Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sat pet do dvanest
Odgovor je " TISA ". Ko zna..snaci ce se sam. Ako neko zna nek me kontaktira za blize podatke.
Odgovori
GROTAGOLD  ZA  TISA  SAD NEMOGU DA TI DOKASEM ALI CEKAJ TAJ SAT  PET DO  DVANEST      ALI I HOCU  DA MI DOKASES  STA JE  I KOLIKO SI  SPREMAN  ZA    TISA    ILI  ZA DAJLE  POZ
Odgovori
Mogu ja da napisem ali cekam da mi neko kaze pre svega "STA JE TO TISA" ?
Odgovori
Mislim da je grob ako nisam greska  ako zna neko sta je TISA  pisi  pa cemo dajle  poz
Odgovori
Himovicu..upravu si...to je grob..BRAVO !!!
Odgovori
Tisa je drvo (sveto drvo) inače u zadnje vreme je u izumiranju.Tisovo drvo ili Tisovina (grančica) se nosi sa sobom i zbog sreće,napretka,kao čuvar od raznih zlih sila,hajduci su nosili kao odbranu od metka i noža.Ko ima mogućnosti najbolje je napraviti + i njega nositi kao amajliju.
Odgovori
Neznam dali je jos uvek u zivotu ali sat pet do dvanaest  ima i na Suvoj planini
Odgovori
Sat pet do dvanest  nikat necete naci samo Himovic sliku ako postavi da gledate samo tako ali zdravje poz
Odgovori
Ja sam spreman da vam otkrijem pravi plan ali ne da samo pokupite informacije...moracete nesto i dati za uzvrat. Ponovo pozivam one koji znaju za "TISU" da se oglase. Himovic je tacno kazao ali nisam siguran da moze da ode do "TISE" pa hajmo onda ko zna tacno o cemu se radi...oglasite se. To nije tisovina drvo niti je tisa-sati vec nesto drugo. Ako se nadje junak da kaze tacno prelazim na sledeci korak. Javno cu da otkrivam korak po korak i molim da mi se nesalju PP poruke jer se ovde radi o zaista velikom BINGU. Otkricu precizne podatke samo tada kada se uverim da ste pronasli "TISU".  S R E C N O  !!!
Odgovori
Tisa zastitno drvo kod srba ... cetinar..najbolje kasike se prave od suvog drveta tise... POZDRAV
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)