TRAZI SE KUM - Oblik za Štampu +- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum) +-- Forum: Metal detektori Srbija - detektori za metal (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-5.html) +--- Forum: Korisne stvari (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-63.html) +--- Tema: TRAZI SE KUM (/thread-1602.html) |
TRAZI SE KUM - orbit - 03-04-2013 Pozdrav svima zeleo bih vase misljenje oko naziva metaldetektora znaci ! kako biste vi ime dali detektorima odnosno detektoru , predlozite imena za nas pulsni detektor i nas vlf detektor ! predlozicu za pi nekolko imena a vi predlozite vasa imena pobedniku sledi nagrada 10 posto od cene prvog pi detektora i 10 posto od cene vlf detektora ili 100 - 150 evra ! evo moih predloga za pi pulse energi , winer pulse , ultima pulse hvala svima na saradnji !!!!! Odg: TRAZI SE KUM - GAVRILO PRINCIP - 03-04-2013 Za VLF može kratko,jasno i zvučno T-REX Lako pamtljivo,moćno i agresivno. Za Pulsni može " PULSE HUNTER " Odg: TRAZI SE KUM - dr.jare - 03-04-2013 Za pulsni moze "Multi Puls Hibridn"... a za VLF moglo bi "Monstrum" Odg: TRAZI SE KUM - gtarget - 03-04-2013 pulsni " Puls master" ,za VLF " Orbit master' Odg: TRAZI SE KUM - twins - 03-04-2013 Posto je godisnjica edikta mogao bi jedan da bude Constantin ! Odg: TRAZI SE KUM - somi22 - 04-04-2013 Pored imena svakog detektora bilo bi dobro imati i ime samog brenda (proizvodjaca) koje bi stajalo ispred. Nazivi naravno na engleskom zbog potencijalnih inostranih kupaca, a ionako primamljivije i vise "svetski" zvuci. Neki od naziva koje si predlozio mi se ne svidjaju jer bi u prevodu znacili nesto kao "pulsna energija", "pobednikov puls", itd... Jednostavno, zvuci malo neozbiljno. Sa druge strane, "Pulse Ultima II" npr., ne zvuci lose. Neki drugi predlozi mi nisu bas prihvatljivi jer koriscenje reci kao "master" i "hunter" neodoljivo podseca na cuvenu Garrett-ovu seriju, (kao kinezi kada ubacuju imena proizvoda da budu slicni poznatim brendovima). Dakle, da rezimiramo osnove u davanju imena bilo kom proizvodu: 1. Imena moraju biti kratka 2. Laka za pamcenje 3. Povezano sa oblascu kojoj proizvod pripada 4. Engleske reci vise manje poznate ciljnoj grupi Moji predlozi bi bili: Za naziv brenda : "Discovery" metal detectors Za modele: PI --- Discovery Pulse Ultima VLF --------- Discovery Ranger I ili Discovery Deep Chaser Ukoliko je "Orbit" naziv brenda, (sto nije preporucljivo i nije najsrecnije resenje s obzirom da vec postoji jedna vrsta svetskog brenda za sasvim drugi proizvod na koji naziv asocira), onda moze i Orbit Discovery I ili slicno. Za nagradu cemo se dogovoriti nakon prve prodaje. Pozdrav! Odg: TRAZI SE KUM - orbit - 04-04-2013 Hvala svima ! a pre svega svidja mi se imena i naziv brenda sto je somi 22 predlozio mozda se desi da nesto od toga prihvatim !!!! Odg: TRAZI SE KUM - Timakumminus - 04-04-2013 ja bi gi krstio pop cira i pop spira mada mislim da nece da prodje : Odg: TRAZI SE KUM - dr.jare - 05-04-2013 Mislim da je ime detektora najmanje bitno jer na trzistu danas imas sve i svasta (mislim na nazive)... po meni je bitan izgled (to na zapadu prolazi) i u zadnje vreme primenjuje se nova marketinska caka da se nadje "nesto" sa detektorom kao sto je navodno onaj skupi model Minelaba nasao gromadu zlata ili Bugarski Golden Mask nasao zlatnu masku... mozda je to moglo da se nadje i sa BFO detektorom ali... Samo kod nas ako nadjes nesto i hvalis se njime moze da se na***e... Pozzz Odg: TRAZI SE KUM - mincic - 05-04-2013 PULSE MONSTER |