Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znakovi u stenama i rasljari (slike)
grom ona pretposledna slika sta je mislim da i ja znam takav znak u makedonija,pozdrav
Odgovori
vi se ljudi bas lepo igrate vama nikad nije dosadno
sarapt de si bre prijatelju sta ima jesu ovo tvoje sipke ......nesto se uprcile uvis da nehvataju avion neki
Odgovori
opet si pobegao od bolnice brat,ako ako,malo se relaksiraj,bodo care
Odgovori
ma salim se znas ti mene dosadno ubi me u pojam ovaj sneg oci mi ispadose od igrica i interneta...
samo napred drugari ima zlata za sve nas
Odgovori
ovaj sneg ce da nas unisti,u pm,ajd enek se stopi i da radimo
Odgovori
pa ko je iskopo zimnicu njega sad boli dupe..hahahah..
Odgovori
1277 godine jedan bogat vladar je uz pomoc nasilu natjeranih ljudi tude iskopo pecinu i sakrio  zlato i neke crvene komade slicne dijamantima i sad su tu niko ih nije izvadio do sada pokusavajuci uzeti odatle zlato poginulo je 13 ljudi onaj ko ude unutra na bilo koji ulaz od dva koji postoje nece zivjeti duze od 2 dana uzeo zlato ili neuzeo tu imaju duhovi cuvari i oni ce pratiti svaku osobu i ubiti na bilo koji nacin za dva dana ..najkasnije
Odgovori
gusar63 evo ja se dobrovoljno javljam pokazi mi tu pecinu punu zlata za ostalo nebrini ja cu uci odmah a duhovi su obrali bostan ima da ih nalupam i isprepadam da pocrkaju odma

inace vodili su me u blizini vladicinog hana ima neka mala pecina i kazu puna zlata ali napada ih neka ogromna zmija pe nesme da udju
ja uso nema zmije nema zlata nema nista

pobeglo i zlato i zmija bez te pitomi dodjose divlji  ;D
Odgovori
gusar63 evo i ja se javljam dobrovoljno za ulazak u tu pecinu, ako treba napravicemo ekipu kao na slici[Slika: snimanjeisterivacaduhov.jpg]
Odgovori
vidite gdje stoji ovaj desni sa rasljama bez kape ta dole stijena je pala iza nje je ulaz broj jedan kad udete dole duoko ispod je kopano i sad je zatrpano kopajte i docete do zlata prepoznacete da je kopano prije vas ima jako mnogo zlata  uvjericete se sami nek vam je sa srecom
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 11 Gost(a)