Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ljubitelji prirode,planinarenja i otkopavanja
(26-01-2013, 08:52 PM)Andrej link Piše:Auuuu ljepoteee !!!!! Prelepoooo .

Mnogo ubavo a brate :-))

Ovo samo ima u Srbiji. Ovdje dozivjeti prizor zalaska ili izlaska sunca.....
Odgovori
(26-01-2013, 08:06 PM)Andrej link Piše:Kwasaki Grizly 750 4x4 nista drugo ne dolazi u obzir  Smile.Pozdrav.

Ovo je inace quad od mog drugara, kolege lovca i ribolovca, cesto ga vozim i mogu da kazem da je opasna masina, ovo je sport verzija a ima i ova za brdovite predele, u pitanju je can am 1000cc, jedan od najboljih u klasi, inace ovaj moj kolega je drzavni sampion Svedske, vozi kao nenormalan Smile

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
(26-01-2013, 08:36 PM)Andrej link Piše:A ko ima malo vise para obavezno ov :

E bas o na njega sam mislio kad sam pisao gore o can am-u. Mene taj zanima, mozda ga i kupim uskoro.. To su odlicne masine, vozio sam i taj tj. probao, sa sumu, blato sneg ma gde god hoces.
Odgovori
(26-01-2013, 08:32 PM)Gora Romanija link Piše:Ma jok beeee!! Neznate vi nista :-)))
[[Slika: Scale?geometry=370x420%3E&Set:quality=100]

Ovo je merak.Jebo ostalo :-)))

Ma koji quattro, ovaj heksa na 4 pogon je najbolji Smile. Nikad nisam probao, mada mi se cini da je neopisivo
Odgovori
Idemo gore ispod one bjele tacke na globusu da se malo zezamo sa ovim Haskijima i saonama :-) I zaljevamo se vodkom ..
Odgovori
(26-01-2013, 08:42 PM)grotagold link Piše:A MOZE I OVAKO....JEDAN POZDRAV OD MENE....IZ MOG KRAJA  Big Grin

[Slika: 21lvotg.jpg]
(26-01-2013, 11:27 PM)Gora Romanija link Piše:[quote author=Andrej link=topic=1585.msg13316#msg13316 date=1359226324]
Auuuu ljepoteee !!!!! Prelepoooo .

Mnogo ubavo a brate :-))

Ovo samo ima u Srbiji. Ovdje dozivjeti prizor zalaska ili izlaska sunca.....
[/quote]

Stvarno je lepo, tako kad vidim slike i jos zelenilo uhvati me nostalgija o`ma  Big Grin

E sad i ja da okacim neke slike moje okucnice leti i zimi ( I danas na pecanju Smile.

Prva slika je ispred moje kuce, slikana iz dvorista. A druga je odmah iza zaliva, nekih 500 metara od kuce i leti sam na vodi 6 od 7 dana Smile.

A druge 2 slike su slikane u Novembru sad je sve zaledjeno, danas je bilo oko 20cm leda, s obzirom da je more (Balticko), nije lose zaledilo. Kod mog druga je sad oko 45 cm leda mislim na njegovom jezeru. Eto tu ja uzivam kad nisam u Srb.  Big Grin

Odgovori
Danas ne mogu da se pohvalim da sam nesto uhvatio, ali evo par slika bar mesta na kom sam pecao.

Gora Romanija ova poslednja slika je od letos sa one dve kapitalke o kojima sam ti govorio, patika mi je 43 pa uporedi ( mislim kapitalke za mene, ima naravno i mnogo vecih komada ). A u prilog tome govori i oziljak na prvoj odmah do moje noge, e tako nesto sanjam jedan dan da uhvatim slikam i pustim. Ove 2 su od oko 5 kg.

Odgovori
svaka cast druze , pa ti masakr napravi
Odgovori
(27-01-2013, 11:11 PM)mincic link Piše:svaka cast druze , pa ti masakr napravi

Hvala druze ako je bilo u pozitivnom smislu. Jer su na slici ubijene, pa iz tog razloga ostavljam prostora da je ono drugo  Smile. Tada nije bio lovostaj, inace toga se pridrzavam, kao i upecaj pusti, ali bas te 2 nisam pustio,vec sam ih ostavio za opasnu veceru tj bilo ih je par  8). A bolje da ih odmah ubijem nego da se muce i da crnu same, zar ne.

Odgovori
Lepe stuke,,odavno na nju nisam isao,,ovde kod nas bas sve ribokradice potamanise.....
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 10 Gost(a)