TRAZI SE HRABAR PARTNER ZA VADJENJE BLAGA - Oblik za Štampu +- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum) +-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-4.html) +--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-23.html) +---- Forum: Oglasna tabla (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-28.html) +---- Tema: TRAZI SE HRABAR PARTNER ZA VADJENJE BLAGA (/thread-552.html) Stranice:
1
2
|
TRAZI SE HRABAR PARTNER ZA VADJENJE BLAGA - mimarko85 - 18-04-2012 Trazi se hrabar i lud kao ja za nalazak velikog blaga sa dobrim detektorom da kupimo miskovica Re: TRAZI SE HRABAR PARTNER ZA VADJENJE BLAGA - pehina11420 - 20-04-2012 Hrabrost i ludost su potrebni za PLJACKU ili RAZBOJNISTVO! Ovo je sajt gde se,pretezno,oni,malo pametniji,nalaze i pokusavaju da rese enigme,vezane za neko tamo blago. Ovde nije potrebna hrabrost,(sem ako te primeti vlasnik njive),vec,malkice zdrave pameti i odlucnosti da zapocnes bilo sta od te price. A,hrabar i lud su suvise sirok pojam i kada bi gledali to tako kako si ti napisao na ovom postu,verovatno ce,bar jedno,3000 ljudi sa tim karakteristikama da ti se jave. Re: TRAZI SE HRABAR PARTNER ZA VADJENJE BLAGA - APIS - 20-04-2012 E moj brale dovedose te svrlizani u red neces vise da turas gu. .cu na zar!Jedino ako te zaripi neka Svrlizanka pa stanes na lud kamen ode ti pamet ko i meni! Re: TRAZI SE HRABAR PARTNER ZA VADJENJE BLAGA - pehina11420 - 21-04-2012 U pravu si APIS-e,100%. Dovedose me u red,nego sta! Uvek poslusam pametne i iskusne ljude,kao sto si ti...jer iskustvo se nestice za jedan dan,vec za ceo zivot. A,tebe gledam kao u "profesora",kada je iskustvo u pitanju...mislim da to nije lose,jel tako? Ali,profesore,molim Vas...Svrljizanku i dalje cekam,kao bombonjeru....ali neotvorenu. Re: TRAZI SE HRABAR PARTNER ZA VADJENJE BLAGA - APIS - 21-04-2012 Ma kolega nisam ti ja zaprimer ima i bolji ljudi i bolji mastori od mene!Sramota bi bilo da nije tako.I sam vidis da se salim i da neznam teren i duvke kako drugi znaju.Ko sto ti reko da ne iskopase u dedin vinograd magazu i da ne dodjose ispred dedinu kucu i iskopase i tuj, nebi se ja sa ovu rabotu zanimao! U pravu je pop martin moj prijatelj nemam ni mape a i slabo poznajem teren okolomoj kraj ali gde god da sam otiso na svako pitanje sam dobio iskren odgovor od ljudi i zena koje sam prvi put u zivotu sreo .Skrivene pecine, propasti zatvorene stenama davno presahle kladence kao i gde su davno prolazili putevi znam jer su mi oni pokazali.Dzabe su i kozne mape i kozne gace ako merite od puta koji nekada nije tu prolazio! A bombonjeru ce dobijes sigurno, nevolim mlogo slatko al dal da malo strbnem da vidim da nije mozda pokvarena kako da ti dam nesto sto nije zdravo ? Re: TRAZI SE HRABAR PARTNER ZA VADJENJE BLAGA - pehina11420 - 21-04-2012 Ma ostavi te price,kako ovo ili ono...znas i neznas. To koliko ti znas,sam "video" jos,mnogo ranije. Ko ume da cita "izmedju redova",sve mu je jasno kao dan,ko je ko i ko koliko zna i ume. Zato i dalje tvrdim to sto sam napisao. Profesor si ti za mnoge ovde...a,to mi je bilo jasno samo iz jednog posta koji sam procitao,kada je konan pisao o onoj slici gde se vide stubovi od cigala i ostalo,kada je pitao,da li je to grobnica ili sta vec. Ko iz topa si odgovorio,da je "banjanje" u pitanju. I bio si u pravu 100%,a to nema sanse da neko,slucajno,pogodi sta pretstavlja. Jer,ono je,za one koji se razumeju u Rim, jasno kao dan da su "podrumske prostorije" kroz koje je strujao topao vazduh i zagrevao terme. A,to da bi pogodio da je za "banjanje" nemozes.slucajno,vec treba znanje...koje ocigledno imas. A,to sto se "salis" i zajebavas...to spada,vec pod nesto sasvim drugo,u sta se ja nemesam niti je moje da raspravljam o tome. Dakle,"profesore"...prijatan dan Vam zelim. Re: TRAZI SE HRABAR PARTNER ZA VADJENJE BLAGA - APIS - 21-04-2012 Da ti ne kvarim volju i merak al ja sam pod stari dani poceo da sto rece jedanput moj zemljak peca ''planinarim''.A i lovac sam sto jes jes.Nemogu da trcim i da sas ruke vatam zverke al jos i vidim i cujem ko da sam u dvaes godine.Oko mi je jos ostro a ruka mi mirna . Al kad sam u lov bakandze za planinarenje ostavljam doma.Ukacim se na drvo cekam vepra i gledam dole moje kolege planinari kako se u gluvo doba domundjuju i cackaju oko zapis i traze izvor nad put.Mesecina a oni dole ko brobinjci polegaju kad blicnem s lampu.Nek znaju braca da gi cuvam iako nesam sas nji.Dodje mi da povikam abre neje tuj dzabe rijete nad put.Pa opet stisnem usta mozda i znaju sta traze necu da im se mesam .Ujutro kad slazim iz drvo obidjem uz put da vidim zatrpase li duvku.Obicno gu ostave pa ja zajedno sa seljaci zatrpam da neki ne skrsi kraci ni kriv ni duzan.Mi gu zatrpamo a prodje malko vreme ete gi pa al neki drugi od ko zna gde.......Ma sto rupe kopaju dobro je to sitne zemlju vade kamenje i stene nego sto krse krstovi?Dodje mi da stavim tablu ispred zapis ako nemate dobar aparat ne priodite do krs.Tako brale ne boj se ja rupe ne otvaram ja gi samo zatvaram .... Re: TRAZI SE HRABAR PARTNER ZA VADJENJE BLAGA - pehina11420 - 22-04-2012 Ma,nadji ti meni neku Svrljizanku,al da nije mnogo "otkopana"...onako,malo,ajd u redu je,al nemoj bas da je otkopana ko ta rupa gde si mogao i kraci da skrsis. Re: TRAZI SE HRABAR PARTNER ZA VADJENJE BLAGA - APIS - 22-04-2012 Ma brale ja gi zato i pisim da se neki ne povredi i skrsi kraci .A ne mog da znam kolka je dok ne spustim sondu. A de rajber rodjo projde burgija landara..... Re: TRAZI SE HRABAR PARTNER ZA VADJENJE BLAGA - pehina11420 - 23-04-2012 U,bre APISE...batali to "spustanje" sonde na moj teren...ce ti olupam garetta o tu Svrljisku subaru |