Forum skriveno blago - zakopano blago
Mečka i rupa - Oblik za Štampu

+- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum)
+-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-4.html)
+--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-23.html)
+---- Forum: Znakovi (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-27.html)
+---- Tema: Mečka i rupa (/thread-10.html)

Stranice: 1 2


Mečka i rupa - admin - 12-10-2010

Možda nekome nešto znači ...


Re: Mečka i rupa - Auromajdan - 17-10-2010

Veliki pozdrav za tebe prijatelju zanima me ako bih mogao da mi odgovoris,gde se ovo mesto otprilike nalazi pa ako nije problem i nije daleko od mog mesta mozda bi smo mogli da saradjujemo u vezi toga tako da ako si za saradnju javi se..


Re: Mečka i rupa - operativac - 30-10-2010

ima prepostavke da nedostaje jos jedan predmet dabi se resila sifra ili putokaz . A to je predmet koji se postavlja u rupi : stap ,cistilica za kuburu i itd.


Re: Mečka i rupa - operativac - 09-11-2010

Ako rupa ima dubinu, ubadanjem stapa u rupi drugi kraj stapa pokazace pravac na sledeci znak ili "mesto" ili postoji plan koji kazuje sta u rupi se postavlja . To "nesto " ima oblik koji bi dalo sledecu marsutu ako nije kamen sa meckom pomeran-zarotiran ? Jedino ostaje da pokazivac fotografije malo vise bude recit ako mogu da mu resim "zgonetku" ??


Re: Mečka i rupa - Auromajdan - 09-11-2010

Koliko ja primecujem na ovoj fotografiji tj.slici ovo je po meni stena a ne neki pokretan kamen,tako da mecka nije mogla da se rotira ,,radi se o sledecem u kom pravcu gleda mecka tamo treba tragati za preostale znakove i da li neko zna kolika je ta rupa siroka i dubokatj.da li moze mecka da stane u nju,znakovi koji treba da se nadju gde gleda mecka je ciganin sa stapom u rukama,,i praijatelju za kraj ako nije problem gde se nalazi ovo mesto??? Pozz


Re: Mečka i rupa - operativac - 11-11-2010

Postoje osnivac postavio sliku , neka on da odgovor za mecku ? Posto verujem da nije je slucajno naso vec sa namerom a nije resio sifru neka malo pogura pricu !Po mom zapazanju slika datira vise od 10 god. stena je ociscena a onda prelivena vodom dabi se ukazao znak .Fotografija se nalazi na vunenom pletivu koje se jos koristi u juznim krajevima a kojim ? Rupa ispod znaka dali datira otkad postoji znak ili meckina glava gleda u dati pravac za sledeci znak to ostaje na autoru postavke-fotografije ???


Re: Mečka i rupa - admin - 11-11-2010

Osnivac je samo video sliku i nista vise od toga.Znak je mnogo interesantan i sigurno je povezan sa Pop - Martinom i Starom planinom.


Re: Mečka i rupa - operativac - 11-11-2010

Uspeo sam da dodjem do informacije o znaku on se nalazi u Bugarskoj ! Tako da "setnja" otpada !!!


Re: Mečka i rupa - Auromajdan - 13-11-2010

Aha ok hvala na informacijama tj.odg.ok jbg nema nista pozz i svako dobro..!!


Re: Mečka i rupa - plandzija - 27-11-2010

Stavi u rupu stap . ,,Gde kazuje stap 40 krocki preko vodata sto vidis zut kamen kao pola covek na njega krst ,,. Ako se uklapa javi se za dalji opis .Postoji i druga opcija da se ispod mecke nalazi polumesec.