DA VIDIMO SAD JUNAKE - Oblik za Štampu +- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum) +-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-4.html) +--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-23.html) +---- Forum: Znakovi (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-27.html) +---- Tema: DA VIDIMO SAD JUNAKE (/thread-1127.html) |
Odg: DA VIDIMO SAD JUNAKE - marsovac - 02-01-2013 Ja otvaram skolu... marsovac Odg: DA VIDIMO SAD JUNAKE - MilanAT - 02-01-2013 Samo ako dajes certifikat koji priznaje drzava Odg: DA VIDIMO SAD JUNAKE - marsovac - 02-01-2013 Pa naravno.... Odg: DA VIDIMO SAD JUNAKE - kosac - 03-01-2013 Postovani Milane Nisam mogao ranije da ti odgovorima , bio sam i jos uvek sam bolestan.ovako ,koliko god da pokusavam da shvatim sta ti radis u pogledu trazenja zakopanog izgubljenog blaga nikako da shvatim.Meni ne treba vise zlata toliko sam dugo radio ispiranje u raznim stranim zemljama pa i ovde u Srbiju.Toliko sam prodao novcica pa i zlatnika koji su nadjeni u ovoj zelmlji Srbiji. Nisu ovde bile poturice .Ovde su bili junaci koji su oslobodili sve narode i narodnosti.Tako da je ovaj ponosit narod znao da se suprotstavi dusmanima i Turcima.E sada ako ti mislis da smo mi Srbi bili samo ovcari koji su pisali po kamenju jer nista drugo nisu znali i nisu menjali veru isli u ko zna koju pukovniju.Ne druze nisu Srbi zaostao narod da bi se igrali spicem i cekicem u kamenju da bi mi sada lomili glave sta je pisac hteo da kaze.U vrletima nasih planina bogu iza nogu gde je najblize selo 15 kilometara nisu bili ovcari .Ali sta to vredi tebi da govorim kada smo mi za tebe zatucan narod.Koji je lakoveran i zeli da se obogati citanjem znakova.Druze koliko puta sam video vas gasterbajter koji prodajete m.... za b.... jer vi ste u INOSTRANSTVUUU.,ej bre.I sada kada bi mogli da niko nista ne uspe u Srbiji da bi ste vi bili najbogatiji .E moj druze ,dete si za mene skoro duplo godina imam i mogu ti reci mani se ti ovog hobija idi ti tamo Svabama .... Jer tamo ti je sigurno i ne daj Boze da treba nekom Srbinu da pomognes , pomocices mu tako sto ces ga isterati iz Austrije da samo ti i tebi slicni ostanu tu Ostavi se ti ovoga jer smo mi OVCARI .Sta ce lakej Svabski sa OVCARIMA.Ne ide to .Tupi zatucan Srbi sa Svabom .Koji je video beeeloga sveta pa sada digo i on noge. Ovo ti zadnji put pisem nakon ovoga necu ti odgovarati toliko nevaspitanja i bezobrazluka nisam skoro sreo . Nemas ni kucno osnovno vaspitanje da ne vredjas .Ajde sto pokusavas mene ali ceo srpski narod e to ti ne mogu dozvoliti. Ako ces da pises NIKADA ne uzimaj u usta Srbe. Odg: DA VIDIMO SAD JUNAKE - Acabeograd - 03-01-2013 Mincic.kosac,marsovac i ostali slicni nama,,nemojte se truditi dzaba....jednostavno nije svako drvo za sviralu...... Odg: DA VIDIMO SAD JUNAKE - MilanAT - 03-01-2013 Kuku meni sta covjek napisa....ja vrijedjao Srbe, gdje???? Pa i aja sam Srbin, zasto bih vrijedjao svoj rod i svoj narod...svasta da cujem (procitam). Ove price o nasem narodu u inostranstvu sam cuo ne znam koliko stotina puta....vi ocigledno imate nekakve lose predrasude o nama koji zivimo i radimo u inostranstvu...nisu svi ljudi isti a nisu ni svi ovcari. Ne poznas me i ne znas kakav sam, zato ne treba da me trpas u kos sa osobama, sa kojima si vjerovatno imao loseg iskustva (da me poznajes nebi sigurno tako mislio o meni). To sto si ti do sada prodao brdo ovoga ili onoga, meni ne znaci nista, ja nisam prodao nista i nemam namjeru. Sto se tice hobija vec sam napisao negdje da mi isti sluzi kako bih se psihicki odmorio i zaboravio svakodnevicu a ako se nesto nadje dobrodoslo. Nisam imao namjeru nikoga uvrijediti, ali sta da radim, prva uvreda je dosla iz tvoga pera nazvavsi me atom i nista ti nisam uvredljivo na to odgovorio, bar ne konkretno kao ti meni. Ja cu uvijek ostati iza onoga sto mislim o tim stvarima i naravno nista licno protiv tebe nemam niti cu imati...zasto bih uopste i imao. Meni ono sto ne odgovara i sto mi smeta iznesem javno, da li ce to nekoga pogoditi, kao tebe i jos par njih, to nije moj problem. Razmisli...ja sam govorio protiv toga cime se ti bavis, ti si govorio protiv mene i svih nas koji se nalazimo u inostranstvu...pominjao si kako prodajemo M pod B, isto kao sto sam i ja rekao za te vase rabote....ne znam gdje si i iz koga konteksta izvukao da sam ja govorio protiv srba kao naroda...okreces rijeci kao sto to radi moja supruga ...ti kada vrijedjas je u redu, kada tebi neko kaze nesto sto se tebi ne svidja onda to nije u redu i pocnes napadati....sa tvojih 80 i kusur godina (rekao si da si duplo strariji od mene) trebao bi malo drugacije da se ponasas, ali ako to nisi naucio za toliko godina ne vjerujem da ces se promijeniti do kraja zivota. Jos jedno da ti kazem...ja se ovaca i ovcara ne stidim, rodjen sam i do neke 20-e godine sam zivio na selu i time se ponosim. Ovce nisam nikada cuvao ali jesam imao posla sa drugom stokom a sve one koji se bave ovcarstvom i sl ne gledam sa podozrenjem, sta vise, to su ljudi koji se dosta pate u zivotu i njih nikada u zivotu necu ismijavati. Sve u svemu, ja ti zelim brz oporavak i jos dugo da nam pozivis i da u medjuvremenu naucis zadrzati pero kojim pises, prije nekog, upotrebom istoga, uvrijedis, jer koliko sam skontao, vidis trun u necijem oku a balvan u tvome neces da vidis. Ziv i zdrav ti meni jos dugo bio i jos dugo znakove tumacio !!! Odg: DA VIDIMO SAD JUNAKE - MilanAT - 03-01-2013 (03-01-2013, 01:36 AM)Acabeograd link Piše:Mincic.kosac,marsovac i ostali slicni nama,,nemojte se truditi dzaba....jednostavno nije svako drvo za sviralu......Eto, ti si bas za sviralu 8) Odg: DA VIDIMO SAD JUNAKE - Acabeograd - 03-01-2013 Srecna nova godine milane ATE 8) Odg: DA VIDIMO SAD JUNAKE - MilanAT - 03-01-2013 Sta reci...i tebi sve najbolje, ziv i zdrav bio Odg: DA VIDIMO SAD JUNAKE - Acabeograd - 03-01-2013 Hvala milance evo malo i da se opustis http://www.youtube.com/watch?v=xvZFYnmnGMg |