Glasanje: Ko he bolji detektor
Nemate dozvolu da glasate u ovom glasanju.
Fisher f2
100.00%
2 100.00%
Bounti hunter quick silver
0%
0 0%
Ukupno 2 glasov(a) 100%
* Vi ste glasali za ovu ponudu. [Prikaz Ishoda]

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
novcic
To sa magnetizmom..Tima..zameni sa jednim drugim izrazom pa ce stvari biti malo jasnije  Big Grin osim ako je namera za izraz bila nesto sasvim drugo  ;D Voda ispira dosta toga ali ne SVE !!! Reci naprimer zasto se kod kopanja nosi i voda sa sobom (osim one za pice) a i ona se nestavlja bas blizu i moze da posluzi za jos nesto ? U velikoj vecini se ostave ukopavaju u blizini neke vode .. izvor , potok , reka , neko jezerce i tome slicno. Znas li odgovor za to ? Dali ti je poznat izraz "PARE PIJU VODU" ili "PARE IDU DA PIJU VODU" ?
Odgovori
(01-04-2014, 08:38 PM)Timakumminus link Piše: Rimskog doba sada lose se vidi ali ili je konstantinka ili neki podunavski medjutim ako ti je ovo od zlata onda vredi poprilicno ako je bakren i tako si ga ocistio onda ne vredi ni prebijen dinar Wink toliko od mene pozic
ѕ
Није баκаρ нисам га цистијо ρеκосам да сам имао и баκаρну.
Odgovori
Groto ja sam samo reko sto se tice magnetnih polja sto su mi rekli na PMF-u nista drugo Smile sve ostalo ostavljam drevnim znanjem nasih kopaca i krajeva Smile sve drugo ok slazem se sa tobom Wink p.s kolega za novicic mozes od 500-900evra da dobijes sve zavisi na koga naletis na zapada je mnogo vredniji ali moras da znas gde da ga uvalis Wink pozic
Odgovori
(01-04-2014, 11:58 PM)GROTAGOLD link Piše: To sa magnetizmom..Tima..zameni sa jednim drugim izrazom pa ce stvari biti malo jasnije  Big Grin osim ako je namera za izraz bila nesto sasvim drugo  ;D Voda ispira dosta toga ali ne SVE !!! Reci naprimer zasto se kod kopanja nosi i voda sa sobom (osim one za pice) a i ona se nestavlja bas blizu i moze da posluzi za jos nesto ? U velikoj vecini se ostave ukopavaju u blizini neke vode .. izvor , potok , reka , neko jezerce i tome slicno. Znas li odgovor za to ? Dali ti je poznat izraz "PARE PIJU VODU" ili "PARE IDU DA PIJU VODU" ?

Zasto se nosi voda sa sodom.i zasto pare idu da piju vodu? Smile  8)
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)