Forum skriveno blago - zakopano blago
Suvi do kod Zagubice - Oblik za Štampu

+- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum)
+-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-4.html)
+--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-23.html)
+---- Forum: Oglasna tabla (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-28.html)
+---- Tema: Suvi do kod Zagubice (/thread-4955.html)



Suvi do kod Zagubice - TITANIK - 12-11-2016

pozdrav i postovanje svim ljubiteljima ovog hobija interesuje me da li imate neko saznanje o Suvom dolu kod Zagubice da su tu nekada negde Bugari sakrili nesto? i ako moze mala pomoc oko cuvene pruge kod Bora koja ide ka Zagubici da su se poluge krile po sumama i brdima koju svi pominju a nigde nista konkretno da pise. Hvala svima i svako dobro.


Odg: Suvi do kod Zagubice - Tursko i Cetnicko Zlato - 12-02-2017

Pozdrav druze ja sam iz tvoje blizine pa ti mogu reci jedino da mi je jedan stari covek pricao o jednom tovaru zlata prica da se negde na Planini Beljanici nedaleko od suvog dola nalazi zakopano blago gde su cak i bili znakovi kao recimo orao krst i neznam sta je vec sve bilo covek je dosao sa mapom u tvoje rodno mest o rekao da mu neko pokaze takozvano mesto jer je on imao mapu ali je neko pametan kad je cuo za tu pricu otisao i unistio sve znakove cekicem i to vise nikada nije pronadjeno jer ovaj sto je doso nije mogao da se orjentise sa mapom bili su mu potrebni znakovi


Odg: Suvi do kod Zagubice - PROFESIONALNI AMATER - 12-02-2017

Jedinu pricu koju sam cuo je da je preziveli Nemac poslao dvojicu da traze zlato  blizu pruge kod motela Rtnj izvor OSMAK.