Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metalne rašlje
(11-01-2013, 03:35 PM)sladjanko link Piše:Doktore sto te ne stavimo malo na k...c pa da ti vrtis malo na mojega.Dzaba ti skola ako je uopste imas kad si selac u dusi...
Da si ti neki doktorr da kazem skolovan i pismen covek ne bi gubio ovde vreme sa nama nizeg ranga,serem ti se na diplomu ko ti je dade.
Sladjanko... sladjanko ovaj tvoj post je pun uvreda ZAŠTO? Ja tebe nisam vredjao. Ja sam BIRAO RECI bez obzira na moje misljenje u vezi mnogo cega... 
Hoces da me stavis na k...c i da ... pa to rade samo homoseksualci ili Srpski receno "pedercine". Dobro iako ja ne odobravam i ne podrzavam homoseksualizam to je tvoja stvar samo nemoj to da budes u duši.
Moja škola... diploma... "POGLEDAJ SE U OGLEDALO"  evo samo u ovom postu gde si pogresio:
  -ne kaze se "da ti vrtis malo na mojega" nego se kaze "da se vrtis malo na mog"
  -ne kaze se "selac" nego se kaze "seljak"
  -ne kaze se "doktorr" nego se kaze "doktor"...
nemam nameru vise da te ucim pravopisu zato nadji neko dete koje ide u 3 razred OŠ da ti pokaze a dok ne naucis neka ti on pise postove.
Ja pokusavam da pomognem za zdravlje i da sami napravite nesto, da ne bacate velike pare... kazi iskreno sladjanko koliko si platio ove tvoje raslje?
Odgovori
sladjanko postajes bezobrazan i pocinjes da vredjas
mislio si da smo mi ovde debili i neznalice kojima ces uvaliti svoju skalameriju za par hiljadarki
ili da postanes glavni baja ali posto si ostao bez jaja gubis zivce i kreces sa uvredama
jbg glup si ma ne da si glup ti si prijatelju opicen skroz na skroz te raslje ti popile i to malo mozga sto si imao ako si uopste imao

nije fer da vredjas jesi ti prostacina ali ipak ovo je javni forum budi mudonja pa uzvrati na drugi nacin
znam znam kod tebe u selu svaki problem se resava tako sto iscupas kolac i pojuris komsije
ali ovo ovde je civilizovan svet moras da budes kulruran tebi sve ku.ac u usta
nikako da ga ispustis iz usta svaka druga rec ku.ac

e da jesi li video kaki si lep u sobi tamo ispod jastuka ovaj admin samo nesto menja ovde na sajtu pa mi sje.e koncepciju celu
Odgovori
Ne gubim zivce ovde i sta vi pisete ne dotice me ni malo,mislite da me nesto vredja ne nazalost,shvatite da jos ima ljudi koji koji rade sa sipke .Pa da li ste se zapitali da li mozda njih to nesto dotice?Kako vas nije sramota i vi ste mi neka gospoda bez mozga.
Bodo koliko se ja secam nisam objavio da prodajem sipke,i nemam nameru da prodam za nikakve pare nesto si pobrkao.
A ti Dr.Jarac da imas malo slole ne bi sebi dozvolio da se spustas na ovakav nivo,mozes sa tu diplomu da obrises dupe (ako je uopste imas?
Da se izrazim sada bolje tezak si seljak i bolje uzmi onaj telefon induktorski M~63 i nosi ga na pojatu da se cujes sa mamu i tatu da mozes da im javis kad pogubis ovce.
Koliko vidim vas dvojica mislite da ste u centru paznje niste toliko nisko padate ja vam ovo sa uzitkom pisem ne nerviram se ni malo,jer nemam sa vama nista nepodeljeno pa da se sekiram.
Ne gotivim vas uopste i ne ocekujem od nikog nikakvu pomoc i ne treba mi.
Papirologiju imam tako da mi od vas dvojice nista ne treba samo mi zao sto druge ljude pravite na budale a oni cute,gledajte bolje sebe a ne drugog,sta vas briga ko sa cime radi i kako radi ako imate detektore imate terene pa idite ko vam brani...
Ne pokusavajte da ispravite krivu Drinu,mnogi su pokusali i pre vas pa nisu uspeli.
Odgovori
sladjo sladjana ovamo kao ne ljutis se a onamo kipis...ja sam iz grada nisam sa sela a ti nemoj biti govedo vredjajuci ljude sa sela...
Ja ti kao terapiju preporucujem poljski telefon zbog struje koja ti je neophodna (ona iz tvojih raslji je slaba ne deluje dovoljno) evo procitaj jedan primer "za i protiv" http://slobodni.net/t108721/
Odgovori
doktore sad si preterao,neznam admin sta gleda ali mislim da sa ovim postom si zasluzio banovanje barem jeda mesec,stvarno nevkusno,admine nadamo se na tvojoj realnosti.pozdrav
Odgovori
Sta je tu neukusno sarpat? Sladjanko vredja psuje... a ja sta sam lose ili uvredljivo rekao rekao, preciziraj malo? 
Odgovori
pa po t6o se vidi kakav covek si,pa ovaj tvoj post za lecenje sa elektrosokova sta je a,ti nerazumes,ko si ti da nego ljcis ili da mu kazes ssa tsa da se ljeci decace,idi tamo,igraj se sa tvojim decacima,i ne jadi g....a,ajt tamo a ti admine treba da imnas isti arsin za banovanje ,nemoze neki da banujes za sve i svasta  a neki da stitis tu,ajt
Odgovori
Da li si ti procitao do kraja link koji sam postavio? Na tom linku se leci upravo bolest koju ima doticni DUHOVI u glavi...Ja nisam psovao i vredjao samo sam dobronamerno dao savet... dok ti psujes vredas sto po meni ti trebas biti kaznjen...
Mada mislim da ni doticni ne veruje u raslje nego ga neko zajebo da da nekoliko hiljada evra za "elektrošok aparat" i kad je video da to NE funkcionise hoce da ga kroz ovu pricu UTOPI naravno pod drugim imenom...
Ajde budi mi zdravo siptar i nemoj da se nerviras utice na lepotu...
Odgovori
Sarapt je potpuno u pravu,koliko vidim pocinjes Doktore da vredjas po nacionalnoj osnovi sta te boli k.... sta je covek po nacionalnosti ti ljudi su bolji drugari i prijatelji od vas pojedinaca ovde na forumu.
DA NESTO POJASNIM TEBI DOKTORE I BODI SIPKE NISU NA PRODAJU KAO STO UVELIKO GOVORIS,TO STO IMAM OD ELEKTRONIKE MOZES SAMO DA SANJAS I NE ZELIM NIKOM DA UTRAPIM ZA PAR HILJADA EVRA KAO STO KAZES JER NEMAJU CENU ZNAM DA SAM JEDINSTVEN SA NJIMA.
KAD BUDETE IMALI TAKO NESTO DA NOVCIC NALAZITE SA NJIMA ONDA CETE SHVATITI STA GOVORIM A SOBZIROM DA NIKAD NECETE IMATI TAKO NESTO NIKAD NECETE NI SHVATITI KOLIKO VREDE.
Sto se tice elektro sokova bolje iskoristi sam to dok ti je jos pri ruci jer takve doktore ne drze dugo idu van,sta ce im neuracunljivi ljudi i ko bi zeleo da ih takvi kao ti leci (ako si uopste doktor ili si se samo tako predstavio na forumu da bi imao publicitet ta su vremena prosla).
Zato bolje use i u svoje kljuse ne sekirajte se vi za mene i za ostale gledajte sebe.
Postavljate ovde kojekakve gluposti od telefona,pa daj postavi svoje sta vec imas od aparature da vidimo sa cime toliko raspolazes da vidimo kakav minoistrazivac imas sto se kurcis na tudja ledja?
Boda je u jednom postu postavio svoje i to je solidna oprema mahom svi sa tekvom i slicnom opremom idemo po terene.
Mi mozemo ovde da se vredjamo i prepucavamo od jutra do sutra ali to nije cilj foruma ako ima s nesto pametno postavi neko mesto da nemas resenje pa da pokusamo da nadjemo resenje,a ne da omalovazavate ljude stidi se svoje skole i diplome.
Sta ti Sarapat smeta?Ja cu ti reci ako neznas smeta ti sto je covek na svom mestu nije ovde bitno ko je kakve nacionalnosti trebas biti covek (ako uopste imas malo covecnosti)?
ZATO ADMINE USMERI IH AKO HOCES NEK POSTAVE NEKU NOVU TEMU PA NEKA TAMO DISKUTUJU,A NE DA VREDJAJU,PONIZAVAJU I OMALOVAZAVAJU LJUDE KOJI RADE SA SIPKAMA I RASLJAMA AKO IM NE ODGOVARA OVDE STO IZNOSIMO SVOJA ISKUSTVA I MISLJENJA NEMOJ ONDA DA KOMENTARISU KAD NE RADE SA TIM I NISU UPUCENI NI KAKO TO RADI I NA STA REAGUJU BOLJE NEKA BUDU POSMATRACI I NAUCE NESTO PA CE MOZDA I POVEROVATI JEDNOG DANA.
To sto se uvlace nekom na forumu pojedinci kako kazu ,,kakva bi to corba bila za mene da se ne umesam,,pa neka zaprzuju svoju ako ima ju uopste sta da zaprze nek zajebu vise da omalovazavaju ljude ovde na forumu.
Odgovori
Moze svako da veruje u sta hoce  ,pitam vas rasljare sta ce vam onda detektori  i ostalo od tehnike ako vec imate raslje koje sve nalaze ?  Wink evo o cemu se zapravo tu radi  ja nemam raslje na prodaju ja nemam skener na prodaju ja nemam  detektor na prodaju to su  unikati*  kojima  nema premca u svetu  ali zato mogu da vama koji imate mesta da vam pronadjem vodu ili sto vi zazelite , ( e sad moji su troskovi  moje muke 100 do 200 evra plus troskovi puta , a kad dodjem ja vam skoro uvek nadjem sto pozelite )  ali na dubini od 10-15 -- 25 ili 45 metra medjutim ja nemam puno vremena da sa vama podelim rad posto me cekaju ljudi sa istim zahtevima ko i vi  Wink ma necu da vas vise zamaram  ;D ;D svadjajte se i dalje meni je ovo vise nego simpaticno !!! Big Grin Big Grin Big Grin
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 43 Gost(a)