Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
Procitah celu temu,20 strana,289 komentara,umorih se.Dosta informacija,istorije,svi sve znaju,a niko ne napisa ono sto mene zanima,dve "sitnice"(dugo sam se razmisljao u vezi navodnika!),ko je napravio grad,i kako se grad zvao?Ako se vec zna,sta dole ima,koliko prostorija,koliko ulaza,izlaza,znakova...ovo sto mene zanima zaista je sitnica...
Odgovori
...da Vi niste malo zakasnili..... 8)

Marso
Odgovori
(18-12-2014, 01:24 AM)Dr. Marsovac link Piše: ...da Vi niste malo zakasnili..... 8)

Marso
Ne znam u kom smislu gospodine sa marsa? Smile Ja tu i ne nameravam da idem,zanima me cisto informativno,jer je bas cudno da to niko nije napisao...!
Odgovori
Indijana Dzons je odavno tu snimao filmove i sve je vec jasno...CEL BELI SVET JE TO GLEDAO  ;D al niko nista nije video...dali ce ne se znaje  8)
Odgovori
(18-12-2014, 01:35 AM)GROTAGOLD link Piše: Indijana Dzons je odavno tu snimao filmove i sve je vec jasno...CEL BELI SVET JE TO GLEDAO  ;D al niko nista nije video...dali ce ne se znaje  8)
znaci sve je sarena laza,pa da.Bas me zanima ko je to proturio?! Smile ili... "da li ce ne se znaje"....jeste to ostavili ipak mesta da i nije laza? Big Grin
Odgovori
Wink
Odgovori
(18-12-2014, 03:03 AM)Dr. Marsovac link Piše: Wink
sad mi tek nista nije jasno...Smile a i bas je kasno...Big Grin Dobra kajsijevaca?Smile
Odgovori
(18-12-2014, 01:35 AM)GROTAGOLD link Piše: Indijana Dzons je odavno tu snimao filmove i sve je vec jasno...CEL BELI SVET JE TO GLEDAO  ;D al niko nista nije video...dali ce ne se znaje  8)
Upravo procitah ovde na forumu,da je jedan film bas pravljen prema nekim nasim pisanijama...Smile ostaje jos ono "ne se znaje"Big Grin
Odgovori
Nije neophodno da sve bude jasno... a kajsijevaca je 10!!! Dobio sam joooooos....

Marso
Odgovori
(18-12-2014, 03:18 AM)Dr. Marsovac link Piše: Nije neophodno da sve bude jasno... a kajsijevaca je 10!!! Dobio sam joooooos....

Marso
Nije neophodno,al to sto sam ja pitao je sitnina,kako se zove,i koga je stvorio?!Cim vi kazete da nije neophodno,ver.znaci da ni vi ne znate,ili je to najpre,kao sto rece gosn Grota...indijana dzouns,tj.sarena laza.Nego koliko po litru? Smile
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)