Kao sto i sam naslov kaze kupujem dobar VLF detektor iskljucivo fisher CZ 3D (mogu i drugi da dodju u obzir samo morao bih da se konsultujem sa osobom od iskustva o ostalim tipovima) u dobrom stanju ispravan i sa sondom od 10 inca (illi obe) posto taj detektor poseduje i sondu od 8 inca. Detektor potreban iskljucivo za novcice znaci govorimo o dubini do 40 cm
Iskljucivo Fiher ili garret 2500 GTI eventualno neki Minelab ali mora biti povoljno.
pozdrav
Teme: 1
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Nekako ova dva ne idu. CZ3D je jos uvek najskuplji fisherov uredjaj-a uopste nisam siguran da nudi zauzvrat najvise e sad sta bi po tebi pilo povoljno? Sto se GTI 2500 tice slicna situacija jesi li razmisljao recimo o varijanti AT PRO cena dosta prihvatljivija u odnosu na gore pomenute modele takodje uredjaj ima bolje karakteristike i od CZ-a i od GTI-a
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Daleko od toga da nevalja ali za samo godinu star aparat vise nego upola cene? U tom slucaju bi za matore xlt spektrume cak i nudili novac uz uredjaj-mala sala , cena je sasvim ok po toj ceni idu matora braca 1266 i veruj mi da je to jedno te isto cak matori ima duplu diskriminaciju
kazem ti cena je bile dobra...traze ljudi i za spectrume i te starije masine slican novac ali prosla su vremena izadjes na teren nadjes paricu i isplatis aparat...tako da mogu da traze ...al dal ce da dobiju...ovo sad je bas hobi zezanje..
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Traze jer ti uredjaji vrede tog novca iako su matori cz 3d je samo redizajnirani 1266 i nista vise
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Sto se tice otplate aparata mozda je to moguce ako neko iskljucivo od toga zivi meni kao hobisti je to ipak samo hobi i neophodna igracka da bi mogao tim hobijem da se bavim. A kao i svako dete imam vise komada igracaka inace mi igra nebi bila zanimljiva
Teme: 3
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Citat:Kao sto i sam naslov kaze kupujem dobar VLF detektor iskljucivo fisher CZ 3D (mogu i drugi da dodju u obzir samo morao bih da se konsultujem sa osobom od iskustva o ostalim tipovima) u dobrom stanju ispravan i sa sondom od 10 inca (illi obe) posto taj detektor poseduje i sondu od 8 inca. Detektor potreban iskljucivo za novcice znaci govorimo o dubini do 40 cm
Iskljucivo Fiher ili garret 2500 GTI eventualno neki Minelab ali mora biti povoljno.
pozdrav
Na limundu imas GARRETTA 2500 sa tri sonde vrlo povoljno...
otisao garet trazi se detektor i dalje.. par dana sam bio zauzet pa nisam pratio forum... jbg