Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zastita zakopanog blaga
A kakvo mislenje imas dali kaj crkva moze da pomognat tie tvoi rutali za da se izraboti bezbolno
Odgovori
miki,ne znam da li se obracas meni ili tatutindzi.prevedi malo sta si hteo reci?pozdrav
Odgovori
U Islamu je to najbolje objašnjeno i koliko sam upoznat,a jesam dosta,jedino oni  imaju način za tjeranje tih nameta i vradžbina i to samo pojedini Šejhovi,kojih je zaista malo.I to su jako opasne stvari,zato se treba čistiti od njih jer mnogi nisu svjesni posledica koje nose.
Odgovori
Ne Verujem bash da moze bilo sta i bilo ko da im pomogne ako imaju te simptome ali nek veruju i nadaju se ako verujesh moozesh biti spashen Smile
Odgovori
Jedini spas od toga jeste Hodza, ako neko moze nesto da uradi onda su to oni.  ;D
Odgovori
Nije tacno da samo hodje mogu da uklone duhovne smetnje.... pravi Hristijanin moze sam sebi pomoci ako se stvarno pomoli bogu i da cita psalme Davidove ,i mnogo pomaze Presveta Majka Marija ako si pravi vernik....A postoje i neke stare molitve iz evrejske Kabale,ali ljudi -NEMOJTE - prekopavati Sveta mesta Crkve posebno....VELIKI JE GREH.
Pozdrav
Odgovori
Izvinjavam se sto upadam,ali znam jednu pricu gde je jedna imucnija porodica pre oko 150 godina nasla zlato,tacnije dva velika cupa i kako sam razumeo lulu za pecenje rakije pune zlata...po prici im je jedan covek na vasaru rekao da u nekoj od njihovih livada ispod drveta ima zakopano blago,ali im je rekao da ga nista ne kopaju pre nego sto zapale veliku vatru ispod tog drveta i ne ubiju onog ko kasnije prvi predje preko pepla kada se vatra ugasi...i oni su naveli nekog slugu da predje preko pepela i potom su ga ubili (i znam tacno gde se nalazi grob tog sluge),i naravno kada su poceli da kopaju nasli su sve to...e sad koliko je to sve tacno,ne znam bas,ali znam da su nasli to zlato jer imam drugara iz te porodice. E sad sta znaci to ubijanje sluge i imalo je jos tu nekakvih sranja al sam to zaboravio.. A samo da vidite kako izgledaju te kuce gde su oni pre ziveli to je strasno,i od celog domacinstva koje je tad brojalo sto kaze njegov deda vise od 120 dusa sad jedva da ih ima 15  :-\
Odgovori
Kako onda arheolozi u Srbiji funkcionisu ,a verujem da vise od njih pola ne veruje u te stvari?!
Ako neko od njih naleti na zlato(Blago),i prvi dotakne rukom...Sta onda u tom slucaju,a posao im
trazi da svakodnevno budu prisutni na terenu(ima)!?

Odgovori
Najvise isceljenja ima u Pravoslavlju,zalosno je sto tako pricate da ne postoje molitve protiv zlih duhova,skoro u svakom Pravoslavnom molitveniku mozete da nadjete te molitve,naravno da treba jaka vera u Boga da bi molitva imala moc,pogledajte na youtube sta sve rade Pravoslavni Rusi kako zle duhove i demone isteruju iz ljude,Pravoslavne molitve za takve stvari postoje i mnogo su jake kad se vernik pomoli,a ne neke vracarske,jer ne postoji ni jedan vracar koji nesto vraca da ima veze sa Bogom,svaki vracar,gatare bioenergicaru su demonske sluge,nikakve vracarske molitve nemojte uzimati,ako ti Bog da nema toga koji moze da ti uzme,a ako ti uzme niko nemoze da ti vrati to,djovo je lukav i kad se neko pomoli vracarskom molitvom on se skloni da bi mu ljudi poverovali,ali posle nekog vremena taj mora da digne ruku na sebe,samo jaka vera u Boga i svako jutro i vece molitve,Pravoslavne..
Odgovori
i ovde se stalo?

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 17 Gost(a)