Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PTICA
#21
Nisi shvatio prijatelju moj sta sam  hteo da ti kazem.Ja  dosada nikada od nikoga nista nisam trazio  unapred da bi mu nesto sto smatram da treba da kazem saopstio.A rekao sam ti sta je kako je i tako to. Ljutis se na Grotagolda bez potrebe.Iznervirao se covek kako neshvatas sta je i kako je  a receno ti je .
Odgovori
#22
Samo treba da procitas pazljivo.
Odgovori
#23
Očigledno da ovaj srpski jezik ima različita tumačenja.
Odgovori
#24
Postovani "despot9" !
Nemam namere da se vise nadovezujem na ovu tvoju temu jer se ocigledno nasi nacini razmisljanja dijametralno razlikuju u samom pristupu materiji. Trazio si profesionalni odnos i dobio si ga. Ako si smatrao da treba ja da crtam ono sto tvoje oko nevidi onda ce mnogi da shvate poentu svega (bez da imam namere da omalovazavam bilo kog clana ovog foruma) , jer nisu svi "dobronamerni" a to nece tebi ici u prilog.
Srbski jezik nema vise tumacenja ali ima razlicit nacin razmisljanja i sintagmi u izgovoru sto ga cini vrlo mastovitim i bogatim a sto ima veliku prednost u odnosu na druge jezike i samim tim je plodno tlo za razvijanje ljudske "sive mase" (mozga) a bez njega / sam ces priznati nije moguce tumacenje svega sto iziskuje naprezanje istog , pa i ovog naseg "hobija" !
Neko je hteo da tim znakom da resenje i napisao je da su 2+2=4 ali zasto da bude prosto kada moze i komplikovano i bacio malo ljude na kombinatoriku pa je napisao (500:500)+1+(100:50)=4 TAJ NEKO NIJE GLUP A NA NAMA JE DA BUDEMO BAR RAVNI NJEMU ILI PAMETNIJI I DA RESIMO ZAGONETKU , A ONA BEZ RAZMISLJANJA JE NEMOGUCA MISIJA.
U svakom slucaju zelim ti svako dobro u resavanju ove a i drugih zagonetki na koje ces nailaziti tokom svog zivota.

                                                                                         
                                                                      ...SVI STE VI POZVANI ALI VAS SE MALO ODAZVALO...
Odgovori
#25
Dok se vi razjasnite ptica moze ida odleti !
Odgovori
#26
GROTAGOLD nisam od tebe tražio da mi ništa crtaš i ne brini moje oko vidi sasvim dobro. Što se tiče nedobronamernih ostaće tamo gde i do sad,na pokušajima,barem kad sam ja u pitanju. Twins ne brini ptica neće nigde odleteti čuva se i pazi. 
Odgovori
#27
slazem se u potpunosti sa dr.marsom da je skakavac u pitanju,za dalje nisam pametan sta bi to trebalo da znaci,nemam nikakvu ideju.
Odgovori
#28
hahahaha Dali vi mislite da su hajduci bili slikari pa njihovi crtezi da idu na izlozbu.................Despote  stara izreka gde gleda glava taj pravac pa boi skakavac ptica ili bilo koja zivotinja....haha srećno..............
Odgovori
#29
Trazi gnezdo, negde u steni gore, i negde dalje od tog znaka. Gledaj kud je ptica okrenuta.
Odgovori
#30
I tako mi koji smo pocetnici u ovom hobiju dobili smo adekvatno objasnjenje za ovaj znak  ;D
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 8 Gost(a)