Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KORENATAC
POZDRAV
IZVINJAVAM SE STO SE NISAM DUGO JAVLJAO ALI NISAM MOGAO. AKO STE NASLI KAPIDZIC VIR EVO PLANA:vIR SE NALAZI ISPOD CUPRIJE IZNAD VIRA IMA KLADENAC.kADA STANES DA PIJES VODU VIDECES MALU RUPU KOLIKO LISICA DA UDJE.RAZIDAJ TAJ DEO I U NUTRA IMA DVE KANTE AUSTRIJSKO ZLATO.aKO LI NE MOZES DA UDJES ODATLE IMA DRUGI ULAZ IZNAD VRVINE I TU IMA PECINA NA NJOJ SE NALAZII ZNAK SLOMLJENA SABLJA.kADA POGLEDAS PREKO REKE VIDECES KUPAST KAMEN I NA NJEGA SLAVUJ PILE RAZBI PILE I U NJEGA NISKA DUKATA.TOLIKO ZA SADA .
POZDRAV NE MOGU VISE DA SEDIM I PISEM
Odgovori
unapred zahvalni videcemo ako to stoji i dalje pa se cujemo
Odgovori
duga je prica Aco, i mislim da joj ovde nije mesto...aj' ispricacu ti je kad se zapijemo...uz grejanu i kiseo kupus Big Grin
Odgovori
za    kosaca      kvocka sa devet pileta i zmije spletene dali imas nesto od toga u tvojim spisima  pozzz
Odgovori
Zdravo

Da  imam za kvocku i dve spletene zmije . Ali izmedju njih (zmija) treba da ima jos nesto!
Pozdrav
Odgovori
na steni se nalaze zmije spletene sa jedne strane a kvocka sa druge strane pozzz
Odgovori
covek koji zna gde su isklesani znaci kvocka sa devet pilete na jednoj steni a ispod nizvodno je devojka sa kobilicu a iispod nizvodno su spletene zmije sa krst ali to sada je sve zarojeno i nemogu da se slikaju znaci ako treba da se otkopaju to moze samo na jesen a to kamenje se vidi i dan danas pa ako neko ima za to mozemo saradjivati pozzzzzzz
Odgovori
Krst..........
Odgovori
ma eno ti to u ataru Paklestice,da ne kazem tacno gde ali to je radjeno mnogo davno,sto godina je malo.ima tu drugih boljih stvari
Odgovori
vusta mozda ima i tamo gde ti kazes ne sporim a ovo sto ja kazem to je u korenatac pozzzzz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 16 Gost(a)