Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Interesantne slicice
(25-09-2013, 11:21 PM)GROTAGOLD link Piše: A da nema zelenih tragova ?
Nema,mada je dosta visoko i nisam mogao da pogledam izbliza, Zumirao sam sa druge paralelne litice...
Odgovori
(25-09-2013, 11:29 PM)vrbovac link Piše: Nesto slicno sam video na Tupiznici.
Nije tamo slikano...
Odgovori
priroda je najveci umetnik
Odgovori
čista priroda - potpisujem. Ako to nije daleko od Bora možemo da ti odgonetnemo i rupu tako što ćemo se spustiti u istu ili da se popnemo do nje...kako hoćeš. Ali za 35 god. bavljenja alpinizmom - ili sam penjao sve po raznim znacima i tragovima pepela a da nisam znao ili je to lepo priroda napravila. Još jednom - krečnjak je čudo šta sve može da pokaže uz pomoć vode, trave, leda, zime...
Odgovori
Svingida,to je nekih 80-90 km od Bo
nalaze se nekoliko pecina koje su spojene hodnicima ili "tunelima i koje su pune pepela,pa nije retkost da se za vteme jakih kisa po stenama pojavi taj crni trag curenja...
Odgovori
leder- Kazes 80-90km od Bora,u kom to smeru posto ja Imam 100 do Bora,da nije u mojoj okolini?
Odgovori
(26-09-2013, 03:02 PM)leder link Piše: Svingida,to je nekih 80-90 km od Bo
nalaze se nekoliko pecina koje su spojene hodnicima ili "tunelima i koje su pune pepela,pa nije retkost da se za vteme jakih kisa po stenama pojavi taj crni trag curenja...
  pa jel proverio neko te hodnike...verovatno jeste cim se zna da su tu hodnici sa pepelom. Da li je ispitano ili nije.
Odgovori
Ima tu strasno pino prica,ja licno nisam . prica se i da je nadjeno,navodno je u jednoj pecini bio otvor kao binar(bunar u pecini???) Da su dvojica spustili treceg i kada je poslao gore poslednju torbu da su bacili dinamit i ubili ga. Familije od te dvojice su stradale i nemaju potomstvo... Tu pricu je skoro proverio jedan nas kolega. koji tvrdi da je video kosti rasute po tom bunaru,noga je bila povise njega visila je.
u sustini pecina ima puno i nisu sve ostrazene jer su pojedine. u medjuvremenu. pretrpele i irusavanja...  Po neni ima toga jos,mesto je ka dtvoreno za velike price...
Odgovori
Potrebna je oprema i iskustvo,zmija pun
o,najvise poskoka,urisavanja,litice di visoke po 50-6 metara ...
Odgovori
strasno
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)