Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sat pet do dvanest
Pozdrav kolege.
Ova tema je bila izvesno vreme zaključana.
Pa se eventualna nova saznanja koja ste u međuvremenu dobili ili pak stare radoznalosti nisu  mogle postovati.
Pošto je tema  ponovo dostupna i otvorena idemo dalje sa pisanjem, razrađivanjem i sličnim aktivnostima. Wink
Odgovori
pozdrav.moze li se znati iz kog razloga je ista zatvarana?
Odgovori
Ja kao bivsi moderator na ovom forumu sam imao i te kako JAKE I OZBILJNE RAZLOGE  da se tema zatvori a to neznaci da se na istu nije mogla pisati tematika u nekoj novo otvorenoj temi a koliko je meni poznato i jeste pisano ali iz nekog drugog "ugla" Neka sada ovo novo upravno rukovodstvo cini po svom nahodjenju kako smatra da je najbolje. Zelim im sve najbolje u radu.
Odgovori
ili je neko odradio poso?
Odgovori
ZNAM SAT 5 do 12.IMAM I SLIKU,POKUSACU DA JE DO VECERAS POSTAVIM
Odgovori
postovanje svima i veliki pozdrav
kad smo vec kod teme sat pet do dvanest
dali nekom znaci sat pet do dvanest i mrtvacka glava iznad sata i dali nekom znaci mesto
Studenska Soklica. Krle 71.
Odgovori
Pozdrav svima
Predpostavljam da mislimo na isti sa cenjenim g,Vudi Alenom
u pitanju je Planina Kukavica Vranjski deo, Krle71.
Odgovori
Krle ... KAD NEKO NESTO ZNA ONDA TO I ODRADI !!! Ja sam bio zatvorio temu i rekao sam da sam za to imao razloge a moj cenjeni kolega Tima... sad je supermoderator i moze po svom nahodjenju da otkljucava sve ili sta mu se pak ucini zgodno  ili da ne gresim dusu ako ga neko uljudno na PP zamoli da se ista otvori. Pa bre ljudi... POSTAVITE SLIKU , OBJASNITE GDE STA I KAKO SE DOLAZI DO TAMO , CEGA SVE IMA UNUTRA (obicno znaju i ceo spisak) ... i drugarski zavrsite sta ste naumili. Ali.. postoji jedno veliko    "ALI"  !!!
I zasto bih ja uopste bio duzan da objasnjavam zasto... ETO NECU DA OBJASNJAVAM ZASTO! JEL IMA NEKO NESTO PROTIV ?  Wink
Odgovori
veliki pozdrav i postovanje g, Grotagold
sto se tice teme vidim otvorena mesto licno znam, neznam ni ko je otvorio ni ko je zatvorio temu nadam se da
nisam nista pogresio ako i jesam javno se izvinjavam onima prema kome sam bilo sta skrivio pogresno uradio
lokaciju licno poznajem zadnji put sam je psetio pre nekih desetak godina i neznam u kakvom je stanju, dosta je skrivena
na nepristupacnom terenu tako da je potreban tim prijatelja i pisanija da bih se nesto radilo.
ja kao pojedinac i moj kolega smo tu nemocni zbog nkonfiguracije terena i svakojakih prepreka, mozemo da odemo
da se nekako popnemo vidimo potrazimo ulaz, a kako se spustiti u neizvesnost pritom neznajuci sta me ocekuje dole na dnu pecine
i na kojoj dubini.
sto se tice mene mogu jasno opisati teren reci sve precizno koje mesto koja strana ulaz bas sve  jer meni bez opisa neznaci nista
kao i onima sto recimo imaju opis a naznaju o lokaciji  bas nista ni u kom delu nase zemlje se nalazi
jedino postoje nagadjanja, s postovanje svima, Krle71.
Odgovori
Pozdrav Grota,
nema nijedan jedini razlog za disonantne tonove koji su protrčali kroz tvoj post, niko nije tražio da bilo šta obljašnjavaš u sitne detalje pa se shodno tome niko ama baš niko i neće ljutiti (protiviti) što to nisi radio.
Pozdrav i tebi Krle,
naravno da nisi ništa loše rekao druže, i stoga nije potrebno nikome da se izvinjavaš.
ja i moj kolega GROTA smo dobri forumski drugari, koji ponekada auditorijumu stvore utisak da se nešto nadmudrujemo, ali utisak vara, obojica smo deo tragačke zajednice kojoj u okviru svojih mogućnosti doprinosimo najbolje sto možemo.
GROTA je svojevremeno temu zatvorio kako vam je svima objasnio iz jakih razloga tema je otvorena  i sada više nema razloga da se na tome zadržavamo.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 7 Gost(a)