Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barakuda
Ima li neko semu i pcb za ovaj detektor?
Odgovori
Imas je na geotech1 ja sam ga pravio i ekstra je
Odgovori
Znam ja da postoji na geotec1 nego neznam koja verzija, ima ih dosta. Mene interesuje koju si semu konkretno radio?
Odgovori
Evo PCB-a

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

.lay   barakuda.LAY (Veličina: 386.92 KB / Preuzimanja: 68)
Odgovori
Barracuda pravi cuda. Vrlo dinar pi detektor
Odgovori
Jel dobar detektor za trazenje parica, i na koliko vidi na primer 5 din? Razmisljam se koji da pravim, surfmaster ili baracudu  ???
Odgovori
barakuda je spored mene bolja a i laksa za pravenje, jel ti ne treba osciloskop. Moja hvata 1 denar na 25 cm., max. domet prema moj autoide do 130 sm. sa stabilan treshhold, znai ne ono postavljeno na samu granicu, pa da svira bez veze. Dosta osetliv na zracenja, osobeno od ove nove stedlive sijalice. Ali barakuda treba da se koristi samo u prirodu gde nema smetnje. Ja bi ti preporucio Barracudu.
Odgovori
(03-09-2013, 04:51 PM)kaligula link Piše: barakuda je spored mene bolja a i laksa za pravenje, jel ti ne treba osciloskop. Moja hvata 1 denar na 25 cm., max. domet prema moj autoide do 130 sm. sa stabilan treshhold, znai ne ono postavljeno na samu granicu, pa da svira bez veze. Dosta osetliv na zracenja, osobeno od ove nove stedlive sijalice. Ali barakuda treba da se koristi samo u prirodu gde nema smetnje. Ja bi ti preporucio Barracudu.
Hvala  Smile
Odgovori
ако одлучиш да правиш баракуду  ту сам за све што ти треба
Odgovori
(04-09-2013, 11:51 PM)kaligula link Piše: ако одлучиш да правиш баракуду  ту сам за све што ти треба
Za pocetak me interesuje sonda, koji precnik, broj namotaja, oklop i tako to. U svakom slucaju hvala puno  Wink
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)