najveca magaza.. - Oblik za Štampu +- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum) +-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-4.html) +--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-23.html) +---- Forum: Oglasna tabla (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-28.html) +---- Tema: najveca magaza.. (/thread-3261.html) Stranice:
1
2
|
najveca magaza.. - panki - 22-02-2014 Pozdrav svima, koja je po vama najveca magaza, najbogatija, po kolicini blaga. Odg: najveca magaza.. - grotagold - 22-02-2014 1. Sjedinjene Američke Države - Službeni iznos zlata u tonama: 8.133,5 tona. Postotak deviznih rezervi u zlatu: 71,7 posto. Već godinama Amerika je na vrhu liste zemalja s najvećim rezervama u zlatu. Gledano količinski, nekada su imali puno više. 1952. čak 20.663 tone, dok su ispod 10 tona prvi put pali 1968. 2. Nemačka - Službeni iznos zlata u tonama: 3.387, 1 tona. Postotak deviznih rezervi u zlatu: 68,7 posto. 3. Italija - Službeni iznos zlata u tonama: 2.451,8 tona. Postotak deviznih rezervi u zlatu: 67,2 posto. Naši susedi ne rasprodaju zlatne rezerve. 2011. italijanske bake od središnje banke zatražile su da kupi još zlata kako bi se ojačala. 4. Francuska - Službeni iznos zlata u tonama: 2.435,4 tona. Postotak deviznih rezervi u zlatu: 66,1 posto. 5. Kina - Službeni iznos zlata u tonama: 1.054,1 tone. Postotak deviznih rezervi u zlatu: 1,2 posto. 6. Švajcarska - Službeni iznos zlata u tonama: 1.040,1 tona. Postotak deviznih rezervi u zlatu: 8,3 posto. 7. Rusija - Službeni iznos zlata u tonama: 1.015,1 tona. Postotak deviznih rezervi u zlatu: 8,3 posto. 8. Japan - Službeni iznos zlata u tonama: 765,2 tona. Postotak deviznih rezervi u zlatu: 2,6 posto. 9. Holandija - Službeni iznos zlata u tonama: 612,5 tona. Postotak deviznih rezervi u zlatu: 54 posto. 10. Indija - Službeni iznos zlata u tonama: 557,7 tona. Postotak deviznih rezervi u zlatu: 8,4 posto. Eto gde su najbolje magaze za "KOPANJE" a sto se tice Srbije...IZNOS JE NEPOZNAT...JOS SE TRAZI 8) Odg: najveca magaza.. - panki - 22-02-2014 Hvala Grota, veoma poucno ali nisam mislio na te magaze. Mislio sam na to sto pise po svim tim planovima i mapama. Na to sto je pop Martin mozda nasao i opisao, pa sam hteo da uporedim sa time sto su mi neki stari ispricali. Odg: najveca magaza.. - sportist - 23-02-2014 po mojim saznanjima najbogatija magaza je,, EMINOVA MAGAZA,, Odg: najveca magaza.. - Timpolok - 12-05-2016 (23-02-2014, 03:29 PM)sportist link Piše: po mojim saznanjima najbogatija magaza je,, EMINOVA MAGAZA,, A na osnovu koje reference iznosite ovo misljenje? Odg: najveca magaza.. - Alexander Macedonian - 13-05-2016 Gde je ta Eminova Magaza jel se nalazi u Srbiju Odg: najveca magaza.. - Matica - 14-05-2016 Dali su magaze samo turcizmi za podrume ukucama ili se misli na prostorije iskopane uzemlji, pecine i sl. . Odg: najveca magaza.. - Vudi Alen - 08-06-2017 Postovani tragaci, neznam za Eminovu magazu.Mozda je to onaj bunar kod Pirota? Ali znam da su dve najvece magaze ona Imperatora Trajana u Zajecaru i druga njegova u Knjazevcu(Baranica).Prvu u Zajecaru je nasledio Imperator Galerije i ona se nalazi tamo gde je sada grad Zajecar, a ne na lokalitetu Felix Romuliana.Trajan je preneo negde oko 5000 tona zlata i skoro 4000 tona srebra sa ostrva Ada Kale na Dunavu u ove dve ogromne magaze.Jedan deo zlata iz Baranice je kasnije prebacen u grad Petrus kod Paracina. Postoje vise ulaza u ogromni sistem hodnika i sve je radjeno na 3 nivoa.Na svakom od ulaza stoji mermerna tabla sa velikim X i F(oznaka za Fondo-trezor). S postovanjem, Vudi Odg: najveca magaza.. - PROFESIONALNI AMATER - 14-08-2017 Postovani Vudi Alene Malo neverovatna prica oko magaze u Zajecaru.Da pricaju o Gamzigradu Romulijani i nekim tunelima prica se. O nekom zlatu na Kraljevici koje je navodno u begu ostavila neka kraljica prica se.Da postoji tunel koji spaja Romulijanu Kulu i Vidin prica se.Ali o magazi u Zajecaru eto priznajem prvi put cujem.Galerije je nasledio od Trajana.Pa zar nije logicno da je to oko Romulijane Gamzigrada Zvezdana. U Zajecaru se uvek gradilo i nije mi poznato da su nadjeni bilo kakvi tuneli.Kazete ima puno ulaza. .Moze li uopsteno da kazete nesto blize o tome. Odg: najveca magaza.. - strelaclavica - 22-08-2017 Svaka cast na ovako lepim podacima samo me zbunjuje kolicina 5000 tona zlata na jednom mestu da li je moguce i kakva li je tu zastita u pitanju ....ako je sve izneseno tacno onda verujem da sam djavo sve to cuva... |