Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CEMERIKOVA POLJANA
NADJI MESTO LIVADU GDE SE KONJI SOBUVAJU U TU LIVADU IMA IZVOR TU GDE IZVIRE TU I PONIRE TA LIVADA SE ZOVE CEMERIKOVA LIVADA KAD OD NJU TRGNES NA IZGREV SUNCE CE DODJES U MESTO PRNAR SE VIKA  TU JE RASKRSJE PUT ZA TRLINE A MESTO SE ZOVE GMITROVSKA BARA
Odgovori
bugarski topli dol ima dve mogile petrov han itd
Odgovori
kolega KOLOSEUM ovo sto si napisao verujem da znas o cemu se radi ako imas nesto vise napisi ako ti nije tesko a ja te uveravam da ova mesta nisu u bugarskoj.da pojasnim ovo sto sam ja napisao je podatak od pokojnog gaspara ali je mucenik umro dok jos nisam desifrovao zasto se konji sobuvaju.od tada je proslo 5,6 god i ti si prvi covek koji je pomenuo da bilo sta zna o ovom mestu,veruj mi da mnogo ozbiljni igraci sto se tice planova nisu nista znali za GMITROVSKU BARU pozdrav i ako imas nesto javi se
Odgovori
pa Nikolicu red je da i nama objasnis sta znaci ta rec *Sobuvaju*
Odgovori
Pa verovatno znaci da skidaju potkovice sa tih konja...mada mozda i gresim  8)
Odgovori
mozda je putokaz,jer kada se sobuju,dalje kazem mozda idu po mekom terenu ne po steni,putu itd?
Odgovori
Svidja mi se tvoja konstatacija  ;D
Odgovori
drage kolege posto sam napisao red je i da objasnim.rec je u stvari o prilazu livadi znac u livadu se ulazi samo sa te strane a to je pukotina u steni dugacka 30 tak metara kad se gleda poizdalje u obliku slova V je dole pri dnu je tesna tako da kad konji prolaze ispadaju im potkovice mislim da i sad ima preko 200 potkovice unutra ,dakle nista spektakularno nije bilo osim sto tu mora konji da prodju jer je i sa jedne i sa druge strane ploca i to prilicno klizava.to vam je livada gde se konji sobuvaju  POZDRAV.
Odgovori
kolega KOLOSEUM nista ne odgovori u vezi gmitrovske bare ocekivao sam bar jos koji komentar
Odgovori
dragane imao sam negde zapis ocemerikovoj poljani kad nadjem napisacu ti ali se polazi od bugarski topli do pa se ide uz reku pa uz njenu pritoku izadje se na vrh brda itd to se nesto prisecam ali nista dok ne nadjem taj zapis
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)