Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li je pronađeno zlato bezbedno ?
(12-05-2014, 01:38 PM)Daljina link Piše: Da,da,to sam zaboravio.Valja li imati gas masku,trebalo bi da je i ona korisna?A sta raditi vezano za tu radijaciju,sto je pominjao gosn.Milan?Jel dolazi on jos uvek na forum?
Pa gas maska moze da bube od koristi , samo pazi da te neko ne vidi , mozda se uplasi  ;D . A sto se tice zracenja kad otvoris cup ( otvaraj ga nekim duzim drvetom ) ostavis da se proluftira dva , tri sata , posle cup lepo preli sretstvom za dezinfekciju , pa posle kako ti gospod Bog da .  8)
Odgovori
Hvala.Jos samo da ga nadjem...Big Grin Seticu te se...! 8-)
Odgovori
(12-05-2014, 02:27 PM)Daljina link Piše: Hvala.Jos samo da ga nadjem...Big Grin Seticu te se...! 8-)
Dace bog ! Nadam se da ce da me se setis bar kako treba  Wink
Odgovori
U to nema da sumljas...Smile odakle si?
Odgovori
(12-05-2014, 04:05 PM)Daljina link Piše: U to nema da sumljas...Smile odakle si?
Neka bliza iformacija veruj mi da ti nista nece znaciti . Recicu ti samo iz Timocke kraine , to je dovoljno . Srecno ! ! !  Smile
Odgovori
nafta? Mozda je bolje politi ga benzinom ili alkoholom,ostaviti da odstoji pa zapaliti? Mozda moze i tako?pozz
Odgovori
(12-05-2014, 09:01 PM)bata1 link Piše: nafta? Mozda je bolje politi ga benzinom ili alkoholom,ostaviti da odstoji pa zapaliti? Mozda moze i tako?pozz

Bato , ova ti je dobra  ;D Trazis cupce godinama i kad ga nadjes polijes ga benzinom i zapalis  :Smile ;D
Odgovori
hehehe,sad sam se slatko nasmejao! Ali vidim da opasno gresim. Pa ja bih ga stvarno i zapalio kad bi ga naso! Hvala grota na savetu. Znaci nikako ga ne paliti!!!
Odgovori
Dal bi izgorelo? Big Grin
Odgovori
Zdravoo svima...idem da otkopam jedno zlato sta je sanjala jedna prijatelica,ona nece jer se boji prokletstva uzimam dvoje prijatelja da ne bi bila sama jer se nalazi u drugi grad u makedoniji u rusevina u jednoj furni .. proocitala sam sve sta ste do sad rekli o prookletstva i verujem u to,uzela sam blagoslov jedan otac jos da nadzem ta trava raskolnik ali srela sam je po livadama puno puta,uzimam temjan svetu vodu za svaki slucaj i isto puno voda cista i voda sa sodom bikarbonom,naoruzam se narukvice cizme obleka koja kasnije bi je spalila zbog te radiacije i bakterija ...ako bude sve u redu i nadzem ostavimo negde da otstoji najmanje 48 sata i onda delimo na iste delove i svi dajemo malo za crkvi tako sam obetila,nisam alcna ali zelim da ga izvadim kad imam ja imaju svi oko mene...AKO ME NEMA NA OVOG FORUMA DO SREDA znaci nista nemoze pomoci oko te skrivene stvare ..krenem veceras ili sutra vece..poz svima... p.s ako bude sve ok znam jos nekoliko mesta de sigurno ima meni se pojavila svetlost uvece ok ponoci na mesto de se misle da je sakriveno sve blago sa jugoslavije ali ne bas ta lokacija nego kilometar dalje ...idem tamo nakon ovo,,ko zeli da se pridruzi slobodno ima za svi
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 30 Gost(a)