Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zanimljiv znak...Mesto zvano TURSKA LIVADA...
Znaci da batalim?
Odgovori
Batali samo kad se umoris nema predaje.
Odgovori
(02-02-2014, 06:41 PM)piksi link Piše:Batali samo kad se umoris nema predaje.
Ja lepo kažem opasno mesto,čovek našao kreč i nije baš za igru.Ako on hoće da vam pokaže mesto nastavite vi koji mislite da je ovo šala.
Odgovori
Bas kao sto si im reko Daci... dacu im mesto ako su voljni za rad...Ja sam odustao..
Odgovori
Ako ima krec i koske ili krpe najverovatnije da je tu Kuga, Kolera ili Guba....... Ranije su robovi kopali  pa stotinak robova gore dole  ...Medjutim  sada kopati bez opreme je ravno samoubistvu...Imperatore sto nije za tebe nije ni za drugoga.
Odgovori
Nisam kopao ali na zemlji odozgo kad malo ocistis vide se tragovi... sta je i kako,ne znam..aparat je stao..
Odgovori
Pozdrav forumasi,
Posto si rekao da je 'Mesto zvano TURSKA LIVADA', predpostavljam da su Turski znaci. Ako su Turci klesali, opet kazem 'AKO SU' onda slovo A je oznaka za jedan korak od kamena, tri rupe predstavljaju grobove, posle slova A imas strelicu koja oznacava pravac i znak koji predstavlja osam koraka. A znaci ispod slova A se ne vide jasno, tako da ne bih nista komentarisao. Ali vidim i jedan mali X ispod znaka koji je nalik broju 9, e sad moze da bude isto oznaka za grop ili mesto gde treba kopati.
I jos nesto, ako su znaci ispod slova A brojevi, onda to nije Tursko, oni brojeve nisu oznacavali na taj nacin, i sve sto sam napisao pada u vodu.  Tongue

Nadam se da sam bio od pomoci, pozdrav i sve najbolje.  Smile
Odgovori
po mene tu pise;;;gde me sretnes tu ubodi kramp,
Odgovori
trifune ja bih to odradio posalji mi na pp vise podatak,hvala,pretpostavljam da je cuma u pitanju,ali za mene to nije problem,cast ti sleduje,hvala caja
Odgovori
taj znak pored A ti kaze kopaj ovde a i strelica ti pokazuje na unutra nesto je sakriveno pod taj kamen rupe kazu da se radi o ostavi a takodje i ona trouglasta rupa kaze to je TUUUUUUUUU i kopaj ispod ploce na 2 arsina,sretno,caja
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)