Forum skriveno blago - zakopano blago
ONO LEPO ZUTO NEKADA ZNA DA ISPLIVA ? - Oblik za Štampu

+- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum)
+-- Forum: Arheologija (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-9.html)
+--- Forum: Korisne stvari vezane za arheologiju (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-85.html)
+--- Tema: ONO LEPO ZUTO NEKADA ZNA DA ISPLIVA ? (/thread-431.html)

Stranice: 1 2

ONO LEPO ZUTO NEKADA ZNA DA ISPLIVA ? - citytaxi - 12-09-2011

KAKO ?  '' ISTINA ILI ZABLUDA ''  ako neko nesto zna o ovom fenomenu neka pise !  Wink  Veliki pozdrav FIXXX-u ,koji mi je iskreno zagolicao mastu !    8)

Re: ONO LEPO ZUTO NEKADA ZNA DA ISPLIVA ? - zeus - 12-09-2011

Ako hoces istinu zasto nekad zna da ispliva? pogledaj  novu teoriju o zlatu.  Smile
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/cudesna-nova-teorija-o-zlatu-na-zemlju/

Re: ONO LEPO ZUTO NEKADA ZNA DA ISPLIVA ? - citytaxi - 13-09-2011

Pozdrav ZEUS ,ali mislim da kolega FIXXX ,nije 100% mislio na taj nacin koji si mi dao kao odgovor na moje pitanje . Ipak mislim da on zna drugu metodu ali o tome mudro cuti, pa bih ga zamolio za njegovu teoriju ?  ???

Re: ONO LEPO ZUTO NEKADA ZNA DA ISPLIVA ? - fixxx - 14-09-2011

(13-09-2011, 09:50 PM)citytaxi link Piše: Pozdrav ZEUS ,ali mislim da kolega FIXXX ,nije 100% mislio na taj nacin koji si mi dao kao odgovor na moje pitanje . Ipak mislim da on zna drugu metodu ali o tome mudro cuti, pa bih ga zamolio za njegovu teoriju ?  ???
U pravu si,druga stvar je u pitanju,s tim sto ova metoda zahteva malo vise proucavanja,na prvom mestu poznavanje sastava zemljista koje se istrazuje,pa onda proucavanje kretanja istog itd. itd.Ovo je osnovno sto se mora znati,sve ostalo su uticaji vezani samo za dato mesto.Znaci , mnogo dobro poznavanje geologije i ostalih nauka vezanih za sferu istrazivanja zemlje,vode stena.........nije lako ali mora tako!!!!
Pozdrav..........fixxx Smile

Re: ONO LEPO ZUTO NEKADA ZNA DA ISPLIVA ? - pehina11420 - 11-06-2012

Brate mili,sta ti isprica!?  Poruka za "City taxi" je sledeca....kada moja pokojna baba Zivana bude "isplivala na povrsinu",tada ce,druze moj,i "ono lepo zuto" da ispliva,takodje!  Nemoj da te zamlacuju kojekakvim budalastinama,za koje da bi "razumeo",moras da zavrsis,bar,17 fakulteta,medju kojima je kako nas drug kaze,da ga citiram: " mnogo dobro poznavanje geologije i ostalih nauka vezanih za sferu istrazivanja zemlje,vode stena". ...!!!!????  :o :o :o  Ljudi moji,skoro se nisam smejao vecim glupostima na Net-u. Zao mi je,samo,sto nisam ranije video ovaj post,pa da na njega na vreme odgovorim i napisem koju lepu rec,ali dobro,nije kasno nikada,jer,glupost nezastareva...NEVER! Smile Smile Smile

Re: ONO LEPO ZUTO NEKADA ZNA DA ISPLIVA ? - APIS - 12-06-2012

More zna da ispliva i to jos kako!Joste akoj imas bager i rovokopac ma izleti kako poganac iz duvku!Ete nasi putari Grci u vodeniciste isterase na povrsinu 300 kila poluge a oko Moraliju pored krecanu ni manje ni vise nego cetiri tone i to sve zutaci!Joste nisu stigli ni da se obrisu od znoj od vrucinu  ete stigose i zandari i blokirase brdo.Mislese da narod  suntav pa gi nece vidi .Putari su ti najobavesteni od tuj rabotu!Idu tamo gde je  nekada bio stari put a Bogami riju i obaljaju kamenje i obikaljaju i svude gde planovi pokazuju tako.Rcnu malko ovde pa malko onde i sve tako.Svude gde se praje koridori tu i zlato bega na povrsinu!Zato se ovolko i zure stra gi da slucajno kad  zlato  iz zemlju izlegne negde ne pobegne. Ma da pobegde na drugo mesto tuj na tuj planinu dobro bi bilo  ostalo bi si kude nas , nego bega brale al u njini si dzepovi a cinimise da najvise bega al u stranjski!!!

Re: ONO LEPO ZUTO NEKADA ZNA DA ISPLIVA ? - himovich - 12-06-2012

POZ za site sportisti na ovo forum za pop martin ako ve iteresira i koj znae nesto tacno mose da zborime samo edno prasajne pop martin e klsan i sto pisal poz

Re: ONO LEPO ZUTO NEKADA ZNA DA ISPLIVA ? - pehina11420 - 12-06-2012

Nisam cuo za tu cifru od 4ooo kg,ja cuo za 1800 kg ,ali nebitno,nego....jel bio ovaj himovich skoro na posmatranju?

Re: ONO LEPO ZUTO NEKADA ZNA DA ISPLIVA ? - himovich - 12-06-2012

HIMOVIC NE SPAVA DA NISI KRESKA A STA TE MUCI NEZNAM NA MOJ KOMENTARI CEKAM ODGOVOR TOJE TAJ POP HIMOVIC POZ

Re: ONO LEPO ZUTO NEKADA ZNA DA ISPLIVA ? - mincic - 13-06-2012

To je bila tema na nekom drugom postu
Zar zaista ni jednom da se negde javi taj nalaz . Mislim nesto javno . i mi da vidimo to.