Izrađujem DELTA SNIFFER XR-71 - Oblik za Štampu +- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum) +-- Forum: Metal detektori Srbija - detektori za metal (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-5.html) +--- Forum: Kupovina - prodaja metal detektora (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-67.html) +---- Forum: Prodajem (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-69.html) +---- Tema: Izrađujem DELTA SNIFFER XR-71 (/thread-229.html) |
Izrađujem DELTA SNIFFER XR-71 - admin - 15-05-2011 Prodajem-izradjujem po narudzbini Delta Sniffer xr-71 PI detektor sa sondom 32 cm i sondom 1 metar X 1 metar. Dubine sa velikom sondom dosezu do 1,5 - 2 metra u zavisnosti od velicine predmeta u zemlji,a sa malom sondom do 90 cm.Radi na frekvencijama od 100 do 300 Hz.Detektor je veoma stabilan i osetljiv na sitnije predmete.Postoji mogucnost testiranja na terenu za okolinu Kraljeva i Cacka. Kontakt: <!-- e <a href="mailto:filipfilipovic1983@hotmail.com">filipfilipovic1983@hotmail.com</a><!-- e 065/6220355 Re: Izrađujem DELTA SNIFFER XR-71 - fixxx - 10-09-2011 Moram da dodam da su karakteristike detektora koje izradjujem 100% tacne i da licno odgovaram za sve sto je u oglasu napisano.Veliki pozdrav svima..............fixxx Re: Izrađujem DELTA SNIFFER XR-71 - citytaxi - 10-09-2011 Kakve su mogucnosti detektovanja bakarne ploce 30cm x 40cm x 10cm ,na dubini od 3,5 metara u mineralizovanom zemljistu ,inace ova masina mi je bas privukla paznju ! 8) Re: Izrađujem DELTA SNIFFER XR-71 - fixxx - 10-09-2011 (10-09-2011, 10:35 PM)citytaxi link Piše: Kakve su mogucnosti detektovanja bakarne ploce 30cm x 40cm x 10cm ,na dubini od 3,5 metara u mineralizovanom zemljistu ,inace ova masina mi je bas privukla paznju ! 8)Zdravo citytaxi!Ja do tolikih dubina u svom skromnom iskustvu(mada smatram da ga ima dovoljno sto se tice detektora koje prodajem)nikad nisam kopao Ako imas spremljen poligon za testiranje tolike ploce tu sam,dogovorimo se samo za datum.Po meni je to najmerodavnije.Ako si za javi se na PP.Pozdrav. Re: Izrađujem DELTA SNIFFER XR-71 - banebeograd - 11-09-2011 (10-09-2011, 10:35 PM)citytaxi link Piše: Kakve su mogucnosti detektovanja bakarne ploce 30cm x 40cm x 10cm ,na dubini od 3,5 metara u mineralizovanom zemljistu na 3,5 m dubine predmet bi morao da bude najmanje 2-3-4 puta veci da bi uspelo ... Re: Izrađujem DELTA SNIFFER XR-71 - fixxx - 11-09-2011 ........... ili mozda na vlaznom,tj.propisno natopljenom zemljistu,pa da date dimenzije dupliramo na toj dubini......... i opet bi bilo pitanje koliko bi to siguran signal bio.Ja opet svima kazem da "ono lepo zuto" zna i da "ispliva" iako je po strukturri teze od zemlje.Ali to je druga prica koju cemo pricati neki drugi put. Pozdrav...........fixxx Re: Izrađujem DELTA SNIFFER XR-71 - citytaxi - 11-09-2011 Pozdrav FIXX ! Razumem da je 3,5 m ,velika dubina ,pa me zanima na kojoj dubini bi realno ova bakarna ploca mogla biti detektovana ,a malo si mi zagolicao mastu kada si pomenuo da 'ono lepo zuto' moze da ispliva ? ??? Re: Izrađujem DELTA SNIFFER XR-71 - fixxx - 11-09-2011 (11-09-2011, 01:34 PM)citytaxi link Piše: Pozdrav FIXX ! Razumem da je 3,5 m ,velika dubina ,pa me zanima na kojoj dubini bi realno ova bakarna ploca mogla biti detektovana ,a malo si mi zagolicao mastu kada si pomenuo da 'ono lepo zuto' moze da ispliva ? ???Pozzz...........realno na suvom zemljistu bilo koje vrste 1,5-manje vise metara sigurnim signalom,ostalo su podesavanja,mineralizacija,vlaznost itd. itd.Jos uvek preporucujem teren i samo teren,jer se tu vide prave karakteristike.ja jos uvek nisam izbacio video test jer se realno svaki detektor drugacije ponasa na razlicitim terenima.I- da naglasim - ni jedan detektor do sada izmisljen nije svemoguc.ali moze biti u dobrim rukama sa dosta znanja i iskustva. Veliki pozdrav......................fixxx Re: Izrađujem DELTA SNIFFER XR-71 - banebeograd - 11-09-2011 (11-09-2011, 02:15 PM)fixxx link Piše: realno na suvom zemljistu bilo koje vrste 1,5-manje vise metarato bi bilo realno... |