Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SRBRNI NOVAC
DALI ZNA NEKO DA MI KAZE KOLIKO BI KOSTAO OVAJ NOVAC SREBRNJACI SU
FILIP II 356g PRE HRISTA

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Ako vise cekas,dobices vise.U svakom slucaju onoliko koliko ti ponude
Odgovori
Najgore je to sto ljudi nude nesto sto nemaju ,,,sem na slikama,,,,pa ih nude do iznemoglosti.
???
Odgovori
Tesko da moze srebrnjak dole desno da bude tako ociscen a da nema fleke od starosti (koliko god ga cistio). Pa prema tome je sumnja da su i ostali kopije. Pogotovu sto ni jedan novcic nema pukotine  po obodima od kovanja sa obaveznom patinom. Patina u pukotinama je siguran pokazatelj originala. Nisam zlurad vec sa nesto iskustva i numiz. literature.
Odgovori
(18-06-2013, 03:56 PM)bili link Piše: Tesko da moze srebrnjak dole desno da bude tako ociscen a da nema fleke od starosti (koliko god ga cistio). Pa prema tome je sumnja da su i ostali kopije. Pogotovu sto ni jedan novcic nema pukotine  po obodima od kovanja sa obaveznom patinom. Patina u pukotinama je siguran pokazatelj originala. Nisam zlurad vec sa nesto iskustva i numiz. literature.

NISU KOPIJE TO JE SIGURNO KOMADI SU MOJI JA IH LICNO ISKOPAO,U PITANJU JE VELIK NALAZ AOVAJ STO SE BELI BIO U SREDINI .IMA JOS TAKVIH A IMA I SA ZELENILOM A IMA I SA CRNILOM  ITD ITD....IMA IPUKNUTIH I ZASECANI OD NJIHOVE STRANE RADI PROVERE KVALITETA SREBRA...ITD ...
Odgovori
jer su ovi novcici jos uvek kod tebe? Pozzzzz...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)