Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li je pronađeno zlato bezbedno ?
Citat:[quote author="simkech"] Sto se tice prokletstva to se moze proveriti kod samo malobrojnih vracara , hvala bogu da ih ima , samo mali broj njih moze to otklonitiprokletstvo dabude sretno iza njega iza nalazaca . par njih mozeibez izlaska na teren reci sve vezano za problem ali to izbegavaju da ih ljudi nebi opsedali I sumnjajuci das u puni zlata ubili . Imao sam tu srecu da neke od tih divnih zena I ljudi upoznam I sa njima popricam . ..
Od jednog od njih sam nedavno cuo da je jako bitno iko kopa blago , ..kakav je kao covek … .
Pošto ovaj citat "simkesh" nije prebačen sa stare teme na ovu, a tice se započete teme, eto par reči o "Prokletsvu zlata". termin "Prokleto zlato" ili "prokletstvo zlata" se je obilato koristi i koristilo dosta dugo. Tada kada neko pronađe izvesnu količinu zlata zakopanog u zemlji, dešava se da srećni nalazač u zdravlju i veselju krcka to što je pronašao. Doživi duboku starost te takodje njegovi ukućani nastave u istom veselju i sreći. Međutim, neretko se dešava da nalazač ili nalazači(u koliko ih ima više prilikom iskopavanja), jako malo nakod toga požive. Da bude još veće zlo, delom svi njegovi ukućani nastradaju pod jako čudnovatim okolnostima. Kada kažem jako čudnovatim, mislim na galopirajuće bolesti skoro svih ukućana. Tada se kao razlog njihovih bolesti i skoro se može reći gašenja cele jedne kuće, potegne za onim: "Stiglo ih prokletstvo zlata". Čime ovo objasniti? Objašnjenja svakako postoje, ali svakako Vam nikakve vračarke neće u tome pomoći. Ne podaštavajući vračare ili vračarke i njihove parapsihološke mogućnosti (jzuzetno redak broj ih zaista i poseduje), onaj ko nije vodio računa prilikom prvog kontakta sa iskopanim ćupom, nadalje mu ne mogu pomoći ni najpoznatiji lekari a kamoli vračarke. Prvi kontakt ? Upravo tako! Svemu je krivo ono specifično svojstvo zlata, svojstvo nekoliko metala i pojedinih metala koje kao raritet poseduju. "Propevaću malo" oko svega ovoga. Da se vezemo samo za zlato,pri tome ne pominjući i neke druge elemente sa sličnim mogućnostima. Nije zlato tokom celog perioda,zakopano u zemlji, opasno po zdravlje čoveka ili životinja. Ono postaje opasno tek nakon više godina zakopanom u zemlji. Da bude jasno samo ZAKOPANO U ZEMLJI dolazi do manifestacije zlata i pojave one retke sposobnosti. Da nije tako onda bi pomrli svi čuvari trezora širom sveta. Nakon koliko godina postaje "opasno", zavisi od mnogih okolnosti. Takođe nakon dužeg vremena dolazi do "samoneutralizacije", da bi nakon "samoneutralizacije" sve ponovo počelo ispočetka. Da bi došlo do "samoneutralizacije" zlata, potrebno je da se u datome trenutku zadovolje najmanje 12 uslova da bi se to desilo. Ako ijedan od ovih uslova nije ispunjen zlato čeka do sledeće prilike, i tako ta "samoneutralizacija" čeka od nekoliko godina do nekoliko desetina pa i stotina godina. Kada sam rekao da zlato MOŽE ali NE MORA biti opasno po zdravlje čoveka, zavisi znači od "faze" u kojoj je čovek zatekao to zlato. Ako ga je zatekao tek nakon "samoneutralizacije" može se reći da je BEZBEDNO za čoveka. Ali, ako ga je zatekao u fazi čekanja na "samoneutralizaciju", ta neutralizacija se vrši kroz organizam čoveka,donese ga kući, dodiruju njegovi ukućani te i oni pripomognu prinudnoj "neutralizaciji" i sami budu izloženi svemu ovome. Oboljeva neizlečivo sam kopač, oboljeva i njegova porodica ili svi oni koji budu u kontaktu sa takvim zlatom. "PROKLETSTVO" se desilo! Uzima ljudske živote taman kada je pošteni nalazač mislio da je pronalaskom nekog ćupa napokon rešio sve svoje probleme i probleme svoje porodice.
Razne metode su ljudi pokušavali da, iz neznanja a ipak na osnovu tuđih iskustava iznađu načine da TO neutrališu i nadalje bezbedno rukuju ovim zlatom. Neki su pribegavali metodi prinošenja zrtve. Klali ovnove, kokoške misleći da će krv prinesene žrtve sprati TO sa zlata.Neki su se obraćali lokalnom vračarkama i vračarima ne bi li im oni pripremili "vodicu" kojom bi poprskali to zlato i "pročistili ga"! Neki bi podmuklo terali druge ljude da se PRVI uhvate za ćup (primera radi) i na taj način poštede sebe. Osim ovoga zadnjeg, najbrutalnijeg, sve ostale metode predhodno nabrojane i mnoge druge nenabrojane, nikako neće pomoći poštenom nalazaču ako je zlato u fazi čekanja "samoneutralizacije" ili je u skoro priblizno fazi kada zahteva "samoneutralizaciju"!
Da bi se prinudno izvršila neutralizacija potrebno je primeniti sasvim druge složenije metode a pri tome Vam neće pomoći ni LPD pribor, ni maska M1, niti ABH kombinezon, vračareva voda ili nafta, hipermangan, soda bikarbona i slične gluposti. Toliko o PROKLETSTVU ZLATA od mene. Bane mislim da sam Vam izloženim imalo približio odgovor na postavljena pitanja? A kako se po čovekovo zdravlje manifestuje sve ovo, nekom drugom prilikom. Predhodno da pronadjem one citate koje sam tražio od uvaženih kolega kako bi videli da su i hajduci imali saznanja o ovim činjenicama, ali su ostavili samo neku vrstu opomene za potencijalnog nalazača. Ko se malo zamisli u suštinu njihovih rečenica, koje nisu nimalo slučajno zapisane , može dokučiti i neke druge stvari, a ne samo se oduševljavati brojem tovara i oka te klesanim znacima. Naravno te rečenice su jasne samo onome ko je malo više upućen u tajne "PROKLETSTVA ZLATA"! Pozdrav,[/quote]
Rodjo,pratim ovu temu poodavno i cudim ti se sto li se uopste trudis da polupismenim ljudima uterujes neka saznanja? Osim malog broja postenih ljudi,po ovakvim forumima se uglavnom skupljaju raznorazni trgovci detektorima i sarlatani koji,kao sto neko od njih rece, prvi put cuju neke stvari u zivotu. Za to sam svakako siguran. Kada bi ovi nasi forumasi znali samo koliko sam ti knjiga i literatura samo ja dovlacio iz Amerike zadnjih dvadeset godina,znalli bi bar da si deo zivota posvetio izucavanju ovih fenomena. Gledaj svoja posla i ne dozvoljavaj da te ovde ismejavaju raznorazni likovi kojima je bukvar najteza knjiga koju su otvorili u njihovim zivotima. To ti je odmene, a ti kako hoćeš. Sledece nedelje kuvaj kafu, stizem kod tebe,
Odgovori
Poatovani, posle mog postavljenog pitanja i mnogo diskusija i odgovora, doveli ste me u ozbiljno razmisljanje i pitanje, DALI DA UOPSTE OTKOPAM TO STO SAM PRONASAO? Definitivno niko od vas ne daje odgovor kako, vec se bavite teorisanjem, a ne dajete praktican odgovor.Dakle imate li pravi savet za ovo ili ne.HVALA!
Odgovori
djorde,
a kako mislis da znas sta je to ako ga ne otkopas?
znas , cesto se desava da u zemlji bude neki gvozdeni predmet/citaj djubre/ tipa lonac, sporet, deo od neke masine,
a ti to ne znas dok isti i ne doneses na svetlo dana.

uostalom odgovor na tvoje pitanje je jasan,
ako verujes u gremline, karakondzule, dvoglave zmije, ukleta zlata, proklete ostave, zatrovane i radioaktivne nalaze
onda defintivno nemoj da diras nista .
obelezi mesto gde ti je detektor javio da si nasao zlato i zovi nekog ko ima hodzine zapise , koji zna bajalice protiv uroka i ciji
je asovcic blagosiljan od baba vange licno.

a ako ne verujes u to ,
onda pijuk u ruke i kopaj...i javi se sa nekih egzoticnih ostrva kad se malo opustis...
Odgovori
ljudi vi kopajte a ako naidjete na nesto zovite mene da ga vadim :lol: :lol::lol:
Odgovori
Citat:Poatovani, posle mog postavljenog pitanja i mnogo diskusija i odgovora, doveli ste me u ozbiljno razmisljanje i pitanje, DALI DA UOPSTE OTKOPAM TO STO SAM PRONASAO? Definitivno niko od vas ne daje odgovor kako, vec se bavite teorisanjem, a ne dajete praktican odgovor.Dakle imate li pravi savet za ovo ili ne.HVALA!
DJordje, dade ti odgovor Bane! Sta imas da razmisljas? Izostavi samo da kaze:Ako nemas detektor-dodji kod bata Baneta on ce da ti ga u....li!!!! :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol:
Odgovori
Admin Sorry,i could not resist!
Odgovori
Citat:DJordje, dade ti odgovor Bane! Sta imas da razmisljas? Izostavi samo da kaze:Ako nemas detektor-dodji kod bata Baneta on ce da ti ga u....li!!!! :lol: :lol::lol:
cika jelenko, a vi izgleda znate kako Bane daje u ..... Big Grin Big GrinBig Grin Big Grin Big GrinBig Grin Big Grin Big GrinBig Grin
a lepo sam je zamolio da vam to nikad ne prizna...
Odgovori
pozzz svima,pratim ovu temu od poceetka i imam pitanje za svee one koje znaju kako da neutralizujem otrov ukoliko nadjem cupce koje je zatrovano arsenikom ili nekim drugim otrovom ili recimo otvorim pecinu koja je bila zazidana,sta da radim u tom slucaju??? unapred hvala....
Odgovori
Citat:[quote author="popmartin"]
DJordje, dade ti odgovor Bane! Sta imas da razmisljas? Izostavi samo da kaze:Ako nemas detektor-dodji kod bata Baneta on ce da ti ga u....li!!!! :lol: :lol::lol:
cika jelenko, a vi izgleda znate kako Bane daje u ..... Big Grin Big GrinBig Grin Big Grin Big GrinBig Grin Big Grin Big GrinBig Grin
a lepo sam je zamolio da vam to nikad ne prizna...[/quote]

You will look for Uncle Jelenko his first opportunity to explain in private what you have to put it and where ...
Loving uncle Jelenko such cool guys.....
See you soon, I promise !! :lol: :lol::lol:
Odgovori
Citat:You will look for Uncle Jelenko his first opportunity to explain in private what you have to put it and where ...
Loving uncle Jelenko such cool guys.....
See you soon, I promise !! :lol: :lol::lol:
ujo moj /uncle jelenko/ , tu sam ja samo se vi javite ...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 22 Gost(a)