Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spisak toponima iz mojih planova
Pozdrav pravom sportisti jer sam takvi se ponasaju ovako otvoreno i poucno , molim te vidi u tvoje hartije sta imas za *goles*
Odgovori
k0lega u mom kraju postoje:lazarev kladanac,potajno jezero,ripaljka,tresi baba,selo labukovo i pirkovac a šuplji kamen kolko sam ja upoznat je očišćen.
Odgovori
ako te nešto interesuje od ovoga piši.
Odgovori
gospodo da li imate nesto za devojku u narodnu nošnju sa maramom na glavu i korpu u levu ruku a iza nje ide potao
Odgovori
Poz za plandziju mene zanimaju mesta:bansci dol brat i sestra godjina dolina dojkinci jovanova livada kozarica kamen sedlo odorovci prepasan kamen poganovo ravno bucje crvena lokva.Na nekima sam bio ali pomoc bi mi dobro dosla hvala i poz
Odgovori
prepasan kamen dali e to kamen od kog treba da se gledaju tri manastira ???
Odgovori
Pozdrav plandzija. Mozes li mi reci nesto vise za MARKOV DOL gde se nalazi i koji znakovi se traze. znam mesto koje se zove tako ima i nekih znakova
Odgovori
plandjija zdravo jel imas nesto za Vrsac i okolinu ili za tursku glavu,guduricki vrh,sedlo,turska glava, vrsacke planive,jabucko brdo,tvrdjavu na vrsackom bregu,manastir Mesic,katolicka crkva na bregu,hvala unapred Caja
Odgovori
(14-12-2013, 08:37 PM)rimljanin link Piše: ipak je tu negde bio...POSTOVANJE PLANDZIJO...ako si raspolozen da pocnemo od SVATOVSKO GROBLJE?POZDRAV
da li znas gde je svatovsko groblje
Odgovori
Pozdrav BrankoV  . Koje crkviste ili crkva treba da se nalazi  pored svatovskog groblja ?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 17 Gost(a)