seeee CAJOO
http://s18.postimg.org/6fd0u5961/FILIP_II_e.jpg[/img]
22-12-2015, 03:01 AM
to sto je orginal to samo meni pripada, I stavljeno je u zbirku moju |
|
|