13-09-2011, 11:12 AM
Ublizini Ljuberadje pre nekoliko godina?
ISKRENO POSTENO I OPUSTENO.
rakov dol
|
13-09-2011, 11:12 AM
Ublizini Ljuberadje pre nekoliko godina?
13-09-2011, 04:14 PM
Tacno tako.
13-09-2011, 09:20 PM
ja sam cuo ida su ove godine nadjene poluge ublizini rakov dola kada je pravljen novi put i isti scenario dosla milicija i sve sakupila
13-09-2011, 09:39 PM
Lepo kazu hajduci da jedino ljudi umni i razumni mogu njihovo zlato uzeti. Treba tada biti hladne glave i to podeliti bratski na jednake delove. A budale se najcesce posvadjaju a i pobiju oko toga ko ce da uzme vise , to se desilo mnogo puta i desavace se i dalje.Na kraju najcesce dobiju batine a i sipak .
ISKRENO POSTENO I OPUSTENO!!!!
13-09-2011, 10:48 PM
Ko hoce vece izgubi iz vrece .
19-09-2011, 11:54 PM
Pre tri dana je slucajno pronadjena mala pecina pored puta u kojoj je bilo puno raznih predmeta od zlata, medju kojima i malih poluga , predmeta u obliku kocki , narukvica i raznog nakita. Nasli putari slucajno a dosli nadlezni i helikopterom odneli. Kazu da je bilo vise stotina kilograma koji su bili u maloj pecini zazidanoj kamenom ispolja zamazanoj zivim krecom i peskom a nadena je dok je siren put prema crvenoj jabuci gde treba da Talijani vade mermer. Ko zna sta ce se jos naci dok se stigne do jabuke iliti UMA GUSKE.
20-09-2011, 12:04 AM
pa to je najmanje 10. put ove godine da putari prilikom radova na putevima pronadju tozla i nadlezni uvek dodju bas helikopterom i odnesu ga! sve izvadise i odnesose, proklete ptice
20-09-2011, 01:17 AM
Zdravo prijatelju.Samo je interesantno sto je ovde pre nekoliko godina nadjeno u klisuri kod Lj ubeadje, zatim pored vodenice pored puta , a i pre tri dana su radnici koji rade na putu prema Crvenoj Jabuci sireci put nasli jos jednu magazu. Upitanju su svuda bile vecim delom zlatne poluge ,a u ovoj poslednjoj je bilo i zlatnog nakita kao i izlivanih predmeta u obliku kocki , trouglova a i malih poluga. Put se siri zato dabi se mermer iz Crvene Jabuke mogao da izvozi.Apis je u pravu.Crvena Jabuka se pominje i kao UMAGUSKA a tu je blizu i Zlata.
02-10-2011, 05:52 PM
da li ta hajducka glava jos stoji,ja imam plan za tu lokaciju!!!
15-10-2011, 01:46 PM
postoji , interesujeme dali se poklapaju neki detalji sa tvojim saznanjima.
|
|
|