GARRETT GTI 2500 sonda DD 45 cm - Oblik za Štampu +- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum) +-- Forum: Metal detektori Srbija - detektori za metal (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-5.html) +--- Forum: Komentari i testovi (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-62.html) +--- Tema: GARRETT GTI 2500 sonda DD 45 cm (/thread-1129.html) Stranice:
1
2
|
GARRETT GTI 2500 sonda DD 45 cm - neca - 05-12-2012 Da li neko zna kako bi se ponasao garrett gti 2500 sa sondom DD 45 cm koja moze posebno da se kupi a proizvodi je DETECH. Nadam se da je dubina veca ali za koliko i sta je sa diskriminacijom i mineralizacijom,to mi je bitno da bih izbegao koriscenje TOSa. Hvala unapred! Odg: GARRETT GTI 2500 sonda DD 45 cm - relco - 26-01-2013 (05-12-2012, 12:00 AM)neca link Piše:Da li neko zna kako bi se ponasao garrett gti 2500 sa sondom DD 45 cm koja moze posebno da se kupi a proizvodi je DETECH. Nadam se da je dubina veca ali za koliko i sta je sa diskriminacijom i mineralizacijom,to mi je bitno da bih izbegao koriscenje TOSa. Hvala unapred! Nije los.Samo zavisi od toga na koje terene ces ici.Na zagadjenim terenima moras prvo sa manjom sondom sve da ocistis po povrsini pa tek onda sa velikom. Odg: GARRETT GTI 2500 sonda DD 45 cm - Sneshko - 12-02-2013 neco! Са DD сондом од 45 цм. за GTI 2500 нећеш добити већу дубину за новчиће већ само за веће предмете (фибуле. фигурице, тацне итд.), али дубина за новчиће остаје иста као и са његовом фабричком концентичном сондом од 32 цм. Поздрав! Sneshko Odg: GARRETT GTI 2500 sonda DD 45 cm - Sneshko - 09-06-2013 [size=18pt]VLF метал-детектор Garrett GTI 2500 Pro без тајни[/size] Како да подесите Ваш детектор Garrett GTI 2500 и да из њега извучете максимум који ову машину претвара у праву „звер“ у односу на огромну већину детектора из истог ценовног ранга? Све тајне овог детектора сазнаћете из књиге „VLF метал-детектор Garrett GTI 2500 Pro без тајни“ која ће Вам омогућити да сазнате сасвим нове и (међу многобројним функцијама), скривене могућности Вашег апарата Garrett GTI 2500, без обзира коју сонду користите и у којем моду (радном режиму) истражујете. Књига Вам омогућава да поступно, корак по корак, упознате све могућности Вашег Garrett GTI 2500 детектора и да га подесите тако да без проблема и са јасним звучним сигналом открива металне предмете у земљи и на дубинама за које нисте ни претпостављали да их Ваш детектор може достићи. У књизи се налази и преведено на српски језик оригинално упутство за рад са метал-детектором Garrett GTI 2500 Pro америчке фирме Garrett које је преведено описном методом и без помоћи компјутерских транслатора, тако да је упутство о коришћењу сасвим смислено и потпуно јасно сваком почетнику који овај модел детектора пви пут узме у руке. Књига је писана на основу искуства њеног аутора током петогодишњег рада са метал-детектором Garrett GTI 2500 Pro. Сва ауторова искуства и сазнања изнета су у посебном поглављу које Вас корак по корак, на веома јасан и разумљив начим уводи у правилно и исправно подешавање детектора Garrett GTI 2500 Pro како би он био у стању да постигне што веће дубине у детекцији металних предмета, и да и при томе без проблема веома тачно разликује, тј. дискриминише детектоване предмете како би сте Ви одмах знали о којој врсти детектованих металних објеката се ради и на којијм дубинама. Поред свега тога, књига вас упознаје и са свим актуелним законима и законским одредбама у држави Србији о којима морате водити рачуна током истраживања са Вашим детектором. Такође, у књизи се налазе и основна знања из метал-детекције која увек морате имати на уму без обзира да ли се метал-детекцијом бавите из хобија или професионално. Књига је А5 формата (148 х 210 мм). Штампана је на 80-грамском фином бездрвном папиру и писана је ћирилицом. Има 170 страна, а увезана је у меке колор корице. У књизи се налазе и бројне црно-беле илустрације које прате текст. За више детаља у вези ове књиге видите следећу страницу на овом форуму: http://www.skrivenoblago.com/index.php/topic,2160.0.html Поздрав! Sneshko Odg: GARRETT GTI 2500 sonda DD 45 cm - neca - 19-08-2013 Druze Sneshko hvala ti na odgovoru tek sada sam video, odavno sam odustao od kupovine ovog aparata. Pozdrav ! Odg: GARRETT GTI 2500 sonda DD 45 cm - igibel - 19-08-2013 sta je presudilo da odustanes od ovog aparata ako nije tajna? Odg: GARRETT GTI 2500 sonda DD 45 cm - neca - 20-08-2013 Druze igibel, gledao sam da spojim korisno i potrebno . Nadam se da ti je jasno, sve zavisi sta hoces da trazis i koliko para hoces da izdvojis za detektor. Pozdrav ! Odg: GARRETT GTI 2500 sonda DD 45 cm - bodatajson - 27-08-2013 garet gti 2500 nije aparat za svakoga obzirom na cenu i specificnost samog aparata razmislite dobro pre kupovine jeste pfofesionalni model jeste odlican ali zahteva da se srodis sa njim i da mu se posvetis maxsimalno i rezultati neizostaju inace za njega me vezu lepe uspomene sa jos lepsim nalazima u svakom slucaju vrhunska masina Odg: GARRETT GTI 2500 sonda DD 45 cm - Vili - 20-08-2016 Gti me polude nemogu da ga svatim nikako svira na sve sta mu naidze Odg: GARRETT GTI 2500 sonda DD 45 cm - pirrossi - 20-08-2016 citam pa ste me nasmejali, kako se svi tu foliraju i lazu jedan drugoga,pa gde moze da bude dobar max, do 30cm,tu se gubi vreme sanjime,ocete da nadjete a da neulozite nista,necu da uvredinm nikoga ali mora da se ulozi malo novca za dobru stvar, |