NOKTA VELOX ONE - Oblik za Štampu +- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum) +-- Forum: Metal detektori Srbija - detektori za metal (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-5.html) +--- Forum: Komentari i testovi (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-62.html) +--- Tema: NOKTA VELOX ONE (/thread-221.html) |
Odg: NOKTA VELOX ONE - Trajko - 27-08-2013 (18-08-2013, 10:55 AM)Coleman link Piše: Nokta je fenomenalan aparat!Iskreno nista neostavlja iza sebe!Jeste osetljiv,al je dubok!Pre mesec dana sam nasao sestera na dubini od oko 45cm ispod dalekovoda sa 6 senzitive!Sitnu bronzu cak i na oko 30cm! Super! Ja mislim da će ti ljudi koji nisu uzeli nikad detektor u ruke i poverovati. Odg: NOKTA VELOX ONE - Coleman - 27-08-2013 Verovali ili ne aparat je odlican! Odg: NOKTA VELOX ONE - bodatajson - 27-08-2013 hahaha ovaj trajko je bas neki simpa lik nesto tebi drugo smeta trajko nije nokta u pitanju nego kazi ti ko te naljutio neko ti stao na zulj opasno mora da su to ovi beogradski mangupi znam ja njih oni su bas zeznuti umeju da nljute coveka ocas posla reci samo ko je i sredicu ja njega ima usi da mu izvucem sto te nervirao sunce li mu ja njegovo suncano beogradsko namazano pokvareno bre to kvarno ki mucak nokta velox one je dosad ubola 4 ostave potvrdjeni nalazi nisu moji ali su nalazi mojih kolega a ostala roba se nemoze meriti nisajednim drugim aparatom mozemo mi da pisemo sta ocemo niko to nebrani ali pisanje i forumasenje je jedno nalazi i realnost na terenu su drugo e da ne zaboravim moje drugare rasljare davnooooo nisam pisao sa njima pa se uzeleo inace njih veoma visoko kotiram u profesionalnom smislu Odg: NOKTA VELOX ONE - igibel - 27-08-2013 Najbolje bi bilo kada bi postojao neki nacin da se pre kupovine novog detektora i proba,recimo par komada pa koji se bolje pokaze taj i uzeti... Noktu nisam uzivo video,ali mi se svidja bar onako preko slike... Gledano ovako po forumu Boda je koristio dosta detektora pa samim tim i zna sta valja a sta ne,pa bih bas zbog toga i ja uzeo noktu. Bodo moje misljenje je da svaki novi detektor koji izadje treba tebi poslati na test,ali normalno da dobijes i koju kintu Pozz... Odg: NOKTA VELOX ONE - Coleman - 27-08-2013 Tako je Bodo! Sa NOKTOM VELOX nema sale!Vrhunski aparat nema sta! Odg: NOKTA VELOX ONE - Trajko - 27-08-2013 Nismo mi ovde mala deca pa da nas farbate vi. Kakve potvrđene ostave, kakvih 45cm. Ti prijatelju coleman ako meriš dužinu kao što meriš dubinu, ti si Ron Džeremi, u svojoj glavi naravno. Odg: NOKTA VELOX ONE - grotagold - 27-08-2013 TEMA JE DO DALJNJEG ZAKLJUCANA ZBOG ZLOUPOTREBE PROSTORA ZARAD UPUCIVANJA LICNIH UVREDA A AKTERIMA SE UPUCUJE OPOMENA PRED BRISANJE SVIH POSTOVA I BRISANJE NALOGA ! Odg: NOKTA VELOX ONE - grotagold - 02-09-2013 TEMA JE OPET AKTIVNA A SVAKA SLEDECA ODSTUPANJA OD NJE CE BITI SANKCIONISANA BRISANJEM POSTOVA. Odg: NOKTA VELOX ONE - Coleman - 11-09-2013 E super!Aktivirana je tema ponovo! Odg: NOKTA VELOX ONE - Coleman - 11-09-2013 Nokta radi fenomenalno! Radio sam na jednoj njivi gde je zemlja suva i jedva se kopa i opet imam dubok signal na novcic!! I na suvom zemljistu ima dobru provodljivost! |