Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(26-03-2014, 09:06 PM)dragannikolic link Piše:branko nije doskat nego DOKSAN ,NEGO BRANKO DA TE PITAM ne poznajemo li se mi slucajno ako se ne varam radio si u sindikatu a ja sam bio jednom prilikom kod tebe sa deda kikitom pokojnim,pzdrav
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
nisam u tu branzu ja sam slobodan jahač ,privatna branzu...........
.....................
Teme: 20
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
nemoj da mi zameris u redu je ako nisi taj ali tekstove koje postavljas narocito podsecaju na xxxxxx teme ,mislim na xxxxxxxxx , prosto neverovatno ali interesovanja su vam identicna,pa stoga branko ako sam u pravu cekam da otpocnes temu za cestelinsku kitku ili da je pocnem ja
To sto imate sa pomenutim "Jankom " resavajte privatno.Cist je bezobrazluk javno pominjati tudje ime kao i prebivaliste.
Ja sam lepo upozrio i jasno napisao da se tudja i mena i mesta stanovanja istih NE SPOMINJU JAVNO NA FORUMU A VI NASTAVLJATE PO STAROM. BrankoV , rimljanin , dragannikolic ... VASE SAM POSTOVE UKLONIO I NADAM SE DA CETE U BUDUCE VODITI MALO VISE RACUNA O TOME STA I O KOME PISETE. OVO MOZETE SMATRATI SAMO KAO DOBRONAMERNU OPOMENU A UBUDUCE SLEDI NE SAMO BRISANJE VEC I ISKLJUCENJE SA FORUMA AKO SE OVAKO NASTAVI.
Teme: 5
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
drugari ja sam "numizmaticar",a ne tragac nisam ni blizu tog kraja ali mislim da bi MOGLI I TREBALI DA SE DOGOVORITE I DA OFORMITE "EKIPU" 3-5,6 LJUDI DA UPOREDITE TO STO IMATE OD SPISA ILI CEGA VEC I POLAKO ISTRAZUJETE I SARADJUJETE,A NE DA SE PREPUCAVATE I PROZIVATE PREKO FORUMA. Citajuci knjigu Filipa Kanica-Srbija,zemlja i stanovnistvo (str.222,pa nadalje ) i jos neku literaturu dosao sam do zakljucka/"informacija" da je ceo kraj od VUCJA PREKO KUKAVICE PA SVE DO VRANJA "JAKO INTERESANTAN"(RIMLJANI,TURCI-i "jos ponesto)...A VI ODLUCITE DALI CETE DA SE PREPUCAVATE PREKO FORUMA ILI CETE DA RADITE I SARADJUJETE-PA AKO BOG DA SRECE NESTO I DA ODRADITE!
P.S."DVE GLAVE SU UVEK PAMETNIJE OD JEDNE-POD USLOVOM DA SE USKLADE"!!! "MAPA NIJE TERITORIJA"!!! I DA ZAVRSIM SA ONOM GROTINOM IZREKOM: "KO RAZUME SHVATICE"...(a ko ne razume platice,patice i na kraju shvatice)! Kako god svu srecu vam zelim,sve ostalo je na vama...
Teme: 20
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
brankov,izvinjavam se javno sto sam te doveo u neprijatnu situaciju i izvinjavam se svim forumasima posto sam ja zapoceo ovo i obecavam da ubuduce necu da potenciram nista slicno i pored toga sto se sa jednim brojem forumasa znam licno jos jednom se izvinjavam svima,pozdrav
Teme: 34
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Da li se negde spominje Zvni put?
Teme: 22
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ja se i ne secam dobro,sta sam napisao u vezi tog janka...
ali sam siguran da nisam nista pisao o mestu stanovanja,kolko se secam napisao sam da je dolazio u moj kraj i nista vise.
nista posebno sto bi moglo da digne ovakvu uzbunu,na kraju krajeva mislim da se tako i ne zove.
pozdrav