Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li je pronađeno zlato bezbedno ?
E  Krusarac  prijatelju  moj,nisi  promasio  temu.I  zlato  kao  i  zena  moze  i  da  te  ucini  srecnim  a  i  da  te  upropasti  . Obrni  okreni  zene  na  kraju  biraju  ako    im  se  pruzi  sansa za to .  Jedino  kurjak  i  ajduk cim  vide  da  zensko  obara  glavu  i  drema  vata  za  gusu  pa  vuce u  grman Mi  brale  dok  spavamo  jedna  polovina  mozga  spava,a  kod  zena  obadve  polovine  rade  . Mozes  misliti  kako  tek  radi  kada  su  budne. Dok  jedno  a  i  drugo  ne  uzmes  u  ruke  nemozes  da  znas  sta  te ceka osim  kada  su  u  pitanju  moje  Svrlizanke  moje  lepotice  tu  nece  da  ti  fali  am  bas  nista  ,zaboravices  i  na  Martina  i  na  magaze  !!!!
Odgovori
100%  tacno  .ja  tu  nebih  menjao  nista.
      ISKRENO  POSTENO  I  OPUSTENO
Odgovori
(06-10-2011, 01:30 AM)mpeca link Piše: Danas  sam  morao  na  teren  nesto  ranije  pa  evo  da  odgovorim  pop  martinu  ostao  sam  mu  duzan  odgovor.Vidim  da  se  u  medju vremenu  razvio  i  smisao  za humor  sto  je  pozitivno.
ISKRENO  POSTENO  I  OPUSTENO  SAMO  OPUSTENO. 
  Pozdrav Peco, ti na teren a ja na balo "banjanje", da opustim malo moje koske u toplijim krajevima ove nam zemaljske kugle. A čuj, drago mi je da si sve shvatio kao šalu. Sve glumimo brate neke ozbiljne tipove, što se ne bi malo i našalili. Da "razgalimo atmosferu", kako ide onaj vic o Milevi....  Nadam se da se nisi,kao što vidim naljutio. Ajmo onda dalje u veseloj atmosferi, naravno kome je plitka ma....rica, ne mora da se javlja. Jel tako Peconi? Prvo si me brate iznenadio. Mislio sam samo da "planđija" ima neku ekipu opremljenu kao za mesec, ali si izgleda i ti jedan od njih? Ovaj zadužen za ovo, ovaj zadužen za ono......lepo,lepo organizovano nema šta. Bogme drugačije i ne može,jedan sam da sipa gorivo i snosi sve troškove za dobrobit svih,u ova vremena dole kod nas je neizvodljivo.Pričam o običnom čoveku i smrtniku a tu vidim i tebe Peco. Svi bi se zasladili a niko da izfinansira ekskurzije.... Pošteno, kako ti kažeš.
    Kad je reč o "nadrilekarima", neznam šta da ti na ovo odgovorim. "Nadrilekare" po okolini Zaječara - ne poznajem! Može biti,ne tvrdim ili poričem. Čudno mi je jedno samo kad se njih tiče. Ako su toliko daroviti i sve vide, što neko od njih,brate peco ne iskopa nešto sam? Pa sve vide i sve znaju, šta ih sputava. Njima ne trebaju ni planovi!? Što ne zaglobe neku ostavu i da ne čekaju na one nesrećnike da im na kraju seanse udele po sistemu:"Koliko daš"?  Nego sad sam se setio Peco, nemoj da ih reklamiraš mnogo jer će ovi što trguju sa detektorima ostati bez posla,hehehehehehe...... Da si mi živ i zdrav, eto i on mene malo duži odgovor, valjda ništa ne zaboravih' mator čovek ne zameri!
Odgovori
(08-10-2011, 12:28 PM)Krusarac link Piše: Dobar dan zelim i puno pozdrava za sve clanove foruma od mene kao novog clana.

Unapred da kazem da sve sto cu sada napisati izgledace kao skretanje sa teme ali verujte mi samo na prvi pogled.Zahvaljujem se pojedinim clanovima na ovoj temi slatko sam se nasmejao.
Naime,dok sam ono bio mladjan lovac ja cesto sam primenjivao kod zenskog roda jednu smicalicu.Ako kojim slucajem primetim da kod devojke makar trunka interesa postoji prema meni primenjivala se sledeca taktika.
Posto smo se nekako upoznali ili nas neko upoznao ili smo bili u istom drustvu pa se tako znamo,na prvi sledeci nas slucajni susret obavezno joj se javljam ali obavezno.Eeeej pa gde si pa kako si itd,ali obavezno mora da si kao u nekoj zurbi i frci...razgovor ne sme da traje duze od dva minuta ali nikako.I onda tako kao u odlasku joj kazem"imam nesto vazno da ti pricam kad se budemo videli"ona te odmah pita "a sta" a ti vec odlazis a ona "pa stani da mi kazes" a ti kao "zurim majke mi" i ti odlazis.
Prodje dan,prodje dva tri u vr`glave kad gle cuda zvoni telefon.Raspitala se i nasla broj da joj kazem ono mnogo vazno...i ta sad prica ima nastavak ali sad cu da stanem jer ipak nije fora sve bas da vam kazem.

E sad,verujte mi ova ovoliko prosta fora je toliko puta palila kod zenskih mozgova(ma kakav stepen obrazovanja i inteligencije da su imale)da je to prosto neverovatno.Kunem vam se da sam se toliko puta cudio i smejao i pitao da li je moguce da na ovo mogu da nasednu.

Verujte mi da sve ovo sto sam sada napisao je najtesnije vezano za sve ovo sto se napisalo i "izvelo" u ovoj temi.Samo dobro razmislite lepi moji sta vam je Krusarac sad reko(napisao)
  Pozdrav za novajliju.Ova ti je dobra Krušarac. Slatko si me nasmejao, jedino nam ne ostavi broj telefona da se kompletiraš Big Grin
Odgovori
(09-10-2011, 11:06 AM)APIS link Piše: E  Krusarac  prijatelju  moj,nisi  promasio  temu.I  zlato  kao  i  zena  moze  i  da  te  ucini  srecnim  a  i  da  te  upropasti  . Obrni  okreni  zene  na  kraju  biraju  ako    im  se  pruzi  sansa za to .  Jedino  kurjak  i  ajduk cim  vide  da  zensko  obara  glavu  i  drema  vata  za  gusu  pa  vuce u  grman Mi  brale  dok  spavamo  jedna  polovina  mozga  spava,a  kod  zena  obadve  polovine  rade  . Mozes  misliti  kako  tek  radi  kada  su  budne. Dok  jedno  a  i  drugo  ne  uzmes  u  ruke  nemozes  da  znas  sta  te ceka osim  kada  su  u  pitanju  moje  Svrlizanke  moje  lepotice  tu  nece  da  ti  fali  am  bas  nista  ,zaboravices  i  na  Martina  i  na  magaze  !!!!
  Ja se retko javim, al ovde stvarno  ne mogu da odolim. Za Svrljižanke neznam Apise. Jedno dve sam upoznao daaaaavno, ali ako su sve stipse kao ove dve onda su gore od Piroćanki! Možda su se vremena u Svrljigu od pre pedesetak godina promenila, ali mi je sada kasno da više proveravam! Ostaje mi da ti samo poverujem na reč Apise.
Odgovori
Ja posteno nisam imao ni jednu borbu u Svrljigu,tako da nisam kompetentan da to komentarisem Big Grin

Cika Pope 8) pozdrav za tebe.Vidi,sta sam ja u stvari hteo da izjavim za dnevnik...postoje ljudi koji kad legnu da spavaju prosto sanjaju magaze,cupove,sanduke,kazane.A onda postoji manji broj onih koji ovima prvima takve bajke prosipaju i tako ih lepo navlace na neke stvari da je to identicno sa onom mojom pricom o zenskim mozgovima.Stanje u nasoj drzavi je dovelo dotle da je ovaj sport/hobi postao jos malo pa popularniji i od fudbala.Sto nekome recimo 70tih godina nije padalo na pamet da trazi magaze i tovare i popa Martina i ajduke.Nije jer su fabrike radile i narod je ziveo normalno.Bilo je i tada tih ljudi ali se mogli izbrojati na prstima obe ruke na nivou Srbije.
Toliko prica kruze medju ljudima da ladno moze da se stekne utisak da je kompletno Rimsko i Vizantijsko i Osmanlijsko carstvo imalo topionice u Srbiji i da smo mi bili kao pribogu centralna banka za novac i zlato,sto naravno nema veze sa zivotom.Ovaj hobi treba da ostane hobi a kad to kod coveka preraste u opsesiju i kad covek zbog nekoga zeca isklesanog u steni pocne da zaboravlja na svakodnevne stvari i obaveze e to je vec opasno.A opsno vec odavno jeste jer sam previse takvih ljudi sreo do sada.
Odgovori
mudro zboris  Krusarac
Odgovori
Zdravo  pope  prijatelju.Drago  mi  je  da  cujem  da  si  dobro  i  da  uzivas  u  prirodnim  lepotama    i  nadam  se  da  sa obadve  strane  lezaljke  je  bar po  jedna  lepotica  . Ja  se  za  to  vreme  bavim  sa  grozdjem  da  smestim  kako  treba  kada  dodju  drugari    da  ima  da  se  popije  dobra  domaca  kapljica.Obrano  je  ,smuljano  i  cim  prevri  pravac  kazan  da  se  krcka. Mlada  ce  da  odlezi  a  stara  je  za  pice.  Te  obaveze  nemogu  da  cekaju  a  teren  uvek  moze.  Ja  se  ne  uzbudjujem  mnogo  oko  oko  toga.Nek  je  zdravlja  ako  je  meni  sudjeno  nece  pobeci.ako  je  pa  sudjeno  drugome  neka  nosi.  Sad  se  setih  jednog  mog  prijatelja  koji je  trebao  da  ide  sa  ukucanima  po  kamen  i  to  bigarljiv  da  zida  osnovu  za  pomocnu  zgradu.Taj  kamen  se  lako  sece  i  oblikuje  a  traje  dugo  i  podnosi  i  sunce  i  mraz.Blizu  vrela  je  u  sred  livade  postojao  veliki  bigarljivi  kamen  koji    su  nameravali  da  iseku  na  manje  blokove  zgodne  da  se  natovare  u  kola  zaprezna.  Odlagali  oni  zbog  drugih  poslova  i  kada  su  otisli  do  vrela  imali  su  sta  da  vide.Kamen  isecen  motornom  testerom  a  u  sredini  kamena  rupa  i  otisak  posude.Tek  tada  su  videli  da  nije  kamen  iz  jednog  komada  nego  su  ajduci  veliki  cup  spakovali  i  ozidali  bigarljivim  kamenom  i  zivim  krecom da  izgleda  kao  prirodan .Nije  im  bilo  sudjeno  da  ga  oni  uzmu.Na  drugom  terenu  blizu  jednog  sela  u  okolini  Nisa  ekipa  je  radila  preko  noci  i otisla.Bila  je  kisna  noc  a  ujutro  je  seljak  posao  za  autobus  video  rupu  i  kako  je  kisa  tokom  noci  natopila  zemlju  ona  se  u  jednom  deluobrusila .Seljak  je  gledajuci  rupu  muvao  stapom  u  jednu  stranu i  iz  nje  je  zajedno  sa  zemljom  ispao  i  mali  cup.To  jutro  je  autobus  otisao  za  Nis  bez  njega.Sto  se  vidovitih  ljudi  i  zena  tice  sa  njima  se  obicno  srecu  uglavnom  oni  koje  muka  natera  .Prvi moj susret je  bio  sa  jednom  dragom  zenom  iz  jedne  sada  nase  susedne  drzave  koja  je  bila  u  gostima  ovde.Ni  ja  u  te  stvari  nisam  verovao  sve  dok  se  jedne  nedelje  nisam  vratio  iz  lova  kuci  bez  oba  kera.Oterali  su  vepra  i  nisu  se  vratili.Uzalud  sam ih  cekao  i  dozivao.Sutradan  sam  nasao      starijeg  a  mladji  nije  dosao  tu  gde  sam  ga  pustio.  Sumnjao  sam daje  ukraden.  Okrenuo  sam  i  nebo  i  zemlju  nebili  ga  nasao  .Nisam  ga  nasao  nikada.Tek  posto  je  proslo skoro  godinu  dana  moja  majka  mi  je  rekla  da  je  razgovarala  sa  ovom  zenom  opisala  je njoj  tacno    mesto    gde  se  to  desilo  kojim  putem  su  kerovi  otisli  i  sa  kime  i  da  su  ih  odveli  uz  pomoc  keruse  koja  je  bila  u  teranju.Opisala  je  i  malu  kucu  pored  recice  gde  je  ziveo  starac  vlasnik  te  keruse  ali  je  rekla  da  mi  to  tada  ne kaze  plaseci  se  moje  reakcije. Proverio  sam  i  sve  se  slaze  u  potpunosti  kao  da  je  toga  dana  bila  tamo  a  nije.Posle  toga  sam  poceo  na  te  stvari  da  gledam  drgacije.Nakon  nekoliko  meseci  jedan  prijatelj  me  je  zamolio  da  ga  vozim  do  jednog  starijeg coveka  daleko  u  planinu.Ja  nisam  posao  da  mi  gleda  nista  i  prvi  put  meje  u  zivotu  video  kao  i  ja  njega.Pogledao me  je  u  oci    i  prvo  izokola  a  kada  mu  je  zena  koja  je  posla  sa  nama  da  nam  pokaze  put  do  njega  rekla  da  slobodno  kaze  po  imenu  pogodio  je  tacno  ime    gde  mu  je  kuca  i  neprijatnost  koju  mi  je  napravio taj  komsija  pre  nekoliko  dana.  Sto  se  svrljizana  i  svrljizanki  tice  to  su  vrdalame  i  hajduci.Tu  turci  koji  su  omrkli  nisu  osvanuli.U  Svrliskom  kraju  ja  nisam  imao  priliku  da  vidim  glupog  coveka.Ili  je  odlican  majstor  ili  je  jos  bolji  lopov.  Sto  se  Svrlizanki  tice  da  nisu  cicije  ostale  bi  usedelice  jer  zena  koja  svakome  daje  zna  se  kako  je  zovu.Ti  si  bio  mlad  jos  si  isao  u  skolu  nisi  bio  ajduk  pa  si  verovatno  pitao    a  ajduk  ne  pita  nego  sto  rece  APIS    kao  kurjak  ovcu  za  gusu  pa  u  grm  iliti    sto  bi  svrlizani  rekli  grman.Cim  se  oci  sretnu  a  zensko  obori  pogled  i  ceka  , pravac  grman.  Planinarenje  mi  nije  zanimanje  vec  zanimacija  .Oni  profesionalci  nemaju  vremena  da  nabadaju  ko  ja  po  par  sati  po      tastaturi    vec    su  na  terenu  .  Zelim  ti  odlicno  zdravlje  ,  svaku  srecu  i
      ISKRENO  POSTENO  I  SAMO  OPUSTENO
Odgovori
(10-10-2011, 09:13 PM)Krusarac link Piše: Ja posteno nisam imao ni jednu borbu u Svrljigu,tako da nisam kompetentan da to komentarisem Big Grin
.............................
    Sasvim se slažem sa tobom Krušarac. Situacija u našoj zemlji,pa i šire u susednim zemljama u našem okruženju je učinilo svoje. Naravno da je želja svakog da jede leba bez motike. Na žalost i onaj ko hoće da se uhvati motike, nema gde da sa njom radi u polju.Zato su motiku preorijentisali u drugačije svrhe hehehehe.....
    Da je bilo tragača i ranije, bilo ih je. Da ih nije bilo ovoliko-nije. Verovatno je ova napredna tehnologija i ova čudesa po kojima kuckamo, doprinela da se tragači u mnogome umnože. Druga je stvar,kako i sam kažeš, kada pojedini odu totalno u ofsajd. U tome vide jedini spas od bede i otkače načisto. Što kažeš,počnu da sanjaju i to im postane opsesija o kojom pričaju i kod kuće i po kafani i na slavama..... ma izlude načisto. Za njih nema povratka moj Krušarac. Sreo sam jednog takvog,slušao ga dobrih 2 sata, a da nisam stigao da od njega prozborim ni reči u ta dva sata. Pomislio sam da je drogiran, lud ili već šta.....opsesija je čudo, ali kada neko sanja gomile i zlatne predmete, to već prelazi u bolest. Umerenost u svemu je svima potrebna,ali........... zlatoooooooooooo....... rešava sve njegove probleme.
    Da je naše područje interesantnije po tim pitanjima jeste. ima određenih razloga za to-realnih razloga, ali da ima toga toliko -svakako nema!

Odgovori
(10-10-2011, 10:56 PM)mpeca link Piše: Zdravo  pope  prijatelju.Drago  mi  je  da  cujem  da  si  dobro  i  da  uzivas  u  prirodnim  lepotama    i  nadam  se  da  sa obadve  strane  lezaljke  je  bar po  jedna  lepotica  . Ja  se  za  to  vreme  bavim  sa  grozdjem  da  smestim  kako  treba  kada  dodju  drugari    da  ima  da  se  popije  dobra  domaca  kapljica.Obrano  je  ,smuljano  i  cim  prevri  pravac  kazan  da  se  krcka......
      ISKRENO  POSTENO  I  SAMO  OPUSTENO

Slušaj ti matori, od tvog pisanja mi je krenula voda na usta. Dobro da još nisi napisao : malo suve pečenice, kiseli kupus zasoljen malo sa alevom paprikom i zejtinom........ Ma idi begaj.
    Da postoji neka ljudska sudbina - postoji. Neko se muči celoga života i na kraju ništa nema. Nekog opali sreća i obrne ceo svoj život u jednom trenutku. Tako ti je i sa ovim ljudima što nisu otišli po onaj bigarljivi kamen. Nije im se dalo. Imali druga neodložna posla? Nema veze sa svime ovime, nešto ih je sputavalo i odlagalo..... Samo, verovatno mi u poodmaklim godinama,kada se u miru počnemo vraćati unazad u mislima te počnemo prebirati po slikama iz predhodnog dela života, na nekim mestima zakočimo. Zakočimo jer smo, poznavajući sebe, zapeli na nekoj davvno prošloj sceni gde smo reagovali(tada9 na nama nedosledan način. Onda se počnemo sami u sebi pitati, azašto tada nisam uradio to i to ili to i to. Nismo mi sada pametniji nego li unazad nekoliko godina,- jednostavno nas je nešto usmerilo da u datom trenutku to i to činimo i tu se završavaju naša saznanja i posle toga ide jedno veliko "znak pitanja" . Verujem u ljudsku sudbinu, kao što verujem da će biti prilike da ti isprobam tu tvoju rakijicu i sve što sledi uz nju. Idu zimski dani gde čiča Jelenko obavezno provede po desetak dana na Kopaoniku ili Zlatiboru te će biti najmanji problem da skoknem do Vas nekolicine, makar na kaficu udavaču! Gledaj da ti ne zagori kazan i manje drljaj po forumima!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 26 Gost(a)