Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pozdrav kolege.
Ova tema je bila izvesno vreme
zaključana.
Pa se eventualna nova saznanja koja ste u međuvremenu dobili ili pak stare radoznalosti nisu mogle postovati.
Pošto je tema ponovo dostupna i
otvorena idemo dalje sa pisanjem, razrađivanjem i sličnim aktivnostima.
Teme: 23
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
pozdrav.moze li se znati iz kog razloga je ista zatvarana?
Ja kao bivsi moderator na ovom forumu sam imao i te kako JAKE I OZBILJNE RAZLOGE da se tema zatvori a to neznaci da se na istu nije mogla pisati tematika u nekoj novo otvorenoj temi a koliko je meni poznato i jeste pisano ali iz nekog drugog "ugla" Neka sada ovo novo upravno rukovodstvo cini po svom nahodjenju kako smatra da je najbolje. Zelim im sve najbolje u radu.
Teme: 23
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ili je neko odradio poso?
Teme: 20
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ZNAM SAT 5 do 12.IMAM I SLIKU,POKUSACU DA JE DO VECERAS POSTAVIM
Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
postovanje svima i veliki pozdrav
kad smo vec kod teme sat pet do dvanest
dali nekom znaci sat pet do dvanest i mrtvacka glava iznad sata i dali nekom znaci mesto
Studenska Soklica. Krle 71.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pozdrav svima
Predpostavljam da mislimo na isti sa cenjenim g,Vudi Alenom
u pitanju je Planina Kukavica Vranjski deo, Krle71.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
veliki pozdrav i postovanje g, Grotagold
sto se tice teme vidim otvorena mesto licno znam, neznam ni ko je otvorio ni ko je zatvorio temu nadam se da
nisam nista pogresio ako i jesam javno se izvinjavam onima prema kome sam bilo sta skrivio pogresno uradio
lokaciju licno poznajem zadnji put sam je psetio pre nekih desetak godina i neznam u kakvom je stanju, dosta je skrivena
na nepristupacnom terenu tako da je potreban tim prijatelja i pisanija da bih se nesto radilo.
ja kao pojedinac i moj kolega smo tu nemocni zbog nkonfiguracije terena i svakojakih prepreka, mozemo da odemo
da se nekako popnemo vidimo potrazimo ulaz, a kako se spustiti u neizvesnost pritom neznajuci sta me ocekuje dole na dnu pecine
i na kojoj dubini.
sto se tice mene mogu jasno opisati teren reci sve precizno koje mesto koja strana ulaz bas sve jer meni bez opisa neznaci nista
kao i onima sto recimo imaju opis a naznaju o lokaciji bas nista ni u kom delu nase zemlje se nalazi
jedino postoje nagadjanja, s postovanje svima, Krle71.
Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pozdrav Grota,
nema nijedan jedini razlog za disonantne tonove koji su protrčali kroz tvoj post, niko nije tražio da bilo šta obljašnjavaš u sitne detalje pa se shodno tome niko ama baš niko i neće ljutiti (protiviti) što to nisi radio.
Pozdrav i tebi Krle,
naravno da nisi ništa loše rekao druže, i stoga nije potrebno nikome da se izvinjavaš.
ja i moj kolega GROTA smo dobri forumski drugari, koji ponekada auditorijumu stvore utisak da se nešto nadmudrujemo, ali utisak vara, obojica smo deo tragačke zajednice kojoj u okviru svojih mogućnosti doprinosimo najbolje sto možemo.
GROTA je svojevremeno temu zatvorio kako vam je svima objasnio iz jakih razloga tema je otvorena i sada više nema razloga da se na tome zadržavamo.