Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kњигa „VLF метал-детектор Garrett GTI 2500 Pro без тајни“
VLF метал-детектор Garrett GTI 2500 Pro без тајни

[size=14pt]Како да подесите Ваш детектор Garrett GTI 2500 и да из њега извучете максимум који ову машину претвара у праву „звер“ у односу на огромну већину детектора из истог ценовног ранга?
Све тајне овог детектора сазнаћете из књиге „VLF метал-детектор Garrett GTI 2500 Pro без тајни“ која ће Вам омогућити да сазнате сасвим нове и (међу многобројним функцијама), скривене могућности Вашег апарата Garrett GTI 2500, без обзира коју сонду користите и у којем моду (радном режиму) истражујете.
[/size]

[Slika: jpegkoricezainternet.jpg]

[b][color=blue][size=14pt]Књига Вам омогућава да поступно, корак по корак, упознате све могућности Вашег Garrett GTI 2500 детектора и да га подесите  тако да без проблема и са јасним звучним сигналом открива металне предмете у земљи и на дубинама за које нисте ни претпостављали да их Ваш детектор може достићи.
У књизи се налази и преведено на српски језик оригинално упутство за рад са метал-детектором Garrett GTI 2500 Pro америчке фирме Garrett које је преведено описном методом и без помоћи компјутерских транслатора, тако да је упутство о коришћењу сасвим смислено и потпуно јасно  сваком почетнику који овај модел детектора пви пут узме у руке.
Књига је писана на основу искуства њеног аутора током петогодишњег рада са метал-детектором Garrett GTI 2500 Pro. Сва ауторова искуства и сазнања изнета су у посебном поглављу које Вас корак по корак, на веома јасан и разумљив начим уводи у правилно и исправно подешавање детектора Garrett GTI 2500 Pro како би он био у стању да постигне што веће дубине у детекцији металних предмета, и да и при томе без проблема веома тачно разликује, тј. дискриминише  детектоване предмете како би сте Ви одмах знали о којој врсти детектованих металних објеката се ради и на којијм дубинама.
Поред свега тога, књига вас упознаје и са свим актуелним законима и законским одредбама у држави Србији о којима морате водити рачуна током истраживања са Вашим детектором.
Такође, у књизи се налазе и основна знања из метал-детекције која увек морате имати на уму без обзира да ли се метал-детекцијом бавите из хобија или професионално.
Књига је А5 формата (148 х 210 мм). Штампана је на 80-грамском фином бездрвном папиру и писана је ћирилицом. Има 170 страна, а увезана је у меке колор корице. У књизи се налазе и бројне црно-беле илустрације које прате текст. [/b]

[b][b][color=red]Цена књиге је 50 евра у против-динарској вредности на дан уплате, плус 300 динара за трошкове слања поштом, тј. „Пост Експресом“.
Odgovori
Како да наручим књигу „VLF метал-детектор Garrett GTI 2500 Pro без тајни“ ?

Књигу можете наручити тако што ћете обичном уплатницом (налог за уплату), у било којој пошти или банци уплатити 50 евра (у против-динарској вредности на дан уплате), плус 300 динара за трошкове „Пост Експреса“, на следећи текућу рачун у Комерцијалној банци:
[size=18pt]205-9001018331399-44[/size]
Затим ћете скенирати Ваш примерак уплатнице и, заједно са бројевима Вашег фиксног или мобилног телефона, као и Вашом тачном адресом, (адреса мора да буде идентична оној на Вашој уплатници), послати је електронском поштом на E-mail адресу:
sneshko2010@gmail.com
У случају да нисте у могућности да електронском поштом пошаљете копију Ваше уплатнице, назовите број телефона 063/84-17-822 и пријавите Вашу уплату.
Том приликом ћете издиктирати и Вашу прецизну адресу на коју ће Вам књига бити послата (адреса мора да буде идентична оној на Вашој уплатници), као и број мобилног или фиксног телефона који је Пошти неопходан током достављања књиге „Пост Експресом“ на Вашу адресу.
Ево како треба да буде правилно попуњена уплатница:

[Slika: uplatnica1zainternet.jpg]

или:

[Slika: uplatnica2zainternet.jpg]

После тога, књига за два дана стиже на Вашу адресу (изузев ако уплата није извршена у суботу, тада ће књига на вашу адресу доћи у уторак.

Водите добро рачуна о следећем:
- Уплату извршите на број текућег рачуна
205-9001018331399-44 код Комерцијалне банке;
- Пажљиво и тачно испишите на уплатници број текућег рачуна код Комерцијалне Банке;
- Адреса на коју ће Вам бити достављена књига мора бити идентична адреси на уплатници;
- Уплатницу обавезно скенирајте и заједно са Вашом тачном адресом и бројем Вашег фиксног или мобилног телефона пошаљите на Е-mail адресу:
sneshko2010@gmail.com
- Ако нисте у могућности да доказ о уплати пошаљете електронском поштом, онда назовите број телефона 063/84-17-822 и пријавите Вашу уплату заједно са Вашом тачном адресом и бројем Вашег фиксног или мобилног телефона;
- После тога, у року од 2 дана књига ће Вам бити испоручена на адресу коју сте навели у уплатници и Е-mail поруци, или телефонском позиву.

Pozdrav!
Sneshko
Odgovori
Драги пријатељи!
У случају да имате било какво питање у вези наруџбине књге „VLF метал-детектор Garrett GTI 2500 Pro без тајни“, или у вези њеног садржаја, молим Вас да ми пишете на моју E-mail адресу:
sneshko2010@gmail.com[/color[color=blue]или на мој РР на овом форуму.

Поздрав!
Sneshko

Odgovori
Драги пријатељи!
У покушају да предупредим евентуалне злонамерне коментаре у вези књиге "VLF метал-детектор Garrett GTI 2500 Pro без тајни", желео бих да наведем следеће:
Свестан сам да је за наше прилике цена ове књиге мало "јача", али, нажалост - мали тираж је диктирао цену.
Тираж је мали зато што ово није општеобразовна књига о метал-детекцији намењена широком кругу интересената, већ књига о правилном подешавању и руковању само са једним моделом метал-детектора чија циљна група потенцијалних купаца није велика (шта више - веома је мала), па самим тим нема финансијског смисла ни штампати већи тираж зато што неће моћи бити распродат.
Другим речима - велики тираж који знатно појефтињује цену штампања књиге (а самим тим и њену крајњу цену), био би за мене финансијски крах, а то ми није циљ.
Овако, са малим тиражом чије сам штампање једино и могао да финансирам, и ако крахирам то могу да "изгутам" у име виших циљева.
Са друге стране, није било ни мало једноставно књигу осмислити, написати, илустровати, направити припрему за штампу, дизајнирати и урадити припрему за корице и платити ИЗУЗЕТНО скупо штампање у малом тиражу, и када се све сабере - то некоме може изгледати скупо, али, мени не изгледа тако с обзиром када помислим колики је труд уложен да ова књига (која је прва такве врсте у Србији), угледа светло дана.
Поздрав!
Sneshko
Odgovori
>Sadsad sam ljubomoran sto si se setio pre mene
napisacu ja svoju knjigu i prateci dvd i to sve za 25 evrica ;D
Odgovori
Колега Бодо!
Ја те подржавам 100% у твојој намери и ту сам за све где ти буде запело!
За пријатеље и колеге нема да нема!
Поздрав!
Sneshko
Odgovori
Драги пријатељи!
Нове наруджбине за књигу "VLF метал-детектор Garrett GTI 2500 Pro без тајни" могуће су тек после 18. јула, када се вратим са одмора.
Поздрав!
Sneshko
Odgovori
Драги пријатељи!
Продаја књиге "VLF метал-детектор Garrett GTI 2500 Pro без тајни" поново је актуелна.
Поздрав!
Sneshko
Odgovori
П. С.
Цена и услови за наручивање су остали непромењени.
Sneshko
Odgovori
АКТУЕЛНО !!!

Sneshko
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)