Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kratovo ZLATO
zdravo do sve kolege da pitam dali ima ko sta za kratovo i okolinu i osogovske planine ako neko ima sta ili nesto ga interesuje neka mi prati poruku na <!-- e <a href="mailto:xxxxxxxxxxx@yahoo.com">xxxxxxxxxxx@yahoo.com</a><!-- e (privatne poruke ili ovde)
ili skajp
jumerovelvis1
Odgovori
ima tamo mnogo zlata.
Odgovori
koliko hoces,puno je
Odgovori
Citat:koliko hoces,puno je
Pa stom znate da ima toliko puno zlato tamo recite gde da ga trazimo,daj te konkretno naziv na neko mesto ,selo,brdo,bilo shta i ajmo u akciju.
Odgovori
Кратово је варошица и седиште општине у Републици Македонији. Налази се на западној страни планине Осогово, у кратеру неактивног вулкана.
Цео регион је био насељен још у римском периоду. Град је на надморској висини од 600 метара и био је познат још у Римском периоду како рударски град под именом Кратишкара. За време Византије град је познат како Коритос или Коритон. У то време Кратово је трговало са златом, сребром и бакром. Године 1689. град је напуштен и рударска окна су затворена до 1805. До 1836. годин град је достигао 56.000 становника, али крајем 19. века почео је да стагнира.
Odgovori
iako e dosta vreme pominalo daj da se vidi za osogovski planini blizu zeleni grad
Odgovori
ama nema poke kratovo golemiot del e izraboten od samo eden covek
Odgovori
AKO GI ZNAES GEVRECITE VO OSOGOVO KRATOVSKIOT DEL ONI SE SEDUM GEVREKA OD NAJGOLEM DO NAJMAL PODREDENI PO RED AKO ZNAES JA IMAM ORIGINALEN DOKUMENT ZA NIV POZ
Odgovori
SmileSmileSmile Imalo nekogas vo Kratovo mnogu sega i so satelitski skener da baras tesko da najdes
pozzzz
Odgovori
osogovo
zv mestomrtva padina, studen kladenac ima tri gramade pod srednju kladenac

kod osogovo postoji pestera koja se zove golema mecka
kad uleznes na sredinu se vidi znak mesec i zena nosi kotlovi na kobilku

pod rusko ima pestera mecja. ispod nju nizvodno ima lovdzija nisani srnu, tamo postoji i kamen kao camac

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)